Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kehänvarsijuoksu 12.4 Uuden Lastensairaalan hyväksi


Haaste_mies

Recommended Posts

Kehänvarsijuoksu juostaan Espoon Juvankartanon, Koskelon ja Auroranportin välisillä pyöräteillä. Viime vuonna hahmottelimme 400:n Haasteen yhteydessä kylähölkkätapahtumaa ja päätimme toteuttaa sen seuraavana keväänä. Huhtikuu katsottiin ajankohdaltaan sopivaksi: tällaisena keväänä on jo ehtinyt liikkua, pyörätiet on puhdistettu ja Länsiväylä-juoksuun on pari viikkoa ja HCR:iin neljä. Mitä sopivin kaudenavausjuoksu siis.

Tapahtuman matkat ovat 5 km, 10 km ja 21,1 km. Matalan kynnyksen juoksutapahtuma sopii kaikentasoisille liikkujille lapsiperheistä aktiivijuoksijoihin. Paikalle pyritään saamaan muutama sata liikkujaa. Juomapisteillä ja maalissa tarjoillaan Gutzya ja vettä. 5 km:llä ei oteta aikaa ja se sopii hyvin liikkujille, jotka eivät ole ennen osallistuneet juoksutapahtumaan. 10 km:lle ja puolimaratonilla järjestetään Espoon Hiihtoseuran avustamana ajanotto, ilmoittautumislinkki:https://docs.google.com/forms/d/1dpU_ZhF58PMFEIIrRlw2g8FMOHswhfsJ8LyldQy-UZA/viewform

Tapahtuma alkaa lauantaina klo 17.30, joten lenkin jälkeen ehtii vielä saunaan. Lähtö ja maali sijaitsevat S-Market Juvankartanon vieressä ja paikalle pääsee hyvin myös bussilla. Tapahtuman osallistumismaksu on vapaaehtoinen ja kaikki tuotot menevät suoraan Uuden Lastensairaalan keräykseen. Lahjoituksen voi tehdä tapahtuman digilippaaseenhttp://lipas.uls2017.fi/rakennustalkoot/aloita-keraeys.aspx?col=12-2893 tai keräyslippaaseen paikan päällä.

Juliste: https://www.facebook.com/photo.php?f...4023310&type=1

Kehänvarsijuoksun Fb-tapahtumasivulta löytyy ajantasainen tieto ja mm. reittien karttalinkit, jotka näkyvät rekisteröitymättömillekin:

https://www.facebook.com/events/292355570920741/?source=3&source_newsfeed_story_type=regular

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Kehänvarsijuoksuun - lenkille hyvän asian puolesta.

TP

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy