Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paras sauna ikinä


Jampe
 Share

Recommended Posts

Juoksuharjoituksen jälkeen on mukava hetkeksi istahtaa saunan lauteille ja nauttia hyvistä löylyistä. Suomessa on sauna melkeinpä joka ikisessä torpassa. On erinomaisen hyviä saunoja ja sitten on niitä lämmitettyjä kopperoita, joita myös saunoiksi kutsutaan.

Olisi kiva saada vinkkejä, mistä tässä maassa löytyy erinomaisia yleisiä saunoja. Ja vastaavasti tervetulleita ovat tiedot yleisistä saunoista, joita tulisi välttää kuin ruttoa.

Eilen kävin kaverin kanssa testaamassa Vantaan Kuusijärven savusaunat. Löylyt olivat kerrassaan mainiot ja voin lämpimästi (!) suositella visiittiä Kuusijärvelle. Ahtaat pukukoppitilat eivät himmentäneet hyvien löylyjen vaikutuksia.

Myös legendaarinen Kotiharjun sauna Helsingissä on tullut viime vuosina tutuksi. Puulämmitteinen sauna keskellä Helsinkiä on nykyään harvinaisuus. Kotiharjun sauna antaa todella hyvät löylyt - tarvittaessa kovatkin, jos kiipeää saunan piippuhyllylle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

(Luin ensin topicin aiheeksi "paras sauma ikinä" ja olin että no joo :D

Mutta paras sauna. Ainaki kotikontujen ja kotikodin rantasauna. Laittoman hyvät löylyt, sano tätin uus mieski. ;) Ja yleisillä paikoilla? Levin kylpylähotellilla on kivoja saunoja useita, jotka on "sisustettu" eri meininkejä varten. Kelosauna niistä oikeinki mun makuuni.. :)

http://www.hotellilevitunturi.fi/fi/kylpyla/info/saunamaailma

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Kyllä Arla melkein taitaa pestä Kotiharjun löylyissä.

Arlan sauna on myös erinomainen. Kerran on sitäkin tullut testattua.

Vaarojen maratonin jälkeen osa juoksijoista kyyditettiin Future Freetimeen saunomaan. Sauna oli ihan perussettiä, mutta juoksun jälkeen tuntui todella mukavalta istua lämpimässä paljussa ja katsella järvimaisemaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy