Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.9.06


T.A.
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kävin kipaisemassa 45 minuutin lenkin, n. 6 km. Ensin 10 minuuttia hölkkää, sitten 25 minuuttia veekoota ja taas 10 minuuttia hölkkää. Tarkoituksena oli testata "kisavauhtia" ;)

Ihan kivasti se irtosikin, mitä nyt koiran perhana karkasi kesken lenkin :icon_redface: ja sen takaisin houkuttelussa meni aikansa. :gromit:

Link to comment
Share on other sites

Vaellus syksynraikaassa metsässä. Säätiedotuskin piti paikkansa, puolilta päivin alkoi sataa tihuuttaa.

Vaelluksen ohessa ripustelin rastilippuja ja emit-laitteita kuusen oksille. Ei tarvii sitten jouluna niin paljoa rihkamaa laittaa kuuseen!

9 km - 2:44:00 - avg 98 - max 127 (jossain välissä tuli siis justuakin reppu selässä, kun pulssi oli päässyt noin ylös lipsahtamaa).

Link to comment
Share on other sites

AV HR 147, PACE AVG 05:38min/km, 11,5km, 1h6mins, 934 kcals.

Meninpä taas Meilahden pururadalle tekemään muutamia reippaita vetoja. Kuusi kertaa rata ympäri ja ystävystyin taas purun kanssa oikein kunnolla. Kivasti kulki, jossakin vaiheessa hieman oikeassa kantapäässä lievää kipua. Täytyy seurailla tilannetta. Pururadalla joukko ulkomaalaisia jotka kävelivät kuin ellun kanat. Taputtelin railakkaasti käsiäni kun en muuta osannut ja pitkäliepeiset naiset alkoivat kiljua, mutta siirtyivät pois tieltäni. Se siitä Suomi-kuvasta taas. Oli jalassa sukat joissa oli Suomen lippu..:icon_biggrin:

Nuo pururadan kierrokset menivät 05:14-05:30min/km kierroksin joten olin oikein tyytyväinen. Harmi ettei ollut kirittäjää mukana, mutta iPod piti seuraa. Loppuveryttelyt meni tällä kertaa PMMP:n Päiväkodin lasten tahdissa.

Link to comment
Share on other sites

Peekoota taas kymmenen kilometrin verran. Tarkoituksena oli kyllä vetää joko vauhtileikittelyä tai vetoharjoitus, mutta kun foresta TAAS katkesi satelliittiyhteys niin kävi tuttamaan niin mukavasti että päätinpä taas lönkötellä hiljakseen.:mad0228:

Niin ja meinasi unohtua että tulihan sitä hopeamitali kouljenvälisistä urheilukilpailusta, eli lisätään vielä se 600 m. eli yhteensä 10,6 km tänä päivänä.:D

Link to comment
Share on other sites

10,3 km, 120, 1:10:00, 6:48 min/km, 65 max%

Taas voi syödä vaikka melkein kolme kiloa omenoita (35 kcal/100g).

Tai jos söisi vain kilon omenoita niin voisi pistellä 300 g paketin kalkkunanakkeja (100 kcal/100g) ja jälkkäriksi lähes kilon rasvatonta jugurttia (40 kcal/100 g).

Tuo toinen vaihtoehto taitaa olla perempi. Päivällä tuli kyllä syötyä aika reilusti, joten noissa nakkien ja jugurtin määrissä taidan vähän säästellä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy