Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 11.9


Helena
 Share

Recommended Posts

6,4 km, 121, 0:43:36, 6:49 min/km, 65 max%

Uusi viikko vanhat kujeet. Oikean jalan jalkapohjassa eilinen eCross tuntuu eniten. Lievää Plantar fasciitis kolotusta on ollut hieman loppukesästä. Eilen unohtui pohkeitten venytykset kisan jälkeen kokonaan. Täytynee antaa kymää ja harrastaa 0,5 l limupullon pyörittelyä (eli jalkapohjan hierontaa). Muuten jalat tuntuivat hyvin kestävän tätä 7 min/km vauhtia. Katsellaan huomenna tilannetta taas uudelleen.

Link to comment
Share on other sites

Purupoljentaa..10 kilsaa..Mukavan viileä keli.

Sykevaihtelut melkoisia syystä että vedin ylämäet "haipakkaa" sykkeet n. 167 ylämäkien yllä. Tasasella laskettelin sykkeet tasolle 125-135.

Nyt pari lepopäivää , torstaina "Vantaa tutuksi" sekä la ohjelmassa Seppolaisten kotirataa "Sepposaaressa"....:running: 10km/59:15/5:55 kmv / 125-167sykealueella

Link to comment
Share on other sites

"lepopäivä" tänään. Kiduin hammaslääkärissä, kun kesällä paikatun hampaan paikkaus ei onnistunut ja hammasta oli särkenyt pari päivää. Viikonlopun aikana poski alkoi turvota, kun märkää oli valunut (noussut) poskeen. Ei ollut kivaa. Huomenna vielä kontrolliin. Kunnon dropit sain antibiootteja ja särkylääkkeitä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy