Jump to content
Juoksufoorumi.fi

21.8.06


duke
 Share

Recommended Posts

Tänään hieroja ja lepoa.

Tekis mieli vetää perseet:happy0167:... nyt korpee ja paljon!

Tervetuloa joukkoon. Täällä tosin päästy jo pahimman yli ja odotellaan aikoja parempia. Niitä ootellessa jatketaan näin :snoopy: ja näin :024: . No ehkä innostun heittään illalla vähän vatsaa ja selkää, mutta jalat saa olla ja möllöttää. Tai no, venyttelyä vois harrastaa.

Kyllä se Junnu siitä sullakin ennemmin tai myöhemmin. Toivotaan, jotta ennemmin :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin kaivaa fillarin esiin pientä palauttelua varten, mutta kun samaan aikaan Venäjältä puski taas sellaiset savut tänne Espoon perukoillekin, niin päädyin pitämään lepopäivää venyttelyn merkeissä...huomenna sitten uusi yritys.

Reidet on nyt luultavasti jäykimmillään jos yhtään samaan tapaan menee kuin aiemmilla kerroilla. Jos näin, niin aika mainiosti menee, sillä edes portaiden laskeutuminen ei ole ollut kuin aavistuksen epämiellyttävää. Pohkeet ovat jo ihmeen hyvän tuntuiset. Pitänee yrittää saada hieroja tälle viikolle, voisi tehdä silti ihan hyvää...

Link to comment
Share on other sites

Työmatkapyöräilyt; itselläni kevyesti tehty pyöräily on aina auttanut palauttamaan jalkoja normaalitilaan maratonin jälkeen. Eli rennosti pienillä vaihteilla 2 x 19,4km. -Paluumatka iltapäivällä tuntui kyllä enemmän savusukellukselta kuin pyöräilyltä; lähtiessä jo sisällä töissä savu kirveli silmiä, onneksi länttä kohti siirtyessä savun määrä väheni selvästi. Oli kyllä erittäin hienoa että HCM:n aikaan vallitsivat muut kuin idänpuoleiset tuulet. Ei halua edes kuvitella millaista olisi ollut juosta maraa kuumassa ja savuisessa säässä :icon_mad:.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy