Jump to content
Juoksufoorumi.fi

13.09 Keskiviikko


Savotar
 Share

Recommended Posts

No niin olikin :) Oli opiskelussa ns."itseopiskelupäivä" ja päätin aamupäivän käyttää reippaaseen lenkkiin. Viikonloppuna ei tarvitse ottaa nyt pitkään lenkkiin aikaa perheeltä, kun se on jo hoidettu. Kuten näette, opiskelu on aika mukavaa!

Hyvä että muut jaksavat painaa...itse nautin punaviiniä, siideriä ja olutta edellisenä iltana näemmä hiukan liikaa, koska tänään onkin kohmelo => lepopäivä (piti olla rentoa juoksua vetomaisesti). Sellaista sattuu.

Link to comment
Share on other sites

Polventunnustelulenkki Vantaan maran maisemissa. Kevyesti hölkäten ja kaikki alamäet kävelin. Venyttelin kipeän polven jalan etu/takareisiä + pohkeita 4 kertaa lenkin aikana. Pari kertaa alkoi polvessa hiukan tuntumaan, ja silloin pistin välittömästi kävelyksi + venyttelyjä ettei jää kipu päälle. En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta sykkeetkin oli suht korkealla. Kaiken lisäksi kaloreita kului 666 kcal (tää luku ei taida ennustaa ihan parhainta mahdollista).

10 km / 1:15:47 / avg. 134 / 7:35 min/km

Link to comment
Share on other sites

No joo. Ensin työpäivä eli 2x19,4km pyöräilyä, sitten samalla hiellä suoraan lenkille: 14,7km jolla etenin etanamisesti 7.24/km-vauhtia. -Minkäs teet kun sykkeet eivät muuten pysy alla AerK:n. Kellähän muulla PK-lenkin ja maravauhdin ero on yli 2min/km...

Lenkin loppupuolella sattui hauska tapaus: huomasin kauempana kevyenliikenteen väylän oikealla puolella kookkaan rusehtava otuksen nurmikolla; ensin ajattelin että joku on tuonut hevosen tai ponin outoon varsin urbaaniin paikkaan laiduntamaan, mutta lähestyessäni elukkaa totesin sen näyttävän yhä enemmän laamalta. -Mitä ihmettä, laamahan se on!? Samalla hetkellä väylä kaartui ja näkyviin tuli viereisellä kentällä oleva sirkusteltta ja vielä toinenkin kentän laidassa laiduntava laama :hali_hehe:. Sirkus oli tänään asettunut lenkkireittini varteen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy