Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 6.9.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Kesältä tutuksi tulleen kaavan mukaan näin aamulla lyhyt lenkki: 4,5 km @ 5'29 min/km, ka. 121. Ruskoilla höystettynä. Illalla lisää!

GPS sekoili... jotain osasi jo aavistaa kun yhdellä kiihdytyksellä näytti vauhdiksi 2'30 (hah) ja niin vain lenkin mitaksi kertyi mukamas 20,8 km. Erikoisen paikan oli hakenut lenkin aloituspaikaksi. Eipä ole ennen vastaavasti temppuillut.

Link to comment
Share on other sites

29 melko kevyestä reippaaksi. 17 (G) aurinkoa, addujen respons stabilet matkassa. Mutta sää se oli kaikkein kaunein, ja valo, mikä hohti soratien pinnasta keltaisiin koivuihin ja ruskettuneisiin kanervikkoihin, ja pörähdyksiä väliin, kun metsäkanalinnut kirposivat siivilleen marjakoista.

Link to comment
Share on other sites

Radalla kävin testaamassa jalkojen kestävyyttä ja maksimivauhtia. En ole juossut 1000 metrin aikaa kovin tosissani noin 29 vuoteen. Silloin, muistaakseni 7. luokan syksyllä olin luokan paras tuloksella 3.33. Silloin tosin juostiin jonkinlaisella tiilimusrkalla tai kivituhkalla, mitä lie ollutkaan. Tänään matka meni ilman kiriapua 3 km lämmittelyn jälkeen 3.21,6 (800 metriä 2.41). Eihän tuo häävi aika ole, sillä seudun parhaat 10 vuotiaat juoksevat matkan aikaan 3.13.

Lisäksi juoksin aluksi joitakin 200 metrin vetoja 36 sekuntiin ja jonkun toisen tonnin noin 3.55 siinä 7 km kohdalla. Koko reissu yhteensä 10,2 km @4.50, joskin kello tuli muutaman kerran pysäytetyttyä puuskutellessa.

Tämä oli minun vähemmän systemaattinen versioni vetoharjoittelusta :wink-new:. Jalat kesti, mutta edelleenkin tunne on, että vähän rajoilla mennään, mutta mennään silti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy