Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Pystytetäämpäs tänne tällänen, voi olla osaltani utopiaa, mutta kun tuo 3.30 apina katosi ikuisuuteen, ei niin väliä vaikka tämä jäisikin pidemmäksi haaveeksi.

Eilinen 10km@4:44 (sis 2*20s kävelyä) antoi kyllä pienen oljenkorren että lokakuussa vantaalla tämä voisi olla yrittämisen arvoinen raja. Sen verran rentoa oli meinaan meno.

Tervetuloa kerhoon muutkin =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

sairanen: Joo niin päättelin itsekin esim. McMillanin laskurin perusteella, joka ennustaa tuolla puolikkaan ajalla maratonille 3.14, ja verraten viimä kesän treenejä tänä kesänä jo juostuihin (viime kesänä maraton 3.29). Mutta kuten tiedämme, maratonilla voi tapahtua mitä tahansa, joten ei nuolasta ennen kuin tipahtaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään aamu reeninä alkuun piti olla tavo 12-13km, mutta kone oli aamukarstanen sekä muutama suht vaativa nousu teki sen että lyhensin kymppiin. Tälläsellä reitillä puolikas olis kisatason suoritus tolla 4:44 vauhilla. Ikuinen vikabi eli ylämäkijuoksu, todella huonoa ja tänään sain isommissa nousuissa hapot jalkoihin 5 vauhilla :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruskalla meni 3:21:18, eli jatkan tässä ketjussa ensi kesään asti. Ihan hyvä juoksu ja olen siihen tyytyväinen, nyt ei vaan pystynyt parempaan. Pääasiallinen ongelma oli ehkä liian lyhyet pisimmät pitkikset: vain 27 ja 30km, kun molemmat piti lopettaa kesken säären takia. Onneksi sääri, tai mikään mukaan ei kuitenkaan haitannut juoksua tänään.

Ruskamaratonin uusi reitti on aika rankka, mutta ihan hieno ja kiva juosta. En kuitenkaan suosittele sitä ennätyksen hakemiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katselin tässä tämän kesän treenimääriä ja mielestäni aika on ihan hyvä niihin suhteutettuna. Viikkokilometrit tästä viikosta maaliskuun alkuun näyttävät seuraavalta, ensimmäinen viikko sisältää eilen juostun maratonin: 57, 16, 34, 54, 5, 53, 51, 0, 47, 35, 37, 18, 49, 36, 45, 14, 41, 13, 49, 41, 15, 44, 47, 22, 39, 34, 33.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin ilmoittaudun tähän harvalukuiseen kerhoon, ensi vuonna tarkoitus painella tämän tavoitteen alle. Tuolla alle 3:30-ketjussa vähän tarinaa miten tähän on tultu. Taitaa suurin osa hypätä 3:30:stä suoraan 3:15-tavoitteeseen, mutta itselleni se tuntuu vielä turhan kovalta. Tänä vuonna parannusta 15 min, samansuuruinen parannus ensi vuonna olisi näissä "vauhdeissa" suhteessa paljon kovempi juttu, joten kokeillaan tätä 10 min parannusta ensin, ja sitten seuraavana vuonna napsaistaan se 5 min.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hyvin on lähtenyt tässä PK-kausi liikkeelle ylimenokauden ja flunssan jälkeen. Sykkeetkin alkaa tulla taas alas oikealle seinälle peruslenkeilä, kun on saanut tehtyä ihan hyvin määrää nyt muutaman viikon. Viime viikolla kulki oma kotikutoinen maantiekymppi VK-treenin yhteydessä, kaikkea vielä antamatta aikaan 42:21, johon pitää olla aika tyytyväinen tässä vaiheessa kautta, kun treenit on viimeaikoina koostunut pääasiassa hitaista PK-lenkeistä, sekä mäkitreenistä, ja saliharjoittelusta. Jos loppukuusta kävis testaamassa lappujuoksussa, miten kovaa tuo kymppi oikeasti kulkisi. Nyt keskitytään vauhtireservin kasvattamiseen, eli hitaat oikeasti hitaina, ja kerta viikkoon tuommoinen kova VK, sekä myös voimanhankintaan salilta ja mäestä. Hiihtokausi saisi tulla myös jo pikkuhiljaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy