Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.8.06


 Share

Recommended Posts

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aamun lenkki meni sitten ihan vituroilleen.

Ensin lähdin metsäpoluille ja ryystin tietenkin komeasti mahalennon juuren päälle.

Sieltä pururadalla ja takareisi jämähti jumiin.

Eli 10 kilometriä meni lämmitellessä eli kävellessä, nylkkiessä ja venytellessä. Kävin välillä soramontullakin hakemassa erilaista juoksupohjaa jos se auttais laukaisemaan lihaksen.

Lopulta alkoi niin v'''(sensuroitu)n, että painelin asfaltille.

Siellä sitten alkoi kulkea ja vitosen pystyi jo hölkkäämään.

Pituutta koko surkealle räpellykselle tuli 15 km ja aikaakin meni 1h ja 42min.

Jos homma ei ala toimimaan, en ala kyllä turhaan lapsenvahdeille maksamaan ja pitkiä matkoja ajamaan siitä ilosta, että pääsen ryhmässä kävelemään muutaman tunnin. Tämän kesän tavoitteet on jo saavutettu, joten ihan hyvin voin jäädä lahnana makaamaan ja kasvattamaan persausta.

Kiitos ja kumarrus, olen pahalla päällä.

Link to comment
Share on other sites

Sunnuntain pitkä lenkki 20km. Aikaa meni 134,5min ja keskisyke oli jotain 130-140 välillä, tarkasta ei tietoa koska Polari kenkkuilee. Kilometrivauhdiksi tuli 6.44. Lenkin tein siten, että ensin juoksin sitä hidasta matalansykkeen jynkytystä 2h ja sitten loput vajaat 15min melkein niin paljon kuin lähti. Loppumatka tuli ehkä noin 4.50/km vauhtia..... Ihan mukava pitkä lenkki loppujen lopuksi, varsinkin kun nuo pitkät on tänä kesänä jääneet aika vähiin...

Link to comment
Share on other sites

Elämää HCM:n jälkeen: suht normaalia kävelyvauhtia 2 km päässä olevalle jätskikiskalle, iso tötterö mukaan (ei, Magin jäätelöä ei täältä korvesta saa :)) ja takaisin. Aikaa pysähdyksineen (etenkin jäätelön valinnan vuoksi) noin 44 minuuttia.

Pohkeet palautuneet hyvin, reidet eivät ole pahemmin jumissa, mutta kun muutamaa juoksuaskelta kokeilin, eivät ne oikein vielä tykänneet alastulojen tärähdyksistä. Lonkka hieman arka, samoin vasen sääri heti nilkan yläpuolelta. Kokonaisuutena silti ylivoimaisesti paras olo yhdenkään virallisen juoksukilpailun jäljiltä.

Link to comment
Share on other sites

Työ pijättä minnuu vanahaa ihimistä pilikkananne. Tästä konneesta ei paljoa lähe ellei tähän ölijyjä uusis. Mutta se mennee jo touppingin puolelle.

Mutta katotaan parin vuoden päästä *uhoaa*

Pois se meistä. Kannustaahan me vaan yritämme. Jokaisella on joskus noita huonoja harjoitteita, joiden jälkeen tekee mieli nakata juoksukengät roskikseen. Mutta loppupelissä ne van kasvattavat luonnetta ja antavat muistutuksen siitä, että ei tämä juokseminen ole aina helppoa. Ja juuri noista vaikeista hetkistä saa sitä voimaa, mitä maratonilla tarvitaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy