Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Puolimaraton läpi ohjelma - Mitä tarkoittaa juoksu 30 min? Tehot? Nopeus? What?


Guest Rekisteröimätön
 Share

Recommended Posts

Guest Rekisteröimätön

Hei,

aloin nyt ensimmäisen läpäistyn puolimaratonin innoittamana oikeasti treenaamaan eli otin käyttöön näiltä sivuilta löytyvän ohjelman Puolimaraton läpi.

Mitä ohjelmassa tarkoitetaan ainakin ensimmäisillä viikoilla esiintyvissä treeneissä, joissa on vaan yksinkertaisesti mainittu Juoksu 30 min tai juoksu 45 min. Millaisella nopeudella tai teholla on siis tarkoitus mennä?

Kiitos!

Link to comment
Share on other sites

Guest Rekisteröimätön

Kiitos vastauksesta. Alkuviikot siis kohtuu rauhallista menoa ja sitten vähän vaihtelevampaa ja vauhdikkaampaakin, hyvä. Ekan viikon jälkeen ainakin fiilikset on hyvät.

Onko mitään haittaa jos viikonlopun pitkä lenkki venähtää ohjelmaa pidemmäksi? JOs se tehdään kuitenkin pk tasolla? Viime sunnuntaina naisten kanssa höpötellessä mentiin maastossa 15km lenkki ja aikaa kului vähän yli 2 tuntia.

Link to comment
Share on other sites

Ei se ole niin tarkkaa. Tuommonen pari tuntia on ihan ok. Jos vaan tuntuu että palautuu niin voi noita harrastaa kun haluaa. Ja jos tuntuu että lenkki jää painamaan niin sitten pitää vähän keventää seuraavaa lenkkiä. Jos tosiaan seuraa löytyy pitkälle lenkille niin kyllä se kannattaa hyödyntää vaikka vähän ohjelman kustannuksella.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy