Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pakilan Visan avoimet maastojuoksukisat 26.8


Recommended Posts

Jos jotain pk-seutulaista sattuisi kiinnostamaan...

http://www.pakilanvisa.fi/juhlatapahtuma/maastojuoksu/

No voi pirhana! Jos olis hommat sujunu ok, niin nyt olis ollu kevyt viikko ja tuo ois passannu kuin nenä päähän. Mutta eipä sujunu suunnitelmien mukaan tämä kesän loppu. Ei olla kisakunnossa nyt. Ehdin niin harmittelemaan tätä kisojen puutetta elokuussa näillä seuduilla.

Link to comment
Share on other sites

Seppolaisilla kisat menivät mainiosti: ahh kirmasi naisten neljällä kilometrillä ykköseksi viime viikon maratonista huolimatta. HCM ei painanut myöskään nimimerkki 1402:n jaloissa, sillä kotiinviemisinä oli kakkossija N40-sarjassa.

Miesten kuudella kilometrillä yleisen sarjan voittoon kiiruhti loppukiritaistelun jälkeen maileri Sami Alanen päälle 20 minuutin ajalla.

Jamppa nappasi pronssipokaalin ajalla 21.39. Timmy oli Jampan kannassa neljäs.

Perttua en tunnistanut, mutta sijoitus selvinnee viimeistään miehen kisaraportista.

Onnittelut hienoista juoksuista!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Hietsu raportista! Aika tuskaista oli meno maratonin jälkeen, mutta täytyyhän sitä osallistua kun kotikonnuilla järjestetään kisoja!!!

Hietsun olenkin aikaisemmin tavannut Paloheinän pitkällä. Oli kiva tavata myös uusia palstalaisia. Tosi kovaa olet 1402 maran juossut viikko sitten! Sultahan menisi mara suomalaisittain melkein huippuvauhtia paremmissa olosuhteissa!?

Link to comment
Share on other sites

Loppuaikani oli oman kellon mukaan 21.39. Reittinä oli 2*3km lenkki Paloheinän pururadalla. Alusta ei ollut onneksi ihan niin upottavaa, kun ennen juoksua ajattelin sen olevan. 6km oli kyllä liian lyhyt kilpailumatka minulle, mutta kiva treeni joka tapauksessa tähän maratonharjoittelun lomaan.

Kiitokset vaan kannustuksesta asianomaisille. On se kumma juttu, miten siitä saa lisää tsemppiä ja seuraavat sadat metrit menevät kuin siivillä.

Naperoitten maastojuoksukilpailujen katsominen oli kyllä upeeta. Pukuhuoneessakin joku noin 6-vuotias poika selitteli innoissaan juoksunsa vaiheita. Sellaisesta analyysistä olisi Kononenkin kateellinen!

Link to comment
Share on other sites

Hyvä treeni, huono kisa. Tuloksena oli neljäs sija noin puoli minuuttia Jampan perässä, tarkkaa aikaa en tosin vielä tiedä.

Mulla on yleensä maastossa tapana satsata alamäkiin, jotka kulkevat mulla jostain syystä keskimääräistä paremmin. Tällä kertaa kuitenkin innostuin hieman liikaa ja pitkät jyrkähköt alamäet vetivät jalat hapoille jo kisan alkupuolella. Toisella kierroksella olikin jo pakko antaa periksi ja eroa alkoi kertyä Jampan ryhmään. Muutenkaan ei ollut ihan paras päivä.

Tapahtuma oli kyllä oikein mukava ja hyvin järjestetty. Toivottavasti tämä juhlatapahtuma ei jää viimeiseksi maastojuoksuksi noissa maisemissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy