Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Astrofocus (Eteenpäin!)

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Syksy on uuden alun aika ja sellaisena sovelias juttujen kokeilemiseen. Kokeillaanpa nyt sitten tätä.

Ikää on kohta kolmekymmentä ja hölkkäilyä on harrasteltu, oikeammin puuhasteltu epäsäännöllisen säännöllisesti jotain kymmenisen vuotta. Ennen sitä ei juuri liikuntaa tullut harrasteltuakaan, oli jotenkin vastenmielistä toimintaa se.

Takana on nyt kaksi maratonia keväällä -11 karvan alle neljän tunnin ja keväällä -13 noin 3:45. Siinä välissä syksystä -11 syksyyn -12 likimain totaalitaukoa liikunnasta ja urheilusta selkäongelmien takia.

”Lähtötaso”: (tähänastiset parhaat tulokset, kunto tällä hetkellä vielä huonompikin)

Cooper: 2900m [11/12]

kymppi: 44:00 [4/13] (yksin juostu testi)

puolikas: 1:36:44 [4/13]

maraton: 3:44:22 [4/13]

Eli sanalla sanoen surkeata, surkeata tämä on! Mutta antaas olla, sitä helpompi on parantaa.

Tavoitteista:

Toivetavoitteena on ensi hätään maraton jonnekin kolmen tunnin huitteille (villeimmissä fantasioissa jopa sen alle!) ja kun ”nopeutta” on näin saatu hankittua siirtyä pidemmille matkoille [100 km ehkä 24h]. Maratonia lyhyemmät matkat eivät juuri kiinnosta, vaikka voihan noillakin kisailla noin treenimielessä ainakin toisinaan ja tulokset niillä kehittyvät sitten miten kehittyvät. Lisäksi haaveissa on ainakin kokeilla triathlonia joskus (puolimatka, täysmatka) Tässä mainittujen tavoitteiden realistisuudesta kohdallani en tiedä yhtään mitään, mutta katsellaan. Jos ei onnistu, niin keksitään sitten jotain muuta. Saa näille sitten ainakin nauraa joskus myöhemmin, jos ei muuta

Suunnitelmia:

Lyhyemmällä tähtäimellä tarkoitus olisi katsella tähän syksylle joku puolikkaan kisa nyt ainakin. Kesällä ei juuri juoksentelua tullut harrasteltua joten kunto, jos sellaisesta voi allekirjoittaneen kohdalla edes puhua, on täysi arvoitus. Treenata ajattelin lähinnä Bakkenin ohjelmista harjoituksia orjallisesti soveltaen (noudatin ko. ohjelmaa keväällä ennen maraa ja tykkäsin). Olen sen verran laiska/tyhmä/saamaton, että katson tarvitsevani selkeän ohjelman (jota toki sitten sovellan). Sitten kun tulee talvi, niin keskityn enemmän peruskuntohölkkään ja keväälle on hankkeissa joku maraton ja ennätys reilusti uusiksi.

Juoksentelun lisäksi ohjelmassa on tarkoitus pitää myös uintia. Tai ”lilluttelua”, sillä enhän minä oikeasti uida osaa (vielä!). Selvennykseksi sanottakoon, että joku käsitys minulla on sekä rinta- että vapaauinnin tekniikoista, mutta kehitettävää on molemmissa paljon. Kuitenkin havaintoni mukaan lilluttelu käy hyvin palautteluna ja ehkä se joskus vielä jalostuu ihan uimiseksikin.

Lisäksi tietenkin joogaa (astanga) ja pitäisi kai jotain (erityisesti keskivartalon) lihaskuntoakin yrittää kehitellä, ettei oltaisi kuin sukantäysi soppaa. Saa nähdä millainen soppa näistä aineksista keitetään ja pystyykö sitä syömään. Eri ainekset ja niiden keskinäiset suhteet muotoutuvat sitten jotenkin, itseäni koitan kuulostella ja telakkaa välttää miten parhaiten taidan.

Hieno (vai olikos se huono?) suunnitelma on kuitenkin laadittu ja jäljellä on enää se vaikein osuus. Toteuttaminen. Päivittäin en tänne aio mitään räpeltää, mutta viikoittain jotain yhteenvetoa kyllä ajattelin laitella.

Link to comment
Share on other sites

Viikko 36.

Ma: Jooga 1h (ohjattu)

Hyvinkin kevyttä ja ”lempeää”. Ei ihan sitä mitä odotin ja pitääkin vähän miettiä, käynkösiellä jatkossa kuinka usein. Voihan se toisaalta osoittautua toimivaksikin jutuksi joten ihan vielä en tätä hylkää.

Ti: Hieronta 1,5h

Paljasti karmean totuuden, että takareidet on aika huonona ja mitä ilmeisimmin sen myötävaikutuksesta puoli selkääkin ihan juntturassa. Opettavaista jos ei muuta ja pitää nyt tosissaan miettiä, mitä näiden kanssa tekisi, ettei enää pahemmaksi äidy.

Ke 11 km @5:30

Oli tarkoitus käydä heti aamusta hiukan ”lilluttelemassa”, mutta uimalasit olivat hävinneet jonnekin, en vieläkään tiedä minne, joten se sitten jäi. Hölkälle piti kuitenkin päästä ja kovasti koetin hissukseen lönkötellä vaan eipä oikein onnistunut. Vauhti kiihtyi aina, kun ei sitä tarkasti vartioinut. Muun hyvän lisäksi sykemittari lakkasi näyttämästä mitään. Paristossa ei vikaa ollut joten vyö taitaa olla entinen. Sekin vielä!

To: vr + (6 x 800m / 400m) + vr = 10,9km

Huvitti juosta hiukan reippaampaa jotentein sitten tuollaista. Tarkoitus oli, että kasisataset ”kovaa”ja nelisataset ”rennon reippaasti”. Tällaiset treenit olisi varmaan hyvä juosta radalla, mutta niin tosissaan en tätä hommaa ota. Tulipa vähän mutkia matkaan ja mäkeäkin pikkuisen. Vedot seuraavasti: 1.[3:18.9 / 1:48.0], 2.[3:17.8/1:45.7], 3.[3:18.3 /1:44.0], 4.[3:19.3 /1:43.7] 5.[3:16.7 /1:46.0], 6.[3:22.3 / 1:47.9]Tuntumaa tuollaisiin vauhteihin ei tietenkään ollut yhtään ja(ainakin) nuo nelisataset tuli juostua turhan kovasti. Kuudes setti oli sitten liikaa, mietin kyllä sitäkin, että jätän sen tekemättä mutta luonto ei antanut periksi ja runnoin sen kuitenkin läpi.Otetaakoon tästä opiksi ensi kertaa varten. Iltasella vielä hieman venyttelyä.

Pe: Jooga 50 min (omatoiminen) Vähän vetämätön olo, joten muuta en aikaiseksi saanut. Ei sillä, että tarvitsisikaan. Mukavan rentouttavaa oli, joten hyvä niin.

La: 25,1 km @5:39 Viikon ”pitkä lenkki”. Mukavan rentoa lönköttelyä kauniista syysilmasta nauttien.

Su: Lepopäivä. Onhan se hyvä tämä tällainenkin pitää.

Kokonaisuutena viikosta jäi ”ihan OK”-fiilis. Ei mitään huikeaa jos ei ihan huonoakaan.

Link to comment
Share on other sites

Viikko 37.

Ma: Lilluttelu 1h

Uimalasitkin löytyivät lopulta, joten heti aamusta hallille ajatuksella ”alkeiden alkeet aloittelijalle”. Siitä se lähtee, saapa nähdä milloin edistyy niin paljon, että jotain muuta.

Jooga 1h (ohjattu)

Illemmalla vielä tämä. Rentouttavaa.

Ti: vr + 15min ”reipas” + 20 * 1min ”kova” (30 sek palautus) + vr = 12,82km

Hiukan kaikkea samalla kertaa. Kiva treeni tehdä. Sai hyvin tuntumaa eri vauhteihin ilman, että liian rankaksi meni. Ainoa miinus oli hieman itsestään muistuttavat pohkeet. Tähän epäilen syylliseksi tossuja [Mizuno Levitas], vaikka muutoim mainiot popot ovatkin, niin ilmeisesti meikäläisen koivet eivät niistä, ainakaan toistaiseksi, selviä.

Ke: Lilluttelu 50min (aamu)

Samaa settiä kuin Maanantainakin. Tarkoitus on nyt rakentaa rutiinia tästä, ettei homma jää ja harmita sitten myöhemmin.

Venyttely 1h
(ohjattu) (iltapäivä)

Menin nyt ohjatulle venyttelytunnille, koska jos on jotain mitä en tee koskaan niin se venyttely. Jos saisi edes joskus tehtyä, niin ei olisi ihan niin tönkköjumissa aina. Hyvä tunti, voisi ottaa säännöllisesti ohjelmaan.

Pilates 1h
(ohjattu) (ilta)

Stott-pilatesta. Tarjoutui mahdollisuus osallistua (valitettavan) lyhyelle (6 krt) kurssille. Osallistuin keväällä samanlaiselle kurssille ja rakastuin lajiin. Mielestäni loistavaa oheisharjoittelua, jota voi suositella kenelle tahansa. Vahvistaa syviä vatsalihaksia ja auttaa parantamaan juoksuasentoa. (lantion asennon hallinta, hartioiden rentous)

Ei välttämättä mitenkään fiksusti koostettu päivä, mutta milloinkas minulla nyt muutenkaan. :) Jokainen osa puolustaa paikkaansa, joten annetaan olla.

To: vr + (6*1200m) + vr =11,16km

Ideana juosta joka toinen kaksitoistasatanen ”kovaa”, joka toinen ”reippaasti” ilman palautusta vetojen välissä. Vetojen ajat seuraavasti 1. (4:48,1), 2. (5:14,6) 3. (4:54,1), 4.(5:14,2), 5. (4:54,0), 6. (5:13,6) Tuntuma säilyi hyvänä koko ajan ja vetojen ajatkin ensimmäisen ”hurjastelun” jälkeen lähellä toisiaan. (Radalle en tietenkään vaivautunut, joten maasto vaikuttaa jotain mutta olkoon). Illalla jouduin mikrotukihenkilöksi ja siinä meni noin viisi tuntia arvioitua kauemmin joten suunnitellut huoltotoimet (kevyt venyttely) jäi väliin.

Pe: 6,07km @5:39

Palauttavaa lönköttelyä. Oikea pohje vihoittelee eilisen jäljiltä. Sen siitä saa, kun lyö huoltotoimenpiteet laimin.

Jooga 1h
(ohjattu)

Flow-joogaa, mitä se sitten tarkoittaakaan. (ilmeisesti joku kesympi versio Astangasta) Ohjaaja tuntui jotenkin jännittävän tai oli muuten hiukan ”pihalla”. Ei hyvä. Saapa nähdä miten tämän kanssa käy.

La: Lepopäivä

Su: 32,30km @5:39

Viikon pitkä lenkki. Ehkä vähän turhankin pitkä, mutta minkäs sille kun on niin mukavaa, ettei malta lopettaa. Piti sitten saada tasalukema (20 mailia) täyteen.

Kokonaisuutena tosi hyvä viikko, kova mutta kiva. Juoksu tuntui kulkevan paremmin kuin koskaan ja jokainen treeni tuntui palkitsevalta, itseluottamusta nostavalta. Näitä lisää. Ensi viikko kuitenkin hieman kevyemmin.

Link to comment
Share on other sites

Ma: Lilluttelu 30 min (aamu)

Huonosti nukuttu yö alla, liekö edellisen päivän pitkis ollut turhan rankka koitos. Olo tuntui tosi vetämättömältä, mutta raahauduin silti lilluttelemaan ajatellen, että josko tästä piristyisi kun usein niin kuitenkin käy. Ei kuitenkaan tällä kertaa, joten tulin pois ennen kuin ihan totaalisesti turhauduin.

Jooga
1h (ohjattu) (ilta)

Ti: PK 10,00km @5'30

Helppoa peruskuntohölkkää, kun muuta ei jaksa tai viitsi. Eipä toisaalta ollut tarvettakaan

Ke: Core Stretch (tai joku...)1h (ohjattu) (iltapäivä)

Piti olla venyttelyä, mutta olikin eri ohjaaja tällä kertaa ja siksi aika tiukkaa coretreeniä ja vain hieman venyttelyä. Ei sillä hyvä tunti ja harmittaakin, ettei ole säännöllisesti saatavilla.

Pilates
1h (ohjattu)

Keskivartaloa tuli siis kiusattua tänään oikein huolella vaan tuskin tuosta haittaa on. Ainakaan kovin paljon.

To: VL 9,94km

Vauhtileikittelyä rennosti fiiliksen mukaan. Vauhdit välillä 5'40 – 4'10.

Pe: Jooga 1h (ohjattu)

Oikeastaan enemmän venyttelyä kuin joogaa sellaisena kuin minä sen ymmärrän, mutta mitäpä tuosta. Keskiviikon coreilut tuntuivat vieläkin. Se on se perhanan sukantäysi soppaa.

La: Lepopäivä

Su: 21,15km @5'26

Alkuperäinen ajatus oli vain hölkkäillä ihan rauhassa vielä tuotakin hitaampaa vauhtia, mutta kulki niin kivasti, etten väkisin viitsinyt himmailla.

Että semmoista. Ensi viikolla sitten taas jotain muuta. Tarjolla toki olisi Mourunki Run tuossa kivenheiton päässä, joka tavallaan kiinnostaisi mutta saa nähdä vaivaudunko paikan päälle vai jätänkö vaivautumatta. Tässä vaiheessa asia vaikuttaisi riippuvan lähinnä tähtien asennosta.

Link to comment
Share on other sites

<style type="text/css">P { margin-bottom: 0.21cm; }</style> Viikko 39

Ma: Lilluttelu 45 min (aamu)

Jooga 1h (ilta)

Ti: vr + 30*1min (30 sek) + vr = 13,35km

Lyhyitä vetoja ajatuksella, että alkuun reippaasti ja siitä sitten kiihdytellen niin, että muutama viimeinen (ainakin melkein) tosissaan. Vauhdit jotain 4'30 → 4'10 sikäli kuin Garminiin luottaa. Kiva treeni.

Ke: Nukuinpa sitten onneni ohitse ja aamuksi kaavailtu lilluttelusessio jäi väliin, kun olisi tullut turhan kiirus seuraavaan paikkaan. No nukkua pitää jos tahi kun nukuttaa.

Venyttely 1h (ohjattu) (iltapäivä)

Pilates 1h (ohjattu) (ilta)

To: vr + (4*5min ”reipas”) (2 min palautus) + vr = 8,91km

Kun harkinnassa oli Mourunki Run lauantaina, niin ajattelin vähän testata kaavailtua alkuvauhtia (4'30) Ei tuo niin huonolta tuntunut.

Pe: Vähän harkitsin pientä kevyttä hölköttelyä, mutta enpä saanut aikaiseksi. Mitäpä tuosta. Posti toimitti tuliterän sykevyön ilman lisäkustannuksia. :)

Jooga 1h (ohjattu) (ilta) Olipa vielä tavanomaistakin keveämpi sessio.

La: vr + Mourunki Run = 16,83km

Aamulla kovasti pohdin mennäkkö vai eikö mennä. Päätin sitten ottaa seikkailun kannalta ja ei muuta kuin julkisilla kulkuvälineillä kohti Kempelettä. Vähän jänskätti, että miten äijän käy kun en linjabiilillä ole ajellut vuosikausiin. Paluumatkasta päätin murehtia myöhemmin.

Hyvin pääsin tapahtumapaikalle, eikä tullut edes kiire. Ennen lähtöä ehdin lämmitelläkin vähäsen. Tiedä sitten oliko siitä hyötyä, haittaa vaiko kumpaakaan, kun en mokomaa ole koskaan ennen tehnyt. Pitäisi kai miettiä tätäkin jossain vaiheessa tarkemmin.

Startista lähdin ravaamaan suunniteltua 4'30 vauhtia, mutta nakkasin ko suunnitelman mäkeen joskus kolmen kilometrin paikkeilla, kun ei se oikein tuntunut toteutuvan. Juostaan sitten tuntuman mukaan. Onneksi oli edessä selkää jossa juosta tai jota tavoitella oikeastaan koko matkan. Iloisena asiana olin huomaavinani, etten ainakaan hävinnyt alamäessä kanssajuoksijoille, (toisin kuin aiemmissa kisoissa on tuntunut aina käyvän), vaan saatoin jopa voittaa vähän. (koko syksyn olen koittanut lenkillä havainnoida ja kehittää alamäissä selviytymistä) Jos ihan yksin olisi joutunut juoksemaan, ei varmaan olisi saanut vauhtia pidettyä tätäkään vähää. Loppuaikana 1:06:03. Keskisyke 175 (max 186) Noista päätellen ihan hirveästi ei löysää jäänyt. (eikä fiiliksenkään puolesta, mutta toisaalta enpä taida itsestäni saada kaikkea irti)

Ollako tyytyväinen vai pettynyt? Kun ei tiedä, pitää omaksua taolainen neutraali välinpitämättömyys. Ei tässä paskassa kunnossa pysty parempaan. Kyllähän minä juosta koetin minkä kykenin tulos on tuossa. Aikaisempaa kokemusta vastaavista juoksuista ei ole, joten tulosta ei osaa verrata mihinkään. Turha tässä on enempää tätä vatvoa otsikon hengessä: Eteenpäin! Itse tapahtumasta jäi kyllä positiivinen fiilis, hyvä niin. (Kotiinikin pääsin sangen mutkattomasti)

Pe: palauttava 6,03km @6'08 (122)

Oli taaperrusta se, loppua kohden vertyi vähän. Pohkeet aika kipeät, aluksi vasen enemmän kuin oikea, mutta loppupuolella oikea enemmän ja vasen tuskin lainkaan. Tuntemukset oikeassa, joka oikutellut ajoittaisesti jo hieman pidempään, lähinnä penikkaa. Pitää keksiä sille jotain. (han oikeasti)

Sellainen oli se. Seuraavaksi olisi kai tarjolla Cooper joskus Marraskuun puolivälin paikkeilla. Tässähän kerkiäisi nykäistä jokusen viikon oikein erikoisharjoittelua! (mitä se sitten ikuna lieneekään?)

Muokattu
lisäystä
Link to comment
Share on other sites

<style type="text/css">P { margin-bottom: 0.21cm; }</style> Viikko 40.

Ma: Lilluttelu 45min (aamu)

Jooga 1h (ohjattu) (ilta)

Ti: Lepopäivä. Ei ollut suunnitelmissa tämä, mutta oli olevinaan niin kiire, että ei syödä ehtinyt. Lopulta tuli sitten syötyä ihan liikaa ja siitä toipuminen vei koko illan.

Ke: Taas oli tarkoitus lillutella. Taas jäi väliin. Alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Ei hyvä.

Venyttely 1h (ohjattu) (iltapäivä)

Pilates 1h (ohjattu) (ilta)

To: PK 11,36 km @5'34 (127)

Pe: Jooga 1h (ohjattu) (iltpäivä)

La: 2km vr + 6km ”reipas/kova” @4'23 (156) +2,06km vr =10,06km

Tiedä itsekään, pitäisikö kutonen määritellä reippaaksi vai kovaksi. Tarkoitus oli pitää se reippaana, mutta taisi hiukan lipsua kovan puolelle.

Su PK 12,07km @5'40 (129)

Eilinen painoi jaloissa ehkä kuitenkin vähäsen.

Jäi vähän sellainen puolittaisen rokuliviikon maku tästä. En tiedä miksi, eihän tuo nyt niin kamalalta edes näytä. Etenkään kun huomioidaan aiempien vuosien saavutukset, jostain syystä juuri tähän aikaan vuodesta on joka vuosi tullut ”huonoja” tai jopa nollaviikkoja. Tämän ja vielä viiden seuraavankin viikon ulkoisena tukirankana toimii Juoksija-lehden sivuilta löytämäni ”Maratoonarin kuuden viikon Cooperkuuri” (tai joku). Sen ehtii sopivasti suorittaa (soveltuvilta osin) ennen marraskuista Cooperin testiä. Testin jälkeen voikin sitten aloittaa vaikka peruskuntokauden... Laitetaanpa tähän vielä tavoitteita testiä varten: Kolmosella alkava tulos on ihan minimi ja 3100m voisi olla kympin suoritus, arvostelussa kouluarvosanat tasaisesti tuohon väliin.

Link to comment
Share on other sites

<style type="text/css">P { margin-bottom: 0.21cm; }</style> Viikko 41.

Ma: Lilluttelu 45min (aamu)

Jooga 1h (ohjattu) (ilta)

Ti: 5km (noin) @5'15 +Abs-Only (25min)(ohjattu) +3,19km @5'35

Kokeilinpa tätäkin. Ensin alle hiukan lämmittelyhölkkää (ok, tuli vähän kiire niin jouduin lopussa hiukan juoksemaan...), siihen päälle 25 min ohjattu keskivartalojumppa ja hölkällä kotiin. Ihan veikeä, voisihan tätä harrastaa jatkossakin.

Ke: Säännöllä mennään, ei poikkeuksia.

Venyttely 1h (ohjattu) (iltapäivä)

Pilates 1h (ohjattu) (ilta)

To, Pe, La:

Rokulia. [perjantain jooga peruuntui minusta riippumattomista syistä] Olo jotenkin vetämätön ja mikä oleellisempaa haluton. Ei vain huvita harrastaa liikuntaa urheilusta nyt puhumattakaan joka päivä asiaa mietti, mutta aikaiseksi ei saanut. En osaa sanoa miksi. No näitä sattuu pitää nyt vain yrittää olla armollinen itselleen (vaikeaa!)

Su: vr + (6x5min @4'36 → 3'48)(2min kävelypalautus) + vr = 11,94km

Oli sitten taas mieli virkeänä ja intoa piisasi. Eli 5 min vetoja kiihtyvällä vauhdilla. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä 4'35:stä ja kiristää joka vetoon 7sek/km, mutta vedinkin sitten viimeisen ”täysillä”. Ihan hyvä treeni, mutta alan kyllä entistä vahvemmin epäillä Garminin antamia lukuja vähän joka suhteessa... 1. @4'36 (152), 2.@4'27 (159), 3.@4'20 (159), 4. @4'12 (161) 5. @4'03(164) 6. @3'48 (172).

Olipa omituinen viikko. Tuli tuota rokulia noin paljon ja sitten nuo sunnuntain vedot... Kulkivat ”liian hyvin”. Nyt en tiedä yhtään mitä ajatella. :( Jos vaikka ensi viikolla olisin viisaampi.

Link to comment
Share on other sites

Viikko 42.

Ma: Jooga 1h (ohjattu) (ilta)

Ti: Rokulia.

Tarkoitus oli tehdä samanlainen hölkkä+jumppa+hölkkä -setti kuin edellisellä viikolla, mutta myöhästyin. Olin jo saanut tossujen nauhatkin sidottua, kun mieleen hiipi epäilys, että muistinkohan aikataulut oikein? Kas pieleen meni, enkä sitten mihinkään jumpalle kerinnyt. Tästä harmistuneena en sitten urheillut lainkaan.

Ke: Pilates 1h (ohjattu) (ilta)

Viimeinen kerta tätä huvia ties miten pitkään aikaan, normihinnoilla kallista lystiä kun on. Harmi siksikin, että koen tulleeni, ainakin hitusen, paremmaksi hölkkääjäksi tämän ansiosta. Kun joskus rikastun, tämä palaa ohjelmaan.

To: Tavoite vr + 2x1000m + 3x500m +vr

Tarkoitus oli juosta tonnit Cooperin tavoitevauhtia [3'52 =3100m] tai vähän hitaammin ja viisisataset hieman nopeammin, mutta kuinkas kävikään? Tonnit 3:52,2 (168) ja 3:51,4 (171) ja tuntui aika kaamealta. [ok, näin jälkikäteen tarkasteltuna vauhtikin turhan hurja...] Ensimmäinen viisisataa meni vielä 1:50,1 (173) mutta seuraava edistyikin vain vajaa parisataa metriä ennen totaalista stoppia. Jalat löi aivan veteliksi, ei aavistustakaan miksi niin. Ei tämän nyt han noin raakaa pitänyt olla. Treenin jatkamisesta ei puhettakaan. Polviin sai nojailla hyvän tovin, jotta edes kotiinsa selvisi. Paska reissu, paha mieli siitä jäi. Ehkä kuitenkin opettavainen kokemus, mene ja tiedä.

Pe: Jooga 1h (ohjattu) (iltapäivä)

La: vr + 10x100m (kävelypalautus) +vr = 5,12km

Eli satasia suunnilleen Cooperin tavoitevauhdilla. Pimeässä lumella liukastellen...

Su: PK 12,01km @5'31 (134)

Eli viikko kokonaan ilman lilluttelua, ei parane ottaa tavaksi. Muutenkin aika huonoa tekemistä tiistai ja torstai harmttavat kumpikin, eikä tämä talvikaan mitään riemunkiljahduksia aiheuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Viikko 43.

Ma: Jooga 1h (ohjattu) (ilta)

Ti: vr + (6x5min @4'36 → 3'48)(2min kävelypalautus) + vr = 12,03km

Samanlaista settiä kuin reilu viikko sitten. Nyt aloitin hiukan kovemmalla vauhdilla ja lopetin sitten hitaammalla. Ei siinä silti mitään, jokainen veto edellistä nopeammin. Ihan hyvä. 1. @4'27(152), 2. @4'22(161), 3. @4'16(162) 4. @4'13(163) 5. @ 4'01(167) 6. @3'55(176) No, eipä se progressio ihan niin nätti ollutkaan, viides veto epähuomiossa turhan kovaa, mutta mitäs pienistä.

Ke: Lilluttelu 45min (aamu)

Venyttely 1h (ohjattu) (iltapäivä)

To: 10,06km @5'28 (130)

Perushölkkää.

Pe: Jooga 1h (ohjattu) (ilta)

Aamupäivästä oli tarkoitus juoksennella vähän, mutta jäipä tekemättä se.

La: Lepopäivä

Su: 15,08km @5'28 (139)

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy