Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
wimi

Varustekassit

Recommended Posts

Hyvä varustekassi hakusessa. Mielellään tietysti tri laukku tai siihen soveltuva. Erillinen märkkäri tai märille vaatteille/varusteille oleva osasto, tarpeeksi tilava ja muutenkin laadukas. Ehdotuksia? Ite googletin Amphibian joka tuntus ainakin ruotsissa olevan kohtuu suosittu http://www.amphibia-sport.com/amphibia-sports-bag.asp

Kellään kokemuksia tuosta? Toinen mitä mietin oli http://tyr.fi/fi/kassit/convoy-rucksak-50.0.3027.4/?group=prod_prod_grp-s1%2F79 mut onko tossa märkkärille osastoa? Tosin en reppumallisesta oikeen pidä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse hommasin Orcan transition bagin http://www.triathletesports.com/orca-transition-bag.html

Tämä linkki avaa laukun ominaisuudet hiukan paremmin http://www.youtube.com/watch?v=nBxVqG0FqW8

Kovasti olen tykännyt. Laukkuahan saa pidettyä joko olkalaukkuna tai reppuna ja kaikille nippeleille on oma paikka.

Tilaakin piisaa kaikille tarvittavalle kisavarustukselle + pyykeelle, verkkareille, lisävaatteille yms oikein hyvin.

Laadullisesti en ole löytänyt vikaa, mutta eipä se vielä kauaa ole olalla roikkunutkaan.

Laukun tilasin Chain reaction cyclesistä ja hintaa oli silloin n.100€

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itellä on toi Amphibian laukku. Oon kyllä ollu tyytyväien siihen. Märät saa sinne omaan pussiin tiiviisti ettei muut varusteet kastu. Olkahihna on tosi hyvin pehmustettu ja siinä on pieni tasku puhelimelle tai lompsalle. Monta pikkutaskua ja pieni neopren matto tarranauhalla kiinni laukussa jota voi käyttää kun vaihtaa kengät. Eli sen päällä voi seisoa ja samalla saa kuivattua jalat eikä jalat likaannu. Youtubesta löytyy kuvaus jota en jaksanu alkaa linkittään. Lisäks laukku on vettä hylkivä jos nyt ei ihaan vesitiivis. Riippuu tietty minkälaista hakee mut minä oon tykänny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitti vinkistä. Tosiaan en halunnut reppumallista. Tykästyin jostain syystä tuohon Amphibiaan ja kaveri osti mulle ruotsista. En ole itse sitä vielä päässyt testaileen mut saan sen kunhan tulee suomeen. Kaveri sitä kehui et on laadukkaan oloinen ja käytännöllinen. Sittenpä sen näkee kun pääsee itse testaileen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin Amphibian kassia nyt jonkin aikaa testanneena voi jo jotain kommenttia heittää. Oli aikalailla sellainen niinkun halusinkin. Irrotettava märkätavarapussi on todella kätevä. Tilaa laukussa on todella mukavasti ja pienempiä taskuja tarpeeksi että saa kaikkea sälää omion paikkoihin. Märkäpukukin mahtui heittämällä sinne vesitiiviiseen pussiin. Ihastuin siihen vaihtoalustaan joka toimii hyvin myös uimahallissa istuma-alustana tarvittaessa. Niitä vaihto alusta matto härdellejä saa myös yksittäin ostettua ja jossain vaiheessa ajattelin ostaakkin. Kassi on ollut mukana jos jonkinmoisella reissulla. Uimahallissa, salilla, pyöräillessä. Siinä laukussa tosiaan oli remmi jonka saa lantion ympärille niin ei pyöräillessäkään lähde heilumaan. Tosi tyytyväinen ja kun tosiaan en sii reppua halunnut. Mun mielestä oli kohtalaisen edullinenkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://ogio.com/9-0 Ogio Endurance 9.0 ollut käytössä vajaa pari vuotta. Hyvin toiminut ja kestänyt. Tilaa löytyy ja märkäpuku- sekä protection-taskut erinomaisia. Reppukäytössä ei se parhain, mutta jos siirtymät eivät ole kovin pitkiä, niin meneehän tuo selässä. Oma, erittäin hyvässä kunnossa oleva yksilöni, voisi olla myynnissä (EDIT: Myyty!).

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaan tätä vanhaa ketjua hiukan ylemmäksi.

Viikonloppu lähenee ja varusteet odottavat pakkaamista.

Millaisia varustekasseja väki käyttää? Sen tiedän, etten ole ainoa joka harrastaa taikatemppuja tyyliin"isosta kassista löytyy paljon pieniä muovipusseja". Mitä vaihtoehtoja netistä jo löytyi, niin 200€ lähestyviä hintoja en tähän kassiin sijoita.

Olisiko kenelläkään ehdottaa kassia?  Minimi vaatimukset:

kulkee selässä, muttei kuitenkaan selkäreppu, märkäpuvulle oma tila, säilytystila jaettu ainakin pariin osaan ja kypäräkin kulkee mukana ja bonusta jos kahdelle kenkä parille löytyy vaikka omat taskut.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meikä käyttää tällä hetkellä Lidlistä viime vuonna ostamaani isoa pyöräily-/selkäreppua tms. Ei ole ehkä käytännöllisimmästä päästä, mutta siihen mahtuu lähes kaikki. Tuossa on onneksi paljon vetoketjullisia taskuja joihin mahtuu pientä krääsää. Tuota samanlaista kassia en nyt enää olekkaan nähnyt Lidlissä myytävän. Taitaa olla hieman pienempiä nuo Lidlin nykyiset pyöräilyreput. 

Haaveissa on on, mikäli harrastusintoa piisaa ostaa joku astetta parempi. Ei ole siis mitään mitä suositella kun tuokin on tuollainen selkäreppu-versio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taannoin hommasin tuollaisen Tyr:n laukun: http://www.tyr.com/shop/tyr-alliance-team-backpack-ii.html

Yllättävän tilava ja soppelisti vetoketjullisia taskuja sekä erillinen kenkäpussukka. Kypärän saa roikkumaan vaikka klipseistä. Jos fillaroi esim. uimahallille, niin selässä laukku tuntuu hyvältä. Miinuspuoli on se, että ei ole vedenpitävä. 

http://www.scandinavianoutdoorstore.com/reput-rinkat-ja-laukut/laukut-ja-kassit/lava-50/ On puolestaan vedenpitävä, joten esim. tänä vuonna Kiskossa olisi ollut POP. Tyrin laukun alle laitinkin sadeajotakin, ettei laukku imenyt kosteutta mutavelliruohikosta. "Kansilärpäkkessä" on sisäpuolella yksi vetoketjullinen tasku, muuten "avointa" tilaa. Menee selkään jos tarvis. Hyvä myös matkalaukkuna, kunhan ostaa sopivan lukon joka sopii vetoketjuun. 

Tietenkin vaihtoehtoja on maailma pullollaan, tässä vain muutama "hehkutus". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy