Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Oulu Juoksu 23.9.2006


Recommended Posts

40. Oulu Juoksu juostaan tänä syksynä uusilla reiteillä. Lähtö- & maalipaikka kylpylähotelli Edenin luona. Osallistúmismaksuun näyttää sisältyvän sisäänpääsy kylpylään :). Osallistumismaksut: 31.8 asti 9€, 1-23.9 12€. Reittiin, ilmottautumis- ym. infoon voi tustua ao linkin kautta:

http://www.onmky.fi/osastot/yleisurheilu/index.php

Itse aion osallistua 10 km matkalle. Toivottavasti osallistujamäärätrendi jatkuu positiivisena: 2004: 82; 2005: 100; 2006: XXX

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Morjens kaikki!

Päätinpä nyt rohkaistua ja esitellä itseni. Juoksukärpänen puraisi persuksesta pahemman kerran jokuaika sitten ja tässä sitä nyt ollaan. Täytyy myöntää, että hiihto ja nyt myös juoksu on kummasti parantanut tämän "rapakuntoisen" :tongue0014: astmaatikon oloa. Henki kulkee ja olo on hyvä.

Ajattelin itsekin käydä kokeilemassa ja fiilistelemässä juoksua numero rinnassa. Voittoa en toki tavoittele, mutta pitäähän sitä kaikkea ainakin kerran kokeilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

130 juoksijaa Oulussa, kiva tunnelma ja sopivan lämmintäkin oli. Pukuhuoneessa epäilivät että taisi olla ylipitkä 10km, jopa 10.4 km

Mene ja tiedä, ehjän juoksun sain silti aikaiseksi.

12€ sisältyi kylpyläkäynti Edenissä, mitali ja juomapullo. Täytyy sanoa että paras hinta/laatu-suhde minun kokemista juoksuista.

Link to comment
Share on other sites

samoin tulipa kymppi juoksenneltua ja ihan mukava tunnelma ja reitti oli (se sataman kohta siellä "laiturin" reunalla..sen olisi voinut toisin toteutta, koska se ei toiminut) ja sitten ikuinen riesa nuo km-laput, niihin voisivat järjestäjät hieman panostaa...eihän niistä ole mitään hyötyä, jos eivät kohdallaan ole kuten nyt.

10,2 km sain minä Karttatieltä mitattuna...eli senkinhän voisi reilusti ilmoittaa, todellisen matkan eikä aina yleensä tasakilometrejä. Eihän se juoksun arvoa yhtään laske, jos ilmoittaa todellisen oikean matkan, jos ei sitä halua tasata tasakilometreihin, joka ei kylläkään mikään mahdottomuus ole (en tiedä yritettiinkö nyt koska lähtö ja maali eivät olleet ihan samassa kohdassa).

Mutta muutoin täys kympin arvoinen tapahtuma ja kelihän oli mitä paras urheiluhousukeli (siis syyskuun lopussa näillä leveysasteilla, ennennäkemätön)

Link to comment
Share on other sites

No tulipahan se ensimmäinen kilpailu nyt kokeiltua. Hauskaa oli ja kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli ja fiilis tapahtumasta :thumbsup:

Tavoite oli kympillä tuo 60 minuutin alitus ja sehän tuli tehtyä. 5 kk harjoittelun jälkeen tämä astmaatikko jaksoi juosta matkan ja ihan kohtuulliseen aikaan. Tästä on hyvä ponnistaa seuraavaa tavoitetta kohti.

Link to comment
Share on other sites

Tulihan tuo juostua hyvä ilma oli juosta. Tarkoitus oli mennä rennosti mutta ei täysillä, kun Kiiminki mara odottaa niin lähellä. Numerolappu kun on rinnassa ja takana sekä edessä on hyviä kirittäjiä niin tietäähän sen että täysillä sitä sit mennään. Kaiken kaikkiaan hyvä tapahtuma. Nyt pitää toipua Kiiminkiin.

Link to comment
Share on other sites

Numerolappu kun on rinnassa ja takana sekä edessä on hyviä kirittäjiä niin tietäähän sen että täysillä sitä sit mennään. Kaiken kaikkiaan hyvä tapahtuma. Nyt pitää toipua Kiiminkiin.

Tuonpa takia jätin tämän juoksun väliin, minullakin kun Kiiminki on edessä. Harmi kylläkin kun muutaman vuoden Oulu Juoksu-putki nyt katkesi. No, ehkä ensi vuonna taas.

Link to comment
Share on other sites

Juu, tulihan tuolla käytyä hölkkäämässä se lyhempi eli 7.6 km:n pätkä, muuten mainio tapahtuma, mutta järjestäjät olivat kyllä hutiloineet noiden km-taulujen kanssa. Toinen kilometri oli elämäni nopein, alle 3 minuuttia ja kun reitit erkanivat kolmen kilsan paikkeilla, seuraava taulu tuli vasta kun reitit olivat jo takaisin yhdessä ja se näytti kuutta kilsaa, mutta se olikin vain kympin juoksijoille, mulla matkaa oli siinä vaiheessa takana 3.6 kilsaa, joten km-aikojen seuraaminen oli hieman hankalaa. Kaikesta huolimatta maaliin tultiin ajassa 38.08, joka oli aikalailla suunniteltua 5min/km vauhtia.

Tämän ja Kempeleen kisan perusteella voi tehdä sellaisen yhteenvedon, että vauhtia löytyy ihan kohtalaisesti noilla lyhemmillä matkoilla, mutta jo puolikkaalla kestävyys ei enää riitä sellaisiin aikoihin ,mihin voisi olla tyytyväinen. Niinpä näillänäkymin juoksen huomenna Kiimingissäkin vain kympin, saanpahan siitäkin virallisen ajan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy