Jump to content
Juoksufoorumi.fi

08.09 Perjantai


 Share

Recommended Posts

PK 0:58 - 9,4 km (6:10/km) - avg 141, max 155

Työkoneen uudelleenasennuksen ja backuppien palautusten lomassa ehti hyvin lenkille. Mutta oudon tahmeaa oli meno - toki aikaistahan puolipäivä on minulle, mutta silti... Tulikohan sittenkin aloitettua treeni liian lujaa HCM:n jälkeen, vaikka hyvältä tuntuikin...?

Link to comment
Share on other sites

61mins, AV HR 141, PACE AVG 05:49, 10 KMS, 811 KCALS

Monipuolinen sää. 20 astetta lämmintä, tihkusadetta kun lähdin juoksemaan Meilahteen ja Seurasaareen päin. Sitten tuli aurinkoista. Meilahden urheilukenttää 11x ympäri, Töölössä paistoi aurinko, Meilahdessa uhkaavat ukkospilvet. Loppumetreillä kotiin satoi jo vettä. Lyhkäsissä trikoissa juoksin, mutta tuntui jo vähän vilakalta. Ranteetkin oli ihan kalmankylmät. Juoksu kulki hieman kankeasti, mutta loppua kohden parani. Poliisikopterit pörräsivät taivaalla ja loppumetreillä satoi jo reippaammin. Mutta kivaa oli.

:running:

Link to comment
Share on other sites

Lepopäivä.

Aamulla lekurissa jatkotutkimuksissa olkalihasten kiputilojen takia. Ei mitään valmista tullut vieläkään, jatkotutkimuksiin.

Kysyin, kun särkylääkkeet eivät aiheuta muuta kuin ripulin, että jospa tohtori ystävällisesti kirjoittaisi saavillisen lääkekonjakkia, niin sillä sitten poistaisin kivut ja säryt.:mad0228:

Ei luvannut kirjoittaa, vaan totesi lakoonisesti, että:

Ihmisellä ei ole niin pahaa tilannetta, etteikö sitä pystyisi viinalla vielä pahentamaan!:cool0010:

Link to comment
Share on other sites

töihin ja töistä pikku mutkan kautta eli 4+4km. kotona runsaasti karkkia. tuusulan maralla vaurioitunut ukkovarpaan kynsi on enää toisesta kulmastaan kiinni, mutta en uskalla nyhtää sitä irti. keskiviikkoiltana revitin lounastauolla pumpissa ja illalla spinningissä ja siitä johtuen kropassa on ollut koko tämän päivän vähän tönkkö olo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy