Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Aina sanotaan, että ammattiurheilijan ja miksei paljon treenaavan kuntoilijankin on osattava rentoutua harjoitusten välisellä ajalla palautumisen tehostamiseksi. Joistakin telkkarin urheilijaesittelyistä on jäänyt mieleen, että aika monetkin urheilijat taitaa rentoutua pelaamalla vaikkapa "kilin-kolin McRae" -rallia, mutta sehän käy ihan työstä ainakin jos on käytössä ratti ja polkimet. :eclipsee_steering:

Mikä on sinun tapasi rentoutua kovan treeniviikon aikana tai miksei työkiireidenkin keskellä? Itse otan mukavan asennon sohvalla tai sängyllä ja katselen Monty Pythonia tai jotain muuta vastaavaa esim Pitkän jussin majataloa.

Link to post
Share on other sites

Hyllystä löytyy kuin löytyykin kilin-kalin-colin ralli, joten sitä tai muuta pelaillessa tulee toisinaan rentouduttua :). Jos ei muuta niin sitten pelataan vaikka Aapelissa. Tai muuten vaan netissä surffaillen.

Toisinaan nostan jalat ylös ja luen jotain hyvää kirjaa. TV:n ääressäkin rentoudun silloin, kun kohdalle osuu Teho-osaston kaltainen hyvä sarja, tai hyvä leffa.

Link to post
Share on other sites

Rentoutuminen pienen lapsen kanssa tapahtuu lähinnä sillon ku lapsi lähtee hoitoon ja me miehen kanssa vaikka jonnekkin kylpylään. Kuten nyt viikonloppuna neiti hoitoon mummulaan kahdeks yöks ja me miehen kanssa viettämään laatuaikaa kylpylään. :love0034:

Kovasti treenatessa rentoutuminen voi olla ihan lenkin jälkeen uimahallissa lillutteluakin (ihanaa pitkän lenkin jälkeen), ja lepopäivä on lepopäivä, sillon ei lähdetä kaupungille esim. shoppailemaan.

Link to post
Share on other sites

No samaa olin kirjoittamassa, eli parasta rentoutumista on kyllä minulle se, että kaikessa yksinäisyydessäni lähden pariksi kolmeksi tunniksi hölköttelemään joko sopivan jazzahtavan musiikin tai omien ajatusten tahdissa. Ei ajatuksiaan oikein muualla enää kuule ja on niistä kai joku luku hyvä pitää. Aika monta mielen- ja suhdesolmua on auennut lenkkipoluilla ja mieli puhdistunut. Se vasta rentouttaa.

Mutta kyllä hyvä kirja tai elokuvakin rentouttaa, herkkupäivällinen huolellisine valmisteluineen on lähes joka viikonlopun hupi. Tärkeätä on myös lasten kanssa oleilu, heidän seurastaan nauttiminen. Usein esim. lähdemme perheen kanssa laiskasti vetelehtimään jonnekin ulkoilupaikkaan, kävelemme ja vaikka juttelemme, tutkailemme ympäristöä. Siinä lapsetkin saavat puhkuja pois, ja sitten kotona on taas niin rauhallista. Ja tietenkin mainitsen tämän monen jo mainitseman :love0034:

Link to post
Share on other sites

Rentoutuminen? Mitä se on? Onx se jotain syötävää? :)

Tällä hetkellä meidän perheessä ei taideta tuota käsitettä tuntea. Mulla se taitaa mennä sillä lailla, että opiskelusta ja työpaineista rentoudun juoksulenkeillä ja lasten kanssa touhutessa. Sitten lasten kanssa touhuamisesta ja juoksulenkeistä otan lepoa opiskelemalla ja keikka töitä tehdessä. Menee se näinkin. Mutta, mutta.

Jatkuvasti haaveena on tämä muidenkin jo mainitsema rentoutumis muoto, nimenomaan niin että joskus pääsisi johonkin ilman vimpuloita. :sad0126::icon_syda:

Jos ei tästä pidä huolta voi suhteelle käydä näin...:014: ja se ei ole hyvä se!

Aika aikaa kutakin. Nyt on lapset pieniä ja siinä lisänä lapsenlapset. Nyt eletään näillä ehdoilla ja rentoutumisesta vaan haaveillaan.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy