Jump to content
Juoksufoorumi.fi

XXII Vaasa-Vasa Maraton ja ½maraton 2.9.


Recommended Posts

Kesän toinen ja koko uran kolmas täys maraton tuli juostua tänään Vaasassa.

Urakasta selvisin tosi vähäisin vaurioin, muutamasta varpaasta lähti alapuolelta nahka muuten kaikki OK. Tavoitetta 2.50 en ihan saavuttanut mutta muuten juoksu meni hienosti. 2.54.06 olin kokonaiskilpailun neljäs tasan 4 min voittajalle hävinneenä. Sää piti olla hyvä mutta koko kärki porukka valitteli juoksun vaikeutta, en tiedä olisiko lähestyvä ukkosalue tehnyt ilmasta painostavan?

Link to comment
Share on other sites

Puolikas tuli juostua Vaasassa, tarkoitus oli yrittää rohkeasti ennätystä. Heti alusta asti juoksu tuntui nihkeältä eikä ennätyksen tekeminen enää mutaman kilometrin jälkeen tuntunut realistiselta. 14 kilometriin asti km-vauhti vaihteli 4:06 - 4:13 välillä. Sen jälkeen vauhti hiipui vähitellen 4:50 paikkeille. Ihan lopussa sain otettua vähän loppukiriäkin. Loppuaika 1:31:18, sijoitus 2. M50 sarjassa.

Link to comment
Share on other sites

No tulihan se juostua puolimaratonikin tälle kesää!:party0002:

Täytyy sanoa, että en juuri nauttinut matkasta, mutta maalissa tällaiselle vanhalle akalle aivan kelvollisesta tuloksesta sitäkin enemmän!!!

N 40 v. sarjan 6 sija (21 osanottajaa) irtosi ajalla 1.55.15.

Neljäs sijakin oli vielä pari kilometriä ennen maalia aivan huulilla, mutta vaasalaiset olivat keksineet laittaa viimeisen kilometrin ainakin 400 metriä ylipitkäksi. Ei siinä auttanut edes 120 metrin huikea loppukirikään!:running:

Keli oli lämmin. Lähtöhetkellä mittari näytti 22 astetta. Lämmöstä huolimatta vanhat luut palelivat aika ajoin. Reitti on melko kiva, tuota loppua lukuunottamatta. Alkuvauhti oli (taas) ehkä liiankin kova päivän kuntoon nähden eli 10 km väliaika oli 53.55. Eli lopussa joutui vähän himmaamaan.

Tämä oli minun kymmenes kilpailuni tänä vuonna ja viimeinen myös. Arvosanaksi tälle 18. juoksukesälleni annan 9-.

Nyt mennään leikkaukseen ja sen jälkeen toivottavasti UUDET KUJEET!!!

Leppeitä loppukesän ja syksyn juoksuja KAIKILLE!

toivottaa Sky

Link to comment
Share on other sites

...ja reitistä sen verran, että ihan jees se on. Loppu vain on kummallista kiertelyä, verrattuna entiseen reittiin jossa kaarrettiin heti ensimmäisestä alikulkutunnelista Kaarlen kentälle. Mutta esim. Kokkolaan verrattuna tasainen ja nopea on mielestäni. Kumminkin olen juossut siellä (Vaasassa) maratonejakin varmaan puolenkymmentä kappaletta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy