Jump to content
Juoksufoorumi.fi

19.8.


Santta
 Share

Recommended Posts

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

No niin, nyt on ensimmäinen hölkkä tehty Masokistin jälkeen, siis tuon Santan kanssa. Aikaa meni 29:50, matkaa taittui 3,84km, ja keskisyke oli 112, sikäli kun Lidlin mittari sen oikein laski. Eiköhän se riittävän tarkasti oikein ole. Suurin osa lenkistä meni kyllä sykkeellä 105-110, mutta Santta vähän kiihdytti loppuun. Fiilis oli ihan hyvä, mutta yhtään kovempaa ei olisi ollut kiva mennä, sen huomasi heti jos vähänkin vauhti kasvoi että etureidet eivät ole vieläkään 100% kunnossa. Hölkän jälkeen huomasin myös vasemman polven takana olevissa jänteissä pientä tunnetta joka viittaa siihen, ettei nekään ole täysin 100% iskussa vielä.

Eipä mittään, jatketaan palauttelua, mutta nyt hieman aktiivisempaa vähitellen.

Link to comment
Share on other sites

Luulin pääseväni aloittamaan tämän ketjun mutta ehkä parempi näin :)

Heräsin kahdeksan aikaan ja söin siinä vähän puuroa ja kaikessa rauhassa vaihtelin vaatteita ja istuin hetken koneella(riippuvainen). Vartin yli yhdeksän laitoin lopulta sitten lenkkarit jalkaan ja suuntasin ulos.

Tarkoituksena OLI juosta 15 kilsaa, mutta ensimmäisen 5 km lenkin aikana eksyin ja päätin sitten, että juoksen joka lenkin samaa reittiä, että saan kierrosajat talteen ja pystyn vertailemaan niitä. Yhden lenkin pituudeksi muodostui 5,4 km, näitä juoksin siis kolme. Kaksi ekaa kierrosta oli mukava juoksennella kun aluksi oli sumua ja sitten aurinko toisen kierroksen pilvessä, kolmannella kierroksella aurinko rupesi paistamaan, mutta ei haitannut menoa.

Kierrosajat:

1. 36:02

2. 34:17

3. 34:29

-----------

yht 1:44:48

Lenkin pituudeksi siis 16.2 km ja koko viikon saldoksi noin 37 km. Lauantain lenkki sujui siihen nähden hyvin että noi suolijärven pururadan reitit ovat suht raskaita.

Tästä on hyvä lähteä ensi viikkoon. Kevyt viikko, kilometrejä 20-28.

Link to comment
Share on other sites

Kävin tekemässä 5x1000 metrin vetoja, pitkästä, siis tosi pitkästä, aikaa. Ja vähän verryttelyä alkuun ja loppuun. Ajat olivat: 4:30, 5:02, 5:08, 5:03 ja 4:49. Eli aika vaihtelevasti meni, mutta yllättävän "lujaa". Joillekin toi vauhti on kevyttä palauttelua, mutta jokainen menköön oman kunnon mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Tulipa tehtyä varmaanki kesän parhain/mukavin/onnistunein lenkki. Matkana oli 11,5km ja juoksin sen eräänlaisena vauhtileikittelynä. Aluksi juoksin aina 7min ja sitten 3min kovempaa vetoa aina 50 minuuttiin asti. Loppuun sitten vetäsin 7minuutin vedon. Aikaa lenkkiin meni yhteensä 57min - avg 162 - max 177 - 4.58/km oli keskimääränen vauhti. Lämpöä oli lenkillä vähän turhan paljon, mutta kyllä hiki ainakin irtos tosi hyvin!

Link to comment
Share on other sites

Kolmisen tuntia rentoa maastopyöräilyä, muutama pätkä vähän vauhdikkaammin.

Lenkin jälkeen olisi vielä huvittanut ajaa tunti tai jotain. Niinpä täten julistan itseni täysin palautuneeksi hiljattaisesta maastopyörävaelluksesta.

Olipa muuten vilskettä Laaksossa, kun maratoonarit siellä hyppelivät. Ja Linnanmäen alikululle oli maastoparkeerattu autoja niin paljon, että pääsee lappuliisa tienesteille. HCM:n hinta siinä tuplaantuu...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy