Jump to content
Juoksufoorumi.fi

10.9 Sunnuntai


Junnu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Paloheinässä palstalaisten yhteislenkki....

Kokoonpano..JussiH (leaderinä muutaman kierroksen kunnes erkani omille teilleen) RVL;NiilosMC,Allekirjoittanut sekä naiskauneutta reitillä edustaneet,Ewanator sekä siskonsa Peppi...

Matkaa taitoimme leppoisasti jutustellen ja masun reittiä "nuotittaen"

Itselleni tulivat seuraavanlaiset lukemat 16.4 KM/1:59:06/7 ja rapiat per kilsa /sykkeet 123-135.......Sinne jäivät vielä muut taivaltamaan lähtiessäni:running: ..kiitos osallistujille..Ai niin Duke bongattiin matkalla..Juoksi vastavirtaan mokoma!

Link to comment
Share on other sites

Olipas hieno lenkki tänään. Eilen jäi pitkä lenkki tekemättä, tai siis jäi alkutekijöihinsä, mutta tänään korjattiin sattunut virhe. Juoksin ensin n. 6,5km Paloheinään, jossa Peppi, Evanator, NiilosMC ja Pietari aloittelivat omaa lenkkiään Masokistin reitillä. Rvl liittyi joukkoon myös hieman myöhemmin. Itse juoksin porukan mukana 2 kierrosta, sekä yhden kierroksen yksin. Sitten jatkoin omaa lenkkiäni Haltiapolkua pitkin Haltialan kartanolle ja Vantaanjoen vartta etelään kotiovelle Pukinmäkeen. Tässä vaiheessa matkaa oli mennyt reilut 22km ja aikaa reilut 2h. Sitten pistettiinkin isompi vaihde silmään ja tein McMillan-tyylisen Fast Finish Long Run maraton-testin. McMillan suosittelee tuota nopeaa loppua n. 10km mittaisena, itse tein sen vähän vajaana (kontrolloidakseni kokonaisrasitusta), vain 5,43km mittaisena, joskin juoksin vielä toiseen kertaan tuon 5,43km loppuun hitaalla vauhdilla jotta lenkin kokonaispituus oli halutulla tasolla. Tuo nopea 5,43km menikin paremmin kuin uskoinkaan, 4:22/km vauhdilla, kun odotin jotain 4:30km vauhtia. Mikäli McMillanin testi pätee, tuo 4:22/km viittaisi johonkin 3:05 aikaan maratonilla. Ei paha, vaikkei ihan 3h olekaan.

Tosi hyvä lenkki tänään, kiitos myös seurasta Paloheinän porukalle. Kun siinä juostessa tuli Masokistin unelma vielä puheeksi, niin kiitän vielä Pietaria, Landoria, Santtaa ja koko muutakin huoltoporukkaa siitä mitä teitte MasU:ssa, eihän siitä hommasta olisi mitään tullut ilman teitä. Tänään tuli kivasti muistot mieleen lenkillä.

Link to comment
Share on other sites

10,5 km - vartti veryttelyä, 3x5minuuttia kovaa, vartti veryttelyä.

Viiden minuutin spurtin sijasta vedin Meikun pururadan kerran läpi, sen jälkeen 3minuutin jäähdyttely ja uudelleen vauhtiin. Paras kierrosaika oli kolmas, 4:42min/km mikä ilahdutti, kilometri pururadalla ei siis hassummin.

Veryttelyn ja välilönkyttelyjen vuoksi koko matkan keskivauhti jäi vain 5:55min/km, keskivertosyke oli 142, max 165. Kaloreita paloi 843. Vielä tarkeni lyhkäsissä trikoissa paahtaa, olikin melkein hellekeli. Päällä oli taas HCM-paita, mutta ei kukaan nyt pottuillut. Kaksi kiinalaista hoki jotain "City marathon" kun olimme liikennevaloissa, kai ne luki tota paitaa :cool0010:

Kyllä pururadalla on vaan sitten niin maan mainion mukavaa harjoitella. Vaan minnehän on kadonnut se mun kirittäjäkaveri Sami?:015:

Link to comment
Share on other sites

Tänään ensimmäinen 7km sitten maaliskuun (!!) rasitusmurtuman jälkeen ja tämä e-cross tapahtumassa.

TÄYSIN kivuton juoksu, juoksu kulki hyvin, kiitos ahkeran pyöräilyn korvaavana juoksusta, mutta ylämäet olivat kyllä liian raskaita. Kävelin niistä kaikki osaksi tai kokonaan, mutta ei se mitään, pääasia, että kipuillut jalka oli ok, tunnelma korkealla, ihana ilma ja tunne siitä, että vamma on voitettu!!!!

Link to comment
Share on other sites

eCross - 17,5 km, 167, 1:22:01, 4:41 min/km, 90 max%

Yllättävän mukavasti kulki. Aikaisemmin en ole tuolla juossut ja etukäteen arvioin, että 1:30 , 5:00 vauhdilla voisi olla jonkinlainen haamuraja. Pari ekaa kilometriä menin tuota 5 min vauhtia, mutta sen jälkeen vauhti nousi ja pysyi n. 4:40 paikkeilla. Annoin mennä ajatellen, että onnistuu se vauhdin hidastaminen kyllä sitten tarvittaessa. Kun varsinainen juoksukausi on jo ohi niin annoin rullata alamäissä pienellä riskillä. Joskin minä olen superhidas alamäkijuoksija ja tällä taktiikalla lähinnä pysyin muiden vauhdissa, ehkä alkumatkasta tuli jotain ohituksiakin. Vaikka mäkisessä maastossa en ole juossutkaan niin ylämäissä hiivin melko monen ohi.

Kuten sanoin niin kisa meni yllättävän hyvin. Arvelisin, että HCM:n jälkeen pudottamani n. 5 kg oli merkittävä apu tähän lopputulokseen. Se auttoi hapenottokyvyn lisäksi varmasti myös jalkojen jaksamiseen. Mitään kovaa tankkausta en tehnyt, mutta pientä herkuttelua sallin kuitenkin kisaa edeltävinä päivinä, energiat tuntuivat riittävän.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy