Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.9.2006


cone
 Share

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Työmatkapyöräilyä ja huilia juoksun osalta. (19+19km)

Huomenna sitten uusin jaloin mäkeeeeeeen.....:tongue0014:

Kivasti rullaa 29-tuuman renkailla maasturi myös työmatkakäytössä. Oli nyt ensi kertaa alla ja ihan positiivinen ylläri.

Päädyin tuollaiseen, sillä ympärivuotista työmatka-ajelua tulee huomattavasti enemmän kuin metsässä kohnaamista.

Link to comment
Share on other sites

Vuorossa 2.1km reipasta uintia eri tekniikoilla. Hyvältä tuntui.

Lisätään tähän vielä, että kävin kokeilemassa miten juoksu kulkee sitten maaliskuun jolloin jalkavaivat alkoivat, ja nyt oli se hetki, ensimmäinen kivuton juoksu, 5km. Pyöräily korvaavana on ollut tosi hyvä, jalat olivat aika hyvässä kunnossa, ylämäetkin meni ihan ok. mutta tämä matka oli nyt ihan hyvä, ei pidempi.

Nyt alkaa tunnelin päässä olla valoa, pohjallisetkin tuntuivat aika hyviltä korjauksen jälkeen, pientä tuntemusta oikeassa holvikaaressa, mutta katsotaan, jos se asettuu, jos ei niin mennään uudestaan urheilulääkäreille pohjallista viilaamaan...Pääsisköhän tästä taas juoksemaan...melkein tässä silmä kostuu, kun sitä on niin kovasti odottanut...

Link to comment
Share on other sites

Kävin juoksemassa pm-kympin aikaan 35.19 tai 35.20, en saanut kelloa pysähtymään maalissa. Oli upeaa juosta, ja parempia olosuhteita en olisi voinut toivoa.

Kannustuskin oli niin mahtavaa, että täysi kymppi tapahtumasta! Kilsan väliajat menivät 3.28, 3.34, 3.31, 3.34, 3.31, 3.33, 3.32, 3.33, 3.31, 3.26 (noin). Ensi vuonna takuulla uudestaan!

Link to comment
Share on other sites

Jampan kanssa samassa tapahtumassa, kymppi 33.57. Minuuttia parempaa aikaa lähdin hakemaan, mutta parin kilsan kohalla oli jo annettava periksi. Sen jälkeen vauhti pysyikin tasaisena mitä nyt hiukan kirin vikalla kiekalla, jotta menis alle 34.

Kunto hävisi jo heinäkuun lopulla ja sen jälkeen harjoittelukin on ollut turhan kevyttä (alle 50 kilsan viikkoja). Ennätys tuli tänään silti. Tähän loppui tämä kausi, pari viikkoa yritän nyt vältellä juoksua ja parannella kauden aikana syntyneitä kolotuksia. Sen jälkeen se taas alkaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy