Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wienin 6/12/24 tunnin uudenvuodenjuoksu


M.BoneS
 Share

Recommended Posts

Ainakin Spartathloniin lähtijöillä on tällä hetkellä muuta mietittävää, mutta heitän nyt kuitenkin tälläisen ajatuksen kytemään.

Wienissä juostaan 31.12. tuollainen 6/12/24h juoksu(/sauvakävely). Kilpailun järjestää Resnik Xtreme Team http://www.resnik.at/

Ja koska tuo sivu on sekava niin tässä linkki suoraan kilpailukutsuun: http://samuel.neurohr.at/resnik/resnik2/silvesterlauf/24StdWIEN06.pdf

Juostaan 800 metrin lenkkiä ja olettaisin että keli voi olla mitä tahansa akselilla lumi/pääkallo/kuiva asfaltti. Ehkäpä tuolla on hiekoitusta jos kovin jäistä, mutta mene ja tiedä.

Näyttää vahvasti siltä että 24 tunnin juoksua ei suomessa loppuvuodesta ole, ja mulla olisi kiinnostusta kevyesti retkeilyvauhdilla tuollaista kokeilla. Ilmoitelkaa jos alustavasti kiinnostaa tuollainen erilainen uudenvuodenvietto. Yksin en taida lähteä, mutta jos muita löytyy niin mikä ettei.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Onkohan tuonne nyt ketään suomalaisia menossa?

Ei tietoa, mutta Lohjalle 11.2. on aika moni palstalaisistakin menossa. Olishan tämä tapahtuma joskus mukava päästä kokeilemaan, mutta tulostahan sinne on ihan turha mennä tekemään. Itse kyllä lähden tällaisiin vasta siten kun on ennätykset varmasti tehty (eli en vuonna - 10 vuoden päästä). Mutta kyllä se pitäis joskus päästä kokeilemaan, mikä kantti on kun joutuu vetämään 24 h ääriolosuhteissa. Oikeastaan tällainenhan pitäisi järjestää napapiirille Tammi- Helmikuulle. Erottuis jyvät akanoista!

Ekan ultrani juoksin Suomi-juoksussa Lokakuun lopussa 2003, ja siellä oli aamulla räntäsade, päivällä tuli muutama lämpöaste, ja illalla veti pakkaselle ja pirun kylmä pohjoistuuli. Kyllä paleli lopussa. Kuitenkin jäi aivan mielettömän hyvä fiilis siitä kisasta, ja oli todella huikea tunne kun pääsi maaliin ja lämpimään.

Ei se tuo huono idea ole Wienin kisakaan. Tunnelma on varmasti melkoinen, kun on uusi vuosi ja kaikki. Lämmintä vaan riittävästi päälle. Kannustajiakin varmaan piisaa, siihen asti kun sammuvat.

Link to comment
Share on other sites

Ei tietääkseni kukaan lähtenyt. En minä ainakaan.

Nyt kun yhden 24h kisan kokemuksella tuota miettii, niin olisihan se talviolosuhteissa aika raakaa touhua. Tuossa kuitenkin ehtii matkan varrella tulla väsy, vilu ja horkka. Lyhyt lenkki toki helpottaa, kun ei tartte pelätä olevansa yksin jossain pusikossa, kun voimat loppuu ja mies paukahtaa jäähän.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy