Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
hkultala

Pitkävartinen penkin taakse tuleva pullotelineteline?

Recommended Posts

Hankin jonkun tacx:n satulan taakse tulevan pullotelinetelineen,

mutta se osoittautui liian lyhyeksi että ei mahtunut paikalleen kun satulana melko etuasennossa oleva ism adomo racing ja penkintolppana aero-tolppa jonka "pyrstö" ulottuu melko kauas.

Eli mitähän olisi sellaisia satulakiskoihin tulevia pullontelinetelineitä, jotka tulevat kunnolla taaksepäin ennenkuin alkavat laskemaan paljoa alaspäin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tutkin hiukan tarkemmin, että mikä tuossa ottaa kiinni. Jos tuo varsi kallistuu "ylöspäin" eli että osoittaa ihan vaakasuoraan, ottaa kiinni adomo-satulan takaosaan.

Jos tuo varsi kallistuu "alaspäin" niin ottaa kiinni penkkitolppaan.

Eli pitäisi olla varsi, joka lähtisi niistä kiskoista melko 90 asteen kulmassa niihin kiskoihin nähden, vähintään 5cm, ehkä jopa 6cm matkan.

Tuo ylläehdotettu näyttää liian vaakasuoraan(eli "ylöspäin") lähtevältä, että saattaisi ottaa siihen satulaan kiinni. Tosin saattaa olla, että nuo varret tulee tuossa tarpeeksi leveältä, että satulan "lippa" jää niiden väliin eikä otakaan kiinni.

Mutta tuossakaan tuo telineen pituus ei vakuuta, saattaa jäädä liian lyhyeksi.

Laitetaanpas kuva tuosta adomo-satulasta että näkee sen satulan "lipan" mikä tuolla on takana, tuohon ei saisi ottaa kiinni:

ism-adamo-racing-1.jpg

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtaisko profilen teline mennä? Mulla on satulana Fizik arione, jossa sitä perää on myös jonkin verran, mutta pullot mahtuvat siitä huolimatta hienosti sinne taakse. Satula on niin edessä kun saa. Muuten tuo teline on ihan laadukkaan oloinen. Todella tukeva (ja siksi varmaan vähän painavahko).

hydrorear-15-16.jpg

Täällä testiä muistakin vaihtoehdoista:

http://university.tri-sports.com/2011/05/18/rear-mount-bike-hydration-systems/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just ruuvasin tommosen profilen RM1 telineen tilalle. Profilesta aukesi ruuvit aina lenkillä ja lopulta se levisi niin, että osa muttereista ja pulteista oli jossain löytämättömissä tien penkalla. Pikkusen v*tutti kun pitkällä lenkillä juomapullot tippui kyydistä ja tietysti tyhjenivät siinä samalla. Jos toi Elite pysyis paikoillaan. On se ainakin jämerämmän oloinen, vaikka onkin tommonen prikkapalapeli asentaa paikoilleen. Plussana se, että saa tuubin samaan telineeseen kiinni. Profilen pullotelineet ovat kyllä toimineen hyvin. Pullot pysyy paikoillaan, ne saa helposti irti ja takas.

Photo%203.7.2014%2011.57.34%20kopio.jpg

Lopulta toi profilen rauta antautui, kun joudun kiristelemään sen yhdellä pultilla kiinni matkan varrella. Onneksi oli sopiva kuusiokoloavain mukana. En tiedä haluanko edes takuuseen tuollaista tilalle. Kuvasta puuttuva alempi pultti on juuri se, mikä sieltä aina aukesi. En tajua, miten tommonen voi aueta, vaikka välissä oi vielä lukitetta...

Photo%203.7.2014%2012.02.31%20kopio.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas, profile päätti antaa mulle uuden telineen, niin kai mä annan sille uuden mahdollisuuden :D Kuvailin lyhyesti tapahtuneen ja tunnin päästä tuli posti, jossa kysyttiin, mihin osoitteeseen uuden telineen saa lähettää. Erittäin asiallista palvelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä  • Alennukset jopa -70%


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy