Jump to content
Juoksufoorumi.fiTERWAMARATON, Oulu, 24.5.2014


TERWA

Recommended Posts

Avataanpa 2014 Terwamaraton -ketju ennen kuin tapahtumaan ilmoittautumisen ensimmäinen hintaporrasjakso umpetuu 31.12.2013.

Ensi vuonna 26. kertaa järjestettävän tapahtuman kisakeskus siirtyy Raatin Stadionille ja samalla myös reitti uudistuu entistä kauniimmaksi ja hiukan vauhdikkaammaksi hiekkatieosuuksien kutistuttua noin neljäsosaan aikaisemmasta (jatkossa vain noin 1%hiekkatietä).

Eri juoksumatkojen (maraton, puolimaraton ja 10 km) lähtöpaikat sijaitsevat stadionin ulkopuolella ja maali sijaitsee stadionilla. Reitit on mitattu SUL:in sertifioiman reitinmittaajan toimesta viime lokakuussa ja reittikarttoihin voi tutustua tapahtuman www-sivuilla.

Jänispalvelu vahvistuu aikaisempaa kattavammaksi:

Maraton: 3h, 3h15m, 3h30m, 3h45m, 4h, 4h30m, 5h.

Puolimaraton:1h30m, 1h37.5m, 1h45m, 1h52.5m, 2h, 2h15m, 2h30m.

Juoksufoorumilla tapahtuman järjestävä urheiluseura (Oulun NMKY Urheilijat Ry) esiintyy jatkossa TERWA-nimimerkillä ja mieleen juolahtavia kysymyksiä ja kommentteja tapahtumasta voi rohkeasti esittää tässä viestiketjussa, tapahtuman facebook-sivulla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maraton@onmky.fi. Pyrimme vastaamaan esittäviin kysymyksiin mahdollisimman säntillisesti.

Kannattaa siis tehdä osallistumispäätös nyt ja ilmoittautua edullisimmalla hinnalla ennen tulevaa vuoden vaihdetta!

Link to post
Share on other sites
 • Replies 44
 • Created
 • Last Reply

Terwamaraton on itellä laitettu kevään pääkisaehdokkaaksi nro 1. Toukokuun loppupuolella ei ole oikein Suomessa kunnon haastajaakaan, kun esim. Lahden neljä kertaa juostava ei niin nopea kympin lenkkikään ei innosta. Forssa on sitten jo liian myöhään ja liian suuri riski helteille. Käsittääkseni Terwassa reitti on ihan suht nopea, ainakin viimeistään uudistuksen jälkeen. Tuohon aikaan Oulun seudulla tuskin on myöskään mitään hellettä, joten säidenkin pitäisi olla oikein hyvät maratonille.

Ainoana ongelmana näyttäytyy täältä etelästä käsin välimatka, mutta lentäenhän sekin taittuisi mukavasti. Toisaalta voisihan sitä laittaa huoltojoukot ajamaankin. Sitten kisapaikalle päästyä ei muuta kuin neljän tunnin jänön perään ja katsomaan kuinka kauan siinä vauhdissa kestää. Vielä ei kuitenkaan viitsi ilmoittautua, kun suunnitelmat voi muuttua. Eikä hinnat ole kohtuuttomat myöhemmin ilmoittautuneillekaan.

Link to post
Share on other sites

Nimi listassa ja Holménin ohjelma muokattu sopivaksi. 3:15 jänö saisi olla näköetäisyydellä ainakin tuossa 40 km kohdilla :D

Nimi ei ole vielä listassa, mutta tavoite on hyvin samanlainen - tosin tavoitteena on laittaa selät siihen järjestykseen, että minä olisin 3:15 jänön näköetäisyydellä tuossa 40 km kohdilla :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

WWW-ilmoittautumisessa on tänä aamuna (30.12.2013) ollut teknisiä ongelmia ja pyrimme korjaamaan ne mahdollisimman pian. Ilmoitamme www- ja facebook-sivuillamme, kun asia on tutkittu ja korjattu.

Päätimme ilmenneen ongelman vuoksi siirtää ensimmäistä hintaporrasta loppiaiseen ma 6.1.2014 klo 24 asti.

Pahoittelumme ongelman johdosta.

Vauhdikasta vuoden vaihdetta!

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • paulo.lopes@juoksutek.fi
   Hei,
    
   Olen Paulo ja olen Juoksutekin perustaja.
   Juoksutek toimii Oulussa ja tarjoaa laadukasta juoksutekniikan, kehonhallinnan sekä lihasten vahvistamisen juoksuvalmennusta juniorijoukkueille ja yksilöille.
    

    
    
   Kilpatasolla urheilin lähes 10 vuotta saavuttaen mitaleja kilpailuissa Pohjois-Portugalissa ja Suomessa. Barentsin alueen mestaruuskisoissa olin mukana tuomassa Suomen korkeimmalle korokkeelle 400 m:n viestijoukkueessa.
   Viimeisenä kilpajuoksuvuotenaan v.2012 minua valmensi Marko Ritola, yksi Suomen parhaista aitajuoksijoista. Lisäksi harjoittelin Pohjois-Suomen parhaiden 800m:n, pitkien matkojen juoksijoiden sekä Pohjolan Juoksijoiden kanssa. Mukana järjestämässä ja juoksemassa oli estejuoksija Janne Ukonmaanaho, jolta opin paljon hyviä harjoituksia juoksutreenejäni varten.
    

    
   Minun nettisivulta on mahdollista tarkistaa Juoksutekin suositukset: https://juoksutek.fi/.
   Juoksuvalmennuksesta voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/mita-teemme/.
   Jos haluat tutustua minuun paremmin voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/valmentaja/paulo-lopes/
    
   Jos asut Oulussa ja tiedät jonkun joukkueen tai yksilön, joka tarvitsee apua juoksuunsa, voit ohjata heitä ottamaan yhteyttä minuun.

   Terveisin,
   Paulo Lopes
   paulo.lopes@juoksutek.fi
    
  • TERWA
   Korkataanpa ensi vuoden Terwisketju vielä ennen vanhan vuoden vaihtumista uuteen, samalla haluamme toivottaa kaikille juoksufoorumilaisille iloista vuodenvaihdetta ja vauhdikasta uutta vuotta 2016!
   28. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan ensi toukokuun lopulla tutun turvallisella, kauniilla ja vauhdikkaalla reitillä. Tapahtumakeskuksena toimii 2016 Kalevan kisojen estradi, Raatin Stadion ja liikuntakeskus. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Maratonin ja puolimaratonin juoksijoita vauhdittaa kattava jänispalvelu. Ennen varsinaista tapahtumaa jäniksemme juoksevat terwareitillä kuukausittain yhteislenkit, jotka ovat avoimia kaikille - seuraava yhteislenkki la 23.1., yhteislenkeistä tiedotetaan ja muistutetaan tapahtumamme fb-sivustolla.
   Tapahtumaamme ilmoittautuneiden kesken arvomme Suunto Ambit3 Run HR -urheilukelloja, yhden kunkin hintaportaan päättymisen jälkeen sekä kolme itse kisapäivänä 28.5.2016. Nykyinen hintaporras päättyy huomenna vuoden vaihteessa klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin pääsee mukaan kaikkien jäljellä olevien kuuden mittarin arvontaan!
   Tiedoksi myös, että Terwahölkkä ja –maraton ja Tervahiihto järjestävät yhteisen "TuplaTerwa" -skapan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.
   Toivotamme sekä ensikertalaiset että kaikki vanhat konkarit lämpimästi tervetulleiksi tapahtumamme Ouluun vajaan puolen vuoden päästä!
  • TERWA
   Aloitetaanpa uusi Terwa-ketju vielä ennen vuoden vaihtumista.

   27. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan 2014 käyttöön otetulla entistä kauniimmalla ja vauhdikkaammalla reitillä, tapahtumakeskuksena toimii Raatin Stadion. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Mukana juoksijoita vauhdittamassa on jo tuttuun tapaan kattava jänispalvelu.

   Tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvomme yhteensä viisi Suunto Ambit3 Sport HR –urheilukelloa,
   yhden kunkin jäljellä olevan hintaportaan jälkeen sekä kaksi itse kisapäivänä 23.5.2015. Nykyinen hintaporras päättyy tänään klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin on mukana kaikkien viiden mittarin arvonnassa!

   Iloista vuodenvaihdetta, vauhdikasta uutta vuotta & tervetuloa kirmaamaan tapahtumaamme toukokuussa! :smiley:

   p.s. uutuutena 2015 järjestämme yhdessä Tervahiihto -tapahtuman kanssa "TuplaTerwa" -yhteiskisan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.
  • rappa27
   Tulipas tehtyä foorumille käyttäjä :P.Aikeena olis siis lähteä tonne kilpailemaan ja kunnianhimoisena tyyppinä tavoitteena olis tietenkin voittaa koko helapaska, kun kerran mennään niin mennään sit kunnolla :surrender:10 kilsan matkan valitsin siksi koska tykkään lenkkeillä lyhyitä matkoja.En ole oikeastaan ennen juossut"missään tapahtumassa" kymmentä kilsaa tai puolmaraa ja puhumattakaan kokomarasta eli aikasempaa kokemusta tämmöisestä ei ole*-*Tänään tuli käytyä tämän vuoden ekalenkki sport tracker mittas 5.88km 33.34min keskinopeus oli 10.5km/h olishan ton lujempaakin päässy, mutta mitä sitä enempää rehkiin :running: Ajattelin itselleni tämmöistä ohjelmaa 53 päivälle: joka toinen päivä lepo ja joka toinen päivä toi 6km lenkki 8-12km/h keskinopeudella... se tekis 159km kohtalaista hölkkää ennen itse porkkanaa eli tota tervaa :D2011 voitto aika oli 34.09 eli alle 35min pitäis päästä :highly_amused: lisäilen foorumille miten treeni sujuu.Toivottovasti paikat kestää:038:mitä mieltä ihmiset on onko tässä mitään järkeä????
  • rupusakki
   Kestävyysurheilutapahtumia Pohjois-Suomessa. Erikois Hox! tuolle elokuussa järjetettävälle avovesiuintikilpailulle. Ei nimittäin ole pohjoisessa turhan montaa kisaa missä pääsee märkäpukua uittaan.

   --Helmikuu--------------------------------------------------------------

   27.2. Haukipudas, Haukipudashiihto, hiihto (35/20/10).

   --Maaliskuu-------------------------------------------------------------

   5.3. Kemi, Arctic Ice Marathon, juoksu (42.2/21.1/10/5).

   5.3. Kempele, Pertin Hiihto, hiihto (30).

   12.3. Oulu, Terwahiihto, hiihto (65/33).

   19.3. Ylikiiminki, Hikihiihto, hiihto (20/10).

   19.3. Vuokatti, Vuokatti hiihto, hiihto-vapaa (60/30/15).

   20.3. Vuokatti, Vuokatti hiihto, hiihto-perinteinen (60/30/15).

   --Huhtikuu--------------------------------------------------------------
   --Toukokuu-------------------------------------------------------------

   21.5. Oulu, Terwamaraton, juoksu (42.2/21.1/10).

   29.5. Oulu, Oulujokiajo, pyöräily.

   --Kesäkuu---------------------------------------------------------------

   2.6. Oulu, Duathlon harjoituskilpailu, juoksu+pyöräily+juoksu (4,5+19+4,5).

   17.-19.6. Oulu/Muhos, Tervaetapit, pyöräily.

   23.6. Oulu, Yöpyöräily, pyöräily (120).

   --Heinäkuu--------------------------------------------------------------

   2.7. Rovaniemi, Rovaniemi Marathon, juoksu (42.2/21.1/10).

   2.7. Tornio/Ylitornio, Rajaväylän lenkki, pyöräily (150/30).

   28.-?.7. Kilpisjärvi-Tornio, Kipisjärvi-Tornio Maratonpyöräily, pyöräily (500).

   30.7. Utsjoki, Teno-Maraton, juoksu (42.2/21.1).

   --Elokuu-----------------------------------------------------------------

   2.8. Oulu, Valkiaisjärven harjoitus triathlon, triathlon (750m+19+4.5).

   3.8. Oulu, Oulujoki Avovesiuinti, uinti (2000/1000/500).

   10.8. Oulu, Sangin Tempo, pyöräily (10/5).

   13.8. Kempele, Kempele-Z-Maraton, juoksu (42.2/21.1/10).

   13.-14.8. Oulu-Syöte-Oulu, Syöteajo, pyöräily (400).

   27.8. Vuokatti, Vuokatti MTB, pyöräily (46/23).

   27.8. Vuokatti, Vuokatti puolimaraton, juoksu (21.1/10/6).

   --Syyskuu---------------------------------------------------------------

   ?.9. Ylivieska, Kärkimaraton, juoksu (42.2/21.1/10).

   3.9. Kittilä, Ruskamaraton, juoksu (42.2/21.1/10.5).

   24.9. Kiiminki, Kiiminkimaraton, juoksu (42.2/21.1/10.5).

   24.9. Vuokatti, 13 vaaran maastomaraton, juoksu (20).

   --Lokakuu---------------------------------------------------------------
   --Marraskuu------------------------------------------------------------
   --Joulukuu--------------------------------------------------------------

   Saa tehdä lisä ehdotuksia mikäli tulee mieleen. Koetin löytää jonkun kisan huhtikuullekkin mutta ei sattunut äkisti silmään.

   EDIT: Lisätty Rovaniemi, Kempele, Kiiminki, Kittilä maratonit.
   EDIT: Lisätty Vuokatin tapahtumia, Ylivieska maraton, rajaväylä, Kilpisjärvi-Tornio.
   EDIT: Lisätty Yöpyöräily, Syöteajo, Valkiaisjärvi triathlon.
   EDIT: Lisätty Teno-maraton.×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy