Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ã…rhundrets ultrabegivenhet i Norge!


JariS
 Share

Recommended Posts

Eilen tippu Töyrylältä tämmönen ilmotus UltraSuomi-postituslistalle. Eli Oslossa olis 12/24-ratakisa tarjolla.

Kjære løpevenner i Norden!

Dette kan være verd å få med seg: Tidenes første 12- og 24-timersløp på selveste ”nye” Bislett stadion midt i Oslo! Livet er fullt av hverdager, ”sovende” netter og ”normale” døgn.

Løpet går på en 540 meters uavbrutt løpebane under tribunene hele Bislett rundt, delvis inne og delvis ute.

Startskuddet for 24-timers går lørdag den 9. desember, trolig kl 12.00, og for 12-timers 12 timer senere. Se ytterligere info her: http://www.kondis.no/Ultra/index.php

Elsker du å løpe har du her mulighetene til å oppleve et eventyrlig løpedøgn, og en løpsutfordring, som får deg til virkelig å kjenne at du lever! Du kan varme opp med en maraton i Bergen www.maratonkarusellen.no en uke før!

Sett av datoen allerede nå, og gi deg selv en uforglemmelig opplevelse! Verdens beste 24-timers løper, Edit Bérces, har meldt sin interesse, og Jesper ”World Run” Olsen ønsker å komme! Og undertegnede skal selvsagt være med; og går alt etter planen, blir dette tredje 24-timers i løpet av 11 uker! Kom og prøv denne fascinerende øvelsen i Oslo i desember, og vær litt ”gal” du også!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tervehdys katselin Kondiksen sivulta Bisletin 12-24 h juoksua 9-10.12.2006 ,olin hämmästyä juoksua kohtaan olevasta kiinnostuksesta ja näin ollen päätin itsekkin lähteä kyseiseen kisaan , jos vain ei jalat hajoa Spartathlonissa alustavasti n.70 juoksijaa on jo nyt ilmoittanut halukuudesta osallistua sisähalli-juoksuun saas nähdä miten käy

Link to comment
Share on other sites

Ai hanna olet lähdössä Mustion leirille? Suunnitelmissa olisi niinikään mulla....

leirin ajankohta tuli liian myöhään ehtiäkseen isännän marraskuun työvuorolistan ei-toiveisiin, eli ko. viikonlopun tilanne varmistuu vasta lokakuun puolivälissä. lisäksi lauantaina on syksyn viimeinen hassenjuoksu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ei kannata kuitenkaan heittää kirvestä kaivoon. Sadan kiinnostuneen joukossa on paljon sellaisia jotka eivät sitten lähdekkään kisaan. Koskaan ei tiedä kuinka tosissaan kaikki ennakkokyselyissä vastanneet on kun pitää tehdä päätös osallistumisesta. Hyvä jos puolet maksaa osallistumismaksun, veikkaisin.

Itse en ole läheskään varma lähdenkö vaikka pääsisikin. Pitää olla kunnossa silloin, ja nyt tuntuu että ei tästä palaudutakkaan ihan hetkessä. Lohja on kuitenkin päällimmäisenä ajatuksissa, ja sen jälkeen Bornholm. Tuonne jos lähtee, voi käydä niin että menee läskiksi koko talven harjoittelu, ja sieltäkin tuomisina vaan kipeät kintut.

Mutta kuukauden päästä ollaan viisaampia, jos ollaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy