Jump to content
Juoksufoorumi.fiTERWAMARATON, Oulu, 24.5.2014


TERWA

Recommended Posts

Avataanpa 2014 Terwamaraton -ketju ennen kuin tapahtumaan ilmoittautumisen ensimmäinen hintaporrasjakso umpetuu 31.12.2013.

Ensi vuonna 26. kertaa järjestettävän tapahtuman kisakeskus siirtyy Raatin Stadionille ja samalla myös reitti uudistuu entistä kauniimmaksi ja hiukan vauhdikkaammaksi hiekkatieosuuksien kutistuttua noin neljäsosaan aikaisemmasta (jatkossa vain noin 1%hiekkatietä).

Eri juoksumatkojen (maraton, puolimaraton ja 10 km) lähtöpaikat sijaitsevat stadionin ulkopuolella ja maali sijaitsee stadionilla. Reitit on mitattu SUL:in sertifioiman reitinmittaajan toimesta viime lokakuussa ja reittikarttoihin voi tutustua tapahtuman www-sivuilla.

Jänispalvelu vahvistuu aikaisempaa kattavammaksi:

Maraton: 3h, 3h15m, 3h30m, 3h45m, 4h, 4h30m, 5h.

Puolimaraton:1h30m, 1h37.5m, 1h45m, 1h52.5m, 2h, 2h15m, 2h30m.

Juoksufoorumilla tapahtuman järjestävä urheiluseura (Oulun NMKY Urheilijat Ry) esiintyy jatkossa TERWA-nimimerkillä ja mieleen juolahtavia kysymyksiä ja kommentteja tapahtumasta voi rohkeasti esittää tässä viestiketjussa, tapahtuman facebook-sivulla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maraton@onmky.fi. Pyrimme vastaamaan esittäviin kysymyksiin mahdollisimman säntillisesti.

Kannattaa siis tehdä osallistumispäätös nyt ja ilmoittautua edullisimmalla hinnalla ennen tulevaa vuoden vaihdetta!

Link to post
Share on other sites
  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Terwamaraton on itellä laitettu kevään pääkisaehdokkaaksi nro 1. Toukokuun loppupuolella ei ole oikein Suomessa kunnon haastajaakaan, kun esim. Lahden neljä kertaa juostava ei niin nopea kympin lenkkikään ei innosta. Forssa on sitten jo liian myöhään ja liian suuri riski helteille. Käsittääkseni Terwassa reitti on ihan suht nopea, ainakin viimeistään uudistuksen jälkeen. Tuohon aikaan Oulun seudulla tuskin on myöskään mitään hellettä, joten säidenkin pitäisi olla oikein hyvät maratonille.

Ainoana ongelmana näyttäytyy täältä etelästä käsin välimatka, mutta lentäenhän sekin taittuisi mukavasti. Toisaalta voisihan sitä laittaa huoltojoukot ajamaankin. Sitten kisapaikalle päästyä ei muuta kuin neljän tunnin jänön perään ja katsomaan kuinka kauan siinä vauhdissa kestää. Vielä ei kuitenkaan viitsi ilmoittautua, kun suunnitelmat voi muuttua. Eikä hinnat ole kohtuuttomat myöhemmin ilmoittautuneillekaan.

Link to post
Share on other sites

Nimi listassa ja Holménin ohjelma muokattu sopivaksi. 3:15 jänö saisi olla näköetäisyydellä ainakin tuossa 40 km kohdilla :D

Nimi ei ole vielä listassa, mutta tavoite on hyvin samanlainen - tosin tavoitteena on laittaa selät siihen järjestykseen, että minä olisin 3:15 jänön näköetäisyydellä tuossa 40 km kohdilla :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

WWW-ilmoittautumisessa on tänä aamuna (30.12.2013) ollut teknisiä ongelmia ja pyrimme korjaamaan ne mahdollisimman pian. Ilmoitamme www- ja facebook-sivuillamme, kun asia on tutkittu ja korjattu.

Päätimme ilmenneen ongelman vuoksi siirtää ensimmäistä hintaporrasta loppiaiseen ma 6.1.2014 klo 24 asti.

Pahoittelumme ongelman johdosta.

Vauhdikasta vuoden vaihdetta!

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy