Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo (UTTF 2021: Karhunkierros 166km)


Recommended Posts

Tovin tauon jälkeen nyt herkes lupa kolmelle lenkille per viikko. Eihän sillä määrällä maratonille mennä, mutta lyhyemmät matkat kyllä toimii. Heti alkuun ilmoitan, että jos tuo lenkkitahti ei toteudu niin pistän hanskat koukkuun. En nyt viiti harjotella minnekkään UKK testiä varten. Tavoitteena olisi juosta ensin 10km, sitten kymppi tuntiin ja siitä viiden minuutin välein parantaa. Tuo 45min pitäs mennä Hakunilassa rikki ensi talvikauden aikana.

 

Nyt on pari lenkkiä takana ja tänään meni kolmas. Koska pelkän pk:n jauhamisella ei päästä minnekkään niin otin heti vauhtia mukaan, eli tänään juostiin coopperi. Terävänä poikana juoksin 15min verryttelyjä ja sitten coopperin kimppuun. Heti alku meni pieleen niin väliaikanappina olin painanu kellon pysähdyksiin, tuli siis pari minuuttia pidempi coopperi. No ihan sopiva rangaistus tuollasesta mokasta.

 

Coopperissa taittu 2430m ja maksimisyke oli 182. Lähes koko ajan mentiin yli 175 sykkeellä, että maksimia koko ajan. Tavoitteena oli 2500m, mutta rakensivat Kuusijärvellä savusaunaa niin sen saunan kierto polkua ylämäkeen vesitti tuon 2500m tavoitteen. No tuskimpa se parin minuutin täysvauhtinen lämmittelykään autto asiaa. Loppu verryttelyssä jalat hyyty ja teki tiukkaa päästä loppuun. Semmoista se on näin alussa.

 

Koko lenkki löytyy täältä: http://connect.garmin.com/activity/361236188

 

- - - - - -

Aikaisempi 10km alle 45min.

----------------

Tavoite maraton alle 2.55h. http://www.juoksufoorumi.fi/topic/23890-seppo-sporttinen-sohvaperuna-tavoitteena-alle-310-vantaalla/?do=findComment&comment=742922

Edit 18.11 (Tavoite 10km alle 40min)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Replies 3,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nyt kun taskussa on ollu viikon perusterveen paperit niin palataan ajassa viime lauantaihin.    Ennen kisaa kävin pohdintaa vaihtaisinko jalkoihin vielä ihan uudet DS Trainerit. Lopulta pääd

Ennen kuin mestari julkaisee analyysinsa ja materiaalinsa niin avataan hieman systeemiä jolla on menty tämä noin vuosi.    Perusperiaatteenani oli että mitään useamman kuukauden ohjelmaa en

Sipoonkorpi vie vielä voiton.    Kiitos onnitteluista. Tuli sitten käytyä Kolilla. Starttasin matkaan perjantaina aamulla ja yhden pysähdyksen taktiikalla Kolille. Sieltä numero, auto parkki

Posted Images

Tänään kello soi 5.45 ja suuntasin Taliin heittämään frisbeegolfia. Siellä olis pitänyt osata heittää, eli ei ollu mun päivä. Vajaat pari tuntia kävelin ja heittelin muovia puuhun.

Illalla oli vuorossa se kympin lenkki. Jalat tuntu siltä, että palauttava vitonen olis ollu paljon parempi idea. Juoksin sitten kuitenkin sen kympin, tarkalleen 10.14km, 63min ja 145 keskisykkeenä. Jalat oli lopussa niin jumissa ettei tarvi olla kovinkaan kirkas kristallipallo jotta voi ennustaa huomiseksi kipeitä jalkoja. Tuon kympin tavoitteen voi nyt sitten vetää yli. Loppuviikosta juoksen pari kevyttä vitosta ja etin kympin kisoja loppuvuodeksi.

Link to post
Share on other sites

Tovin tauon jälkeen nyt herkes lupa kolmelle lenkille per viikko.

Niinhän se on, niinkun täälläkin että parempi tossun alla kun taivasalla. Jos ja kun jossain vaiheessa intoudut treenaamaan taas pitkiä lenkkejä maratonia varten, niin huomasin että juoksen ittekkin aika useasti sektorilla Kuusijärvi- Kehä3-Malmi tai Kuusijärvi- Kerava-Sipoo, jos tarttee treeniapua niin oon valmis yhteislenkkeihin.

PS. Mulla on muuten käytössä vielä se takavuosina hankittu Seppopaitakin.

Link to post
Share on other sites

huomasin että juoksen ittekkin aika useasti sektorilla Kuusijärvi- Kehä3-Malmi tai Kuusijärvi- Kerava-Sipoo, jos tarttee treeniapua niin oon valmis yhteislenkkeihin.

PS. Mulla on muuten käytössä vielä se takavuosina hankittu Seppopaitakin.

Mennään vaan, yhteislenkit kyllä kiinnostaa kunhan pääsen siihen kuntoon ettei muiden täydy palella mun lenkkivauhdeissa :)

Sitten vähän päivitystä juoksuihin. Viime lauantaina kävin heittämässä 6,8km. Aikaa kului 42min ja vauhti oli kevyttä. Välillä venyteltiin ja ihmeteltiin väsyneitä jalkoja. Nuhaa meinaa puskea päälle. Kilometrejä kerty tälle viikolle vähän päälle 20.

Link to post
Share on other sites

Kuluva viikko lähti eilen käyntiin 10,6km:n lenkillä. Jalat oli vielä pikkasen tönköt, mutta kipu oli hävinny. Vauhti hidastu loppua kohti, mutta silti kymppi meni noin 59 minuuttiin pk-vauhdilla, eli se siitä alle 60min tavoitteesta. Keskisyke oli 153 ja Garmin tuumas TE lukemaksi 4,8.

Tänään vois lepäillä, huomenna palauttava, torstaina 10x500m 5min/km vauhdilla, tai no kattoo miten kulkee. Loppuviikosta sitten perus kymppi. Kilometrejä pitäs viikon aikana tulla noin 35kpl.

Link to post
Share on other sites

Jalat ei kipeytyny maanantain lenkistä niin päätin jättää palauttavan lenkin väliin. Rupes mietityttämään miten nopeasti se kilometri kulkis niin sitähän piti mennä testaamaan. Tein lämmittelyt alle ja sitten menoksi. Ensimmäinen 500m kulki noin kahteen minuuttiin ja sitten rupes jalat painamaan. Toinen puolikas 2.11 ja loppuaika siis 4.11. Oli oikeestaan parempi kuin mitä ajattelin, mutta jalat tuntu väsyneiltä.

Link to post
Share on other sites

Huomasin muuten, että itse juoksen samoilla seuduilla kuin te.

Pitkät lenkit on tullut juostua mm. niin, että on lähdetty Vanhaa Lahdentietä, siitä sitten Kulomäentietä pitkin kohti Vanhaa Tuusulantietä, josta Ilolan kautta kotinurkille päin. Myös Hiekkaharjun ja Tikkurilan seudut ovat tulleet tutuiksi. Kuusijärvelläkin on tullut käytyä.

Löytyisikö teiltä hyviä vinkkejä, missä olisi mukavaa lenkkimaastoa täällä Koivukylän ja Havukosken suunnalla? Maralle, kun treenaa, niin olisi kiva löytää useampia parinkympin lenkkejä, ettei aina tarvitse samoja reittejä hölkkäillä.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy