Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ruisriikki 21.9, vieläköhän mahtaa ehtiä :)


Recommended Posts

Heippa!

Hölkän poikasta on nyt pari viikkoa taas takana (usean vuoden tauon jälkeen) ja lajina mulla uinti ja juoksu, tavoitteena osallistua ainakin pieneen triathloniin ja maratoniin ensi kesänä.

Noniin, asiaan. Eli tässä kun on nyt aktiivisesti tehnyt muutaman kilometrin kävely-hölkkä lenkkiä joka päivä, niin sitä on huomannut että kunto on oikeastaan noussut nopeammin mitä olisi uskonut. Jos ennen jaksoi hölkätä viiden kilsan lenkistä ehkä kilsan, niin nyt menee kevyesti puolet hölkäten, ja lenkin jälkeenkin sellainen olo että vois tehdä vaikka toisen samanlaisen. myös keskisyke on laskenut 180 -> 160.

Nyt on sellainen olo, että tekis mieli osallistua kymppikisaan, ihan testimielessä. Joku viikko takaperin menin omin nokkineni tuon kympin, ja aika oli kyllä niin hurja että sitä ei kehtaa täällä sanoa!!! Ja tosiaankin kävelin suurimman osan..eli se kieltämättä vähän pelottaa että jos osallistuisin esim. tuohon ruisriikkiin, niin mitä jos siellä loppuu kunto kesken :D kääk!!! :hypnotysed:

Link to comment
Share on other sites

Vielä sinne ehtii mukaan. Jos jo nyt menee kymppi läpi niin ei huolta, ei se kunto huonone :) Tuollahan juostaan myös puolikas jonka lähtö on kympin juoksijoiden jälkeen, eli muita juoksijoita löytyy seuraksi pitkin matkaa.

Muista nyt kuitenkin välillä pitää lepopäiviä ettei jalat hajoa ennen tuota Ruisriikkiä.

Link to comment
Share on other sites

Juu pidän lepopäiviä :)

Niimpä, onneksi lähtee puolikas kympin jälkeen niin on sitten muitakin ihmisiä matkan varrella.

Kymppi menee läpi, mutta nimenomaan osittain kävellen. Ja siellä Ruisriikissä pitänee olla jo siinä kunnossa että kävelyaskelia ei tule lainkaan..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy