Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Liikunnanohjaajaksi aikuisiällä?


Frida
 Share

Recommended Posts

Okei, tiedän, että netistä googlettamalla löytyy vastaus varmaan tähänkin asiaan. Mutta koska täällä saattaa olla asiaan vihkiytyneitä, kysyn: miten ja missä aikuinen voi kouluttautua liikunnanohjaajaksi? Meinaan nyt ihan tällaisia aikuisopiskelulinjoja, jossa koulutuksen voi mahdollisesti suorittaa työn ohessa? Vai kannattaako hakea vain ihan tavalliseen koulutukseen parikymppisten kanssa? Ikää on itsellä jo 30, ja ammatinvaihto tai ainakin lisäammatin hankkiminen on mielessä.

Onko täällä foorumilla liikunnanohjaajan koulutuksen saaneita? Missä opiskelitte ja minkä ikäisenä? Millaisia töitä olette tehneet?

Kaikenlaisia maksullisia kursseja toki näyttää olevan pilvin pimein... mutta etsin nyt tässä ihan tätä koulutusta, josta saa liikunnanohjaajan ammattitutkinnon (eikös ne lyhyet kurssit esim. kuntosaliohjaaja tai hydrobic yms. ole vähän niinkuin tarkoitettu tuon perustutkinnon täydennykseksi?).

Link to comment
Share on other sites

Vaimoni opiskelu päättyy juuri Vuokatin Urheiluopistolla, jossa hän suorittaa noin 1 v 3 kk kestävän aikuisliikunnan ohjaajakurssin. Minä tosin olen mainostanut hänen opiskelevan aikuisviihteen ohjaajaksi. Tämän kurssin voi suorittaa työn ohessa, koska noin 3 viikkoa kuukaudessa on etäopiskelua omilla paikkakunnilla, ja yksi viikko aamusta iltaan Vuokatissa. Harjoitustöitä on varsin paljon, joten muu työnteko varmasti kärsii. Kurssin hinta ilman majoitusta oli muistaakseni jotain 1300 euroa. Kurssi sisältää runsaasti sellaisia opintojaksoja, jotka ovat varsin kalliita omina koulutuksina, kuten esim. juuri tuo kuntosaliohjaajan kurssi tai hiihdon otettajakurssi. Opiskelijat ovat pääosin yli 30 -vuotiaita. ( kolme kokkia, ja pari insinööriä )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy