Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pitkävartinen penkin taakse tuleva pullotelineteline?


hkultala
 Share

Recommended Posts

Hankin jonkun tacx:n satulan taakse tulevan pullotelinetelineen,

mutta se osoittautui liian lyhyeksi että ei mahtunut paikalleen kun satulana melko etuasennossa oleva ism adomo racing ja penkintolppana aero-tolppa jonka "pyrstö" ulottuu melko kauas.

Eli mitähän olisi sellaisia satulakiskoihin tulevia pullontelinetelineitä, jotka tulevat kunnolla taaksepäin ennenkuin alkavat laskemaan paljoa alaspäin?

Link to comment
Share on other sites

Tutkin hiukan tarkemmin, että mikä tuossa ottaa kiinni. Jos tuo varsi kallistuu "ylöspäin" eli että osoittaa ihan vaakasuoraan, ottaa kiinni adomo-satulan takaosaan.

Jos tuo varsi kallistuu "alaspäin" niin ottaa kiinni penkkitolppaan.

Eli pitäisi olla varsi, joka lähtisi niistä kiskoista melko 90 asteen kulmassa niihin kiskoihin nähden, vähintään 5cm, ehkä jopa 6cm matkan.

Tuo ylläehdotettu näyttää liian vaakasuoraan(eli "ylöspäin") lähtevältä, että saattaisi ottaa siihen satulaan kiinni. Tosin saattaa olla, että nuo varret tulee tuossa tarpeeksi leveältä, että satulan "lippa" jää niiden väliin eikä otakaan kiinni.

Mutta tuossakaan tuo telineen pituus ei vakuuta, saattaa jäädä liian lyhyeksi.

Laitetaanpas kuva tuosta adomo-satulasta että näkee sen satulan "lipan" mikä tuolla on takana, tuohon ei saisi ottaa kiinni:

ism-adamo-racing-1.jpg

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mahtaisko profilen teline mennä? Mulla on satulana Fizik arione, jossa sitä perää on myös jonkin verran, mutta pullot mahtuvat siitä huolimatta hienosti sinne taakse. Satula on niin edessä kun saa. Muuten tuo teline on ihan laadukkaan oloinen. Todella tukeva (ja siksi varmaan vähän painavahko).

hydrorear-15-16.jpg

Täällä testiä muistakin vaihtoehdoista:

http://university.tri-sports.com/2011/05/18/rear-mount-bike-hydration-systems/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Just ruuvasin tommosen profilen RM1 telineen tilalle. Profilesta aukesi ruuvit aina lenkillä ja lopulta se levisi niin, että osa muttereista ja pulteista oli jossain löytämättömissä tien penkalla. Pikkusen v*tutti kun pitkällä lenkillä juomapullot tippui kyydistä ja tietysti tyhjenivät siinä samalla. Jos toi Elite pysyis paikoillaan. On se ainakin jämerämmän oloinen, vaikka onkin tommonen prikkapalapeli asentaa paikoilleen. Plussana se, että saa tuubin samaan telineeseen kiinni. Profilen pullotelineet ovat kyllä toimineen hyvin. Pullot pysyy paikoillaan, ne saa helposti irti ja takas.

Photo%203.7.2014%2011.57.34%20kopio.jpg

Lopulta toi profilen rauta antautui, kun joudun kiristelemään sen yhdellä pultilla kiinni matkan varrella. Onneksi oli sopiva kuusiokoloavain mukana. En tiedä haluanko edes takuuseen tuollaista tilalle. Kuvasta puuttuva alempi pultti on juuri se, mikä sieltä aina aukesi. En tajua, miten tommonen voi aueta, vaikka välissä oi vielä lukitetta...

Photo%203.7.2014%2012.02.31%20kopio.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy