Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Polar V800


jemmu

Recommended Posts

Joitain päiviä on ollut käytössä GPS + GALILEO Garminin 935 softapäivityksen jälkeen ja en ole huomannut mitään vallankumouksellista eroa pelkkään GPS käyttöön verrattuna (aiemmin käyttämäni asetus). Se mikä kuitenkin Garminin vehkeissä on hienoa verrattuna Polarin V800 on paikannussignaalin löytymisen nopeus. Tässä pari viikkoa sitten kun kokeilin ihan huvikseni pöytälaatikossa seissyttä V800:aa (tietokoneeseen kytkemisen ja synkkaamisen jälkeen toki) niin itku meinasi päästä kun joutui pari minuuttia odottamaan paikallaan signaalia. Miten minulla on sellainen fiilis että silloin 2014 kun sain V800 ensimmäisen kerran signaali löytyi aina paljon nopeammin. Tässä välissä mittari on kuitenkin jo kertaalleen vaihdettu huollossa täysin uuteen 2016. Meni Polar takaisin pöytälaatikkoon vaikka monista sen ominaisuuksista ja käyttölogiikasta yleisesti tykkäänkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Voi persus. Meni sitten napsahtamaan ranneke poikki omasta kesäkuussa 2018 käyttöönotetusta V800:ssa. Tarkemmin rannekkeesta hajosi kumiset rinkulat, joihin se metallinen solki kiinnittyy.

 

Kellossa ja rannekkeessa on 2v takuu ja tein Polarin sivuilla huoltoilmoituksen. Sain heti spostiini huoltopyynnön hyväksynnän, lähetystunnukset Postiin ja ohjeet, joten tähän saakka ainakin peukkua Polarin nopeasta reagoinnista.

 

Huolta aiheuttaa lähinnä rannekkeen kestävyys. Sattuiko itelle nyt vaan tuorevirheyksilö, vai onko noita nyt enemmänkin hajoillut. Ranneke ei kuitenkaan ole 4kk aikana kävely/juoksu/pyöräily -harjoituksissa  saanut minkäänlaista rasitusta.. Onneksi hajosi kotona, eikä esim uidessa järvessä...

 

Esim käytin johain F11:sta (en nyt muista varmaksi mallia) varmaan 12 vuotta ja käytettynä ostettua M400:sta vuoden, jota alkuperäinen ostaja oli käyttänyt vuoden ilman mitään ongelmia.

 

Link to comment
Share on other sites

28 minuuttia sitten, BEAT!! kirjoitti:

Huolta aiheuttaa lähinnä rannekkeen kestävyys. Sattuiko itelle nyt vaan tuorevirheyksilö, vai onko noita nyt enemmänkin hajoillut.

 

Veikkaisin että yksilövika.

 

Minulla on jo melkein yli sata vuotta käytössä ollut V800 ja siinä on alkuperäinen ranneke vielä melko moitteettomassa kunnossa. Samaa ei voi sanoa akusta, alkaa olla jo niin huonossa kunnossa että pian siirtyy kokonaan pois käytöstä...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sain V800:n juuri takaisin. Laitoin sen perjantaina iltapäivästä postiin, se oli korjattu maanantaina ja tuote oli minulla takaisin tiistaina.

Aika pirun nopeaa toimintaa kyllä.

 

Kellon piti tulla kyllä ovelle, mutta postin mukaan ei oltu kotona. Perus postia, kun oltu kotona koko päivä... 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy