Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12.11.


Karo
 Share

Recommended Posts

Koko ajan tuntui olevan jotenkin myöhässä, vaikka läksin normaalille lauantaipitkälle vähän ennen seiskaa. Oli muutamaan päivään ensimmäinen aurinkoinen aamu, ja kun siihen vielä lisää kellojen vääntämisen pari viikkoa sitten, tuntui olevan valoisampaa kuin viimeksi vastaavalla lauantaipitkällä, vaikka siitä on jo viisi viikkoa ja vaikka silloin läksi seiskan jälkeen.

Koska luulin olevani myöhässä (mistä?), pidin tavanomaista kovempaa kiirettä ja ajattelin tähtäillä suunnilleen 160:n keskisykkeseen, mielellään vähän ylikin. Tuli tasan 160. Aikaa meni 2.33. Seuraavat pitkät taas pyritän pitämään siellä 140-150:n sykehaarukassa.

Seuraavana ohjelmassa Adidaksen konseptimyymälän avajaispäivä.

Link to comment
Share on other sites

Ei sitten viittiny kuitenkaan Vantaan sateeseen saakka lähteä, vaan kotiovelta juoksin (vähän liian kovaa) vk:ta eli likimain raastoa 2x12min 1min kävelypalautuksella ja 10min alku-ja loppuverkoilla. Näin kankeeta ei oo ollu miesmuistiin, joten on se vaan hyvä etten kisoihin lähteny masentumaan. Mutta luotetaan nyt siihen, että tällä kuurilla ainakin voimat kasvaa ja silleen. Nyt ruokaa, töihin ja sitte vielä uimaan kevyttä.

Link to comment
Share on other sites

Kevyt lämmittely ja päälle kevyt rintatreeni 30min. Lopuksi spinning. Pohkeita jumitti, mutta muutoine meni suhteellisen kivasti. Vaikka oli kova treeniviikko takana niin syke nousi suhteellisen helposti ja palautuin poikkeuksellisen nopeasti? En mielestäni ole superkompensaatiossakaan. No, hyvä näin. Nyt pitäis malttaa jättää spinning vähemmälle kun on vielä juoksukelejä, mutta on vaan niin pirun helppo kävellä salille, tehdä punttitreeni ja mennä ohjuksen piiskattavaksi.

Kesto 1h50min.

Max 191bpm

Avg 153bpm

Min 93bpm

Kilokaloreita kului 1323.

Link to comment
Share on other sites

Että pitikin. Tähän asti syksyn treenit menneet aika mallikkaasti, mutta nyt ollaan avovaimon kanssa hankittu oikein kunnon flunssa. :sairas Ainakin tämä viikonloppu menee ihan vaan lepäillessä, toivottavasti ensi viikolla pääsee taas juoksemaan. Toisaalta ihan hauskaa vaihteeksi harrastaa melko hyvällä omalla tunnolla ihan vaan :snoopy Kyllä tämä tästä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy