Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Espoo - Lahti hölkkä 16.11.2013 (12h harjoitus)


atoivanen
 Share

Recommended Posts

Eli tällainen projekti on ollut jo pidempään kielenpäällä ja vahva aikomus se nyt myös toteuttaa, mikäli vain ollaan terveiden kirjoilla. Ideana siis tehdä pidempi ultraharjoite ja hakea paitsi kokemusta ja elämystä, niin myös kovuutta ukkoon ja korvienväliin. Ei kuitenkaan veren maku suussa. Eli hieman samalla kaavalla kuin Paavon patsaalta toiselle muutamien herrojen toimesta, mutta lyhyempänä ja hieman kevyempänä.

Startti 06:00 ja perillä viimeistään 18:00.

Reitti: Viherlaakso – Leppävaara – Pitäjänmäki – Huopalahti (Huopalahden asemalle asti radanvartta) - Eliel Saarisen tie – Pirkkolantie – Pakilantie – Käskynhaltijantie – Kehä I – Malminkaari – Suurmetsäntie – Vanha Porvoontie – Jokiniementie – Vantaan Ikea (n. 25km, n. klo 8:20 (5:35/km) –> Vanha Lahdentie 140

Kerava, Porvoontien risteys n. 39km, n. klo 9:45 (5:45/km)

Järvenpää, Sipoontien risteys n. 47km, n. klo 10:30 (5:45/km)

Mäntsälä, n. 68km, n. klo 12:30-12:45 + 15min tauko (5:55/km)

Orimattilantie / Kärköläntie risteys (n. 85km, n. klo 14:30-14:45 (6:10/km)

Lahden linja-autoasema tai Juna-asema (n. 111km, n. klo 17:30-18 (6:20/km)

Eteneminen alustavasti tien 140 vastaan tulevan liikenteen puolella. Keravalle asti menee pyörätie, sekä Järvenpään ja Mäntsälän kohdalla pidemmät pätkät. Stoppeja tarpeen mukaan, vauhdit ja kävelyt fiiliksellä (juoksuvauhti n. 5:30-6:00/km) Huoltostoppi Mäntsälässä 10-15min, josta vielä maratonin verran Lahteen.

Oma huolto, mukaan 3L juomareppu ja 1L vyöhön, perushölkkääjän evästä, paperia ym. mahd. ensiaputarpeita kuitenkin kevyesti + vaihtopaita.

Varasuunnitelmaa ei ole, jos tulee ongelmia ja eteneminen ei onnistu, Lahdesta on autokyyti mahdollinen. Keravan, Haarajoen ja Mäntsälän juna-asemat kaikki n. 1,5km päässä tieltä. Näillä eväillä.

Ehdoton pakkasraja -15c.

Ja tosiaan mukaan seuraksi on jokainen tervetullut mistä kohti tahansa mille pätkälle tahansa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hienoa atoivanen! Mikäli ei matkalta tilannetietoja tule(?) niin laitahan sitten ainakin mojova raportti oma12h -harjoituksesta. Miehekkään kuuloinen lykkäys suunnitelma -> 12h/111km. Mutta onhan sulla tasoa aivan erilailla rytkäyttää tuollainen setti. Olen vapaalla juuri tuon päivän tiukassa työputkessa, joten täytyy käydä vilkuilemassa, tuleeko tänne tietoja hienosta projektistasi. Tsemppiä!!!

Link to comment
Share on other sites

Tänks. No katsotaan onko tasoa vai ei, tuota vauhtia on ainakin helpompi edetä kuin 4:45 josta ei tullut mitään. Tämän kaltainen reissu ei laita luovuttamaan liian helposti, se on puskettava vaan. Täytyy laitella kuulumisia, varmaan tänne. Ei jaksa twitteriä säätää

Koita soironen ainakin joku pätkä päästä heittään jossei perille asti

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa järjettömältä idealta ja just siksi mielettömän hienolta!

Tuun kirittään alkumatkasta n. 10-15km fiiliksestä riippuen. Asun lähes kulmilla eli tässä Laaksolahti/Luuvanmetsä alueella.

Koska lähdetään? :)

Edit: Tossa otsikossahan tuo ajankohta mainittiinkin. Sorry.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Suurmetsäntie – Vanha Porvoontie

Tuohon risteykseen voisin tulla jos saan kyydin, voisi siitä retkeillä siun kanssa noin 30-31km, siitä sitten kotio eli 34-35km tulis keskenkuntoselle matkaa. Miun mukaan saattaa tulla naapurin kutale =)

edit. katselin sinun tuloksia... Taitaa tulla kylymee kyytiä Soirosen poijalle...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Voi rähmä kun rupesi kiinnostamaan tämä lenkki.

Ei ole kokemusta pitkistä matkoista mutta pari kertaa olen päivän maratonin jälkeen juossut illalla vielä kympin kisan. Ja fiilikset ovat että ainakin 60-70 km pötköön voisi onnistua, jos vauhdista vähän tinkaa.

Itse vaikutan Lippajärvellä ja olen tiukasti katsellut marraskuulle jotain sopivaa maratonia. Ensi v-loppuna on seuraava Kaarinassa.

Vakavasti harkitsen vaikkapa Järvenpäähän tavoitetta ja jos tuntuu kivalta niin miksipä ei Mäntsälään saakka.

Link to comment
Share on other sites

Elä semmosia kattele ne on harhaan johtavia.. ja jos kylmää tuloo jostakin niin pakkasesta, ei vauhdeista. Ja otaha nuapuri matkaan, ihan miehekäs se olisi tuommonenkin lenkki eestaas. Itsekin suunnittelin ensin aloittavani Ikean kohdilta, olisi ollut hieman inhimillisempi, mutta menköö nyt näin

niin siis miule ei tulis kuin se 34-35km, en edestaas... Tulen mäntsälästä sinne Suurmetsäntie – Vanha Porvoontie risteykseen autolla. Nyt 3vkoa kipeilyjä takana, niin voi tuo 35km:kin olla ihan ok

Link to comment
Share on other sites

Juu nojoo eipä tässä ole tarkotuskaan alkaa kilsoilla keulimaan, 35 on jo kaikille pitkis tasoa kattomatta. itteä kiinnostaa se ongelmien ylittäminen ja se hiipivän luuserointiajatuksen biittaaminen. Se kun tahtoi tulla liian helposti parissa viime kisassa sanomaan turhan painavan sanan. Ja toipilaana on aina riskinsä, mutta ohan tässä aikaa.

Unlord lähe ihmeessä voljyyn jos haluttaa ravata. Takasin kun on suht helppo tulla julkisilla. Täytyy vaan toivoa että ois alle 10 pakkasta, meinaa muuten jäätyy helposti kaikki suklaat ym. ja jotain tarttee kuitenkin popsiakin

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onkos tämä vielä kalenterissa? Pakkanen ei ainakaan tule esteeksi. Minä lähtisin Järvenpäästä kyytiin (2km Sipoontien risteyksestä pohjoiseen), mutta arvelluttaa tuo Mäntsälä-Lahti väli. Mun 1,5l juomareppu ja 0,5 litraa vyöllä voi olla nafti, jos mennään ilman huoltostoppeja.

Link to comment
Share on other sites

Onkos tämä vielä kalenterissa? Pakkanen ei ainakaan tule esteeksi. Minä lähtisin Järvenpäästä kyytiin (2km Sipoontien risteyksestä pohjoiseen), mutta arvelluttaa tuo Mäntsälä-Lahti väli. Mun 1,5l juomareppu ja 0,5 litraa vyöllä voi olla nafti, jos mennään ilman huoltostoppeja.

onhan matkanvarrella esim pullokiska, mäntsälässä huolttis jne..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy