Jump to content
Juoksufoorumi.fi

5.8


jiivee
 Share

Recommended Posts

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

TV kevyt, av hr 145, pace avg 5:46min/km, 8 km, 49mins, 688kcals.

Kiitos J-U, Emma, Peppi ja Sky että patistitte meikäläisen pulinoista pururadalle. Mörtti mieli katosi ja nyt on taas iloinen olo! Puin päälle sen HCM-paidan jotta Emma olisi voinut sieltä Meikun kalliolta sitten zooomata kun juoksen tv kevyttä. Juoksinkin koko matkan oikein ryhdikkäästi, kiersin pururadan kolme kertaa ja heiluttelin käsiä juostessani tennishallin ohi - aattelin jos Emma vilkuttais sieltä sairaalan katolta, mutta ei...

Hieman puuskuttaen tämä dieselkoneeni tihkusateessa käynnistyi, mutta pururdalla toinen ja kolmas kierttos menivät oikein mukavasti. Paluumatkalla katsoi Lauttasaareen päin ja siellä näytti kirkastuvan.

Huomioita: hasselpähkinäsuklaa vartti ennen harjoitetta ei ole paras ajankohta. Tuntui että hasselpähkinät olivat jääneet rutisemaan jonnekin kylkiluiden väliin. Lievää pistoa matkan alussa.

HCM-paidasta. Lihapullan näköinen mies fillarin selästä huusi mulle liikennevaloissa "Oot sä vielä matkalla?". Mulla kesti tovin ennen kuin tajusin, että ilmeisesti hän viittasi HCM-paitaani...:huh:

Yleisesti ottaen hämmästyttävän paljon happaman näköiisiä ja yrmeitä pyöräilijöitä tuli vastaan. Ei kai hyötyliikunnan tarvitse olla helvettiä? :lolk:

Meitsi nylkytti ryhdikkäästi ja yritti kalastaa vesipisaroita loppumatkalla.

Hullu mikä hullu.

Link to comment
Share on other sites

TV kevyt:

9,03 km - 1:00:20 - avg 129 - max 141.

Juoksu kulki kevyesti mutta ongelma on se, että käsivarret ovat helvetin kipeät. Eteen/taakse liike onnistuu, joten juoksussa ei mitään.

Mutta kaikki sivuväännöt tuottavat tuskaa.

Vaimo laittaa paidan päälle ja pois, kerrankin siitä on hyötyä juoksuharrastuksessa.

Muuten ensimmäinen vaimoni tukee juoksuharrastustani samalla tavalla kuin köysi tukee hirtettyä!

Link to comment
Share on other sites

17 km VK 1.15.45 (4:27 min/km).

Aluksi 3 km peekoota, sitten lennosta kolme eripituista (4.4+4.0+3.6 km) VK-vetoa, joissa vauhdit (4:05, 4:16, 4:14 min/km). Loppu taas peekoota. Eka veto meni siis aivan liian kovaa, tarkoituksena oli nimittäin juosta vedot maravauhtisina. Toinen ja kolmas pätkä olivat ok, mutta ekan vedon "hurjastelu" tuntui koivissa. Plussana mainittava, että romuna oleva ristiselkä kesti yllättävän hyvin maravauhtista juoksua. Ongelmana oli ristiselän ja lonkanseudun kireys, joka vaikeutti askellusta. Muutenkin lyhyt tanikutsi-askellus oli tavallistakin matalampaa ja töpöttävämpää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy