Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Närpiön marathon


Recommended Posts

Juoksin viimmevuonna kokonaisen ja olen tosi tyytyväinen järjestelyihin. Reitti tosiaan kierretään 10,5 km kierroksina ja se on sillätavoin rakennettu että kovakaan tuuli ei pysty juoksua pilaamaan. Viimme vuonna tuulta lähes 20m/s mutta kun reitillä ei ole pitkiä suoria niin tuulta ei kukaan moittinut. Osanottomaksu myös halpa ja jokainen saa ison laatikollisen kurkkua ja tomaattia kotiin viemiseksi. Oma osallistuminen riippuu siitä kuinka palaudun tämänpäiväisestä ennätysyrityksestä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kävin hölkkäämässä Närpiössä tänään maratonin. Hienosti närpiöläiset hoitivat järjestelyt ja reitti oli mukava ja melko tasainen. En yhtään ihmettele, jos siellä juostaan ennätyksiä.

Omasta juoksustani, tai siis hölkästäni, sen verran (kun nyt en ole enää yksinkertainen maratoonari), että tavoitteena oli 3.40 aika. Ensimmäinen puolikas meni mukavasti 1.49:ään ja sitten toinen hieman yli kahden tunnin. Ja menihän se toinen puolikas tietysti omalla kohdallani yli kahden tunnin, kun käveli tai yritti kävellä takareisien krampatessa totaaalisesti (siinä voimistelussa meni lähes 8 min.). Kaksi viimeistä kilometriä sentään juoksin ja lopun tietysti näennäisen kevyesti – maratonin suorittamista pitää aina tuuletella rinta rottingilla oli loppuaika mikä tahansa. Loppuaika 3.54 jotain oli kyllä todellinen pettymys, mutta hyvä kuitenkin siihen nähden, että viimeisten neljän kuukauden juoksujen viikkokilometrien keskiarvo on sattuneista syistä jotain 35. Kait sitä vaan kuvittelee välillä itsestään liikoja, heh.

Plussat ja miinukset tapahtumasta:

+ järjestelyt

+ hyvä reitti ja kannustus…heja heja!!!

+ tilpehöörit

ei miinuksia tapahtumasta, tai no joo ehkä tapahtumaa voisi markkinoida enemmänkin

omakohtaiset:

+ ensimmäisen puolikkaan helppous ja mukavat fiilikset juoksusta kolmeen kymppiin asti, hyvä matkaseura puolimatkaan+ asti = terveiset femman kaverille, jos luet tätä

+ uudenkarheat Niken Elitet, jotka olivat aivan loistavat menopelit

- mahdollisiin kramppeihin varautuminen: esim. eilen saunassa nou-hyvä, ei mitään suolalisiä ymv.

- paska kestävyyskunto maralla sitten loppu viimeksi, mitäs sitä turhia muuta selittämään

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy