Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Mensonge

Koripallon MM-2014

Recommended Posts

Kerrankin suurten maiden kabinettipeli ei ajanut urheilullisuuden ohitse. Vai oliko se Rovion ansiota =) Penkkiurheilijalle riittää tänä vuonna katsomista, onneksi sentään futiksen kisoissa ei tarvitse jännittää Suomen puolesta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä homma, paljon riittää jännäämistä syksylle. Nämä ovat siis 30.8.-14.9. Lentiksen tavoin neljä kuuden maan alkulohkoa. Näillä näkymin joka lohkossa pelataan la 30.8., su 31.8. keskimmäinen ottelu joko ma 1.9. tai ti 2.9., neljäs ke 3.9. ja viides to 4.9.

Jatkoonmenijöitä neljä per lohko. 16 joukkuetta pelaavat pudotusottelut 8 parhaan joukkoon la-su 6.-7.9., puolivälierät ti-ke 9.-10.9., välierät to-pe 11.-12.9. pronssimatsi 13.9. ja finaali su 14.9. Ottelukaavio esim. täältä http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIBA_Basketball_World_Cup

Lohkot arvotaan jo maanantaina 3. helmikuuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Sama haave täällä. Valmiilla Matkapaketilla voisi ilmeisesti varmistaa tuon ottelun näkemisen helpoimmalla tavalla, mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu. Toivottavasti pääsee lähtemään elokuussa Bilbaon suuntaan. EM-kisoista Sloveniassa jäi sen verran hyvä maku. Tuollahan voisi samalla reissulla katsoa muutaman Vueltan etapinkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on valmis paketti, lento Hki-Bilbao-Hki ja hotelli. Liput piti ostaa itse (näiden saanti oli vaikein myös ripeyttä vaativa osio) matkatoimiston avustuksella. Matkatoimiston matkalla lentoaika (charter) jää lyhyeksi (selvittelin lentoja Bilbaoon ja huomasin, että melko syrjässä Bilbao on Härmän pojan lentoreiteiltä) ja hotellin hintakin oli nettihintoja edullisempi.

Meneekö Vuelta samaan aikaan?? Tätä en osannut edes ajatella, tuostahan saisi tosi hyvän lisämausteen matkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Matkatoimiston yhteytiedot alla (laitan sinulle yv:nä asiaa hoitaneen hlön nimen). Sieltä vaimoni paketin (lennot+hotelli) meille tilasi ja varmaan onnistuneesti koska varausmaksu on maksettu. Matkatoimisto ilmoitti vaimolleni linkin järjestäjien lipunmyyntisivuille (liput myynnissä lyhyen aikaa periaatteella nopet syö hitaat), josta vaimoni meille liput osti. Käsitykseni mukaan Elämysmatkat järjestää myös matkoja ko. tapahtumaan.

Ymmärrän tuskasi, selvittelin hommaa hieman itsekkin ja totesin ettei ole aivan helppoa saada kokonaisuutta (lennot, hotellit ja lipput) kasaan. Onneksi meidän perheen todellinen koripallofani otti ns. homman hoitoon ja sai asian hoidettua.

Matkatoimisto Oy MatkaVekka

Travel Agency MatkaVekka Ltd.

Äyritie 12 C, FI-01510 Vantaa

+358 (0)20 120 4083

ryhmamyynti.vantaa@matkavekka.fi

www.matkavekka.fi

Member of Primera Travel Group

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottahan toki ko. pelaaja olisi vahvistus, mutta kyllähän meillä on Murphyn myötä jo EM-kisoista vahvistunut jengi. Ja kun niissäkin kisoissa mentiin laadukkaasta lohkosta jatkoon, voidaan MM-kisoissakin taistella tosissaan jatkopaikasta. Suomen pitää vain saada oma pelinsä kuntoon eli tiivis puolustuspelaaminen ja hyökkäyspäässä pallo liikkeelle sekä heittopeli kuntoon. Uskon, että kun Koponen palaa kehiin, hyökkäyspeli palaa uomiinsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallokärpänen (tai susi) on iskenyt suomalaisiin. Meitä on täällä Bilbaossa TOSI paljon. Kohta hyppään metroon ja päästään nauttimaan lajin hienouksista, tunnelma on varmaan huikea vaikka suomen mahdollisuudet voittoon onkin tosi pienet (lue olemattomat).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy