Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Seppo (Vaarojen maraton 133km sub 24h & Endurance 24h 200km)


Recommended Posts

22 tuntia sitten, Hjar kirjoitti:

Mikä oli aerobinen kynnys vauhti?

Muistelin että 5min/km, mutta tais olla 4.45/km. Jospa tulokset tulis tänään niin ei tarvitsisi hatusta vetää näitä lukuja.

 

21 tuntia sitten, GrigoriSoiros kirjoitti:

Viikonloppuna 2 aika pitkää reipasta, ei voi olla näkymättä tuossa testissä. Ja en ole kyllä ennen kuullut että nousevaan mattotestiin pitää lämmitellä?

Näitä testejä on tullu tehtyä ilman alkulämpöjä ja alkulämpöjen kanssa. Nyt tein lämmöt jotta voisin vähän venytellä ennen testiä. Eihän siitä mitään sitten tullu kun kutsuivat sisään just kun olin alkamassa venyttelemään. 

 

Leuka oli kyllä rinnassa koko torstain. Ei nyt tunnu mikään onnistuvan eikä kukaan tunnu vastaavan mun meileihin. Tää on taas näitä päiviä. 

 

To 12km 4:45/km s147

-Kylmää, vastatuulta ja lopussa sekosi vielä sykkeenmittauskin. Ilman lopun säätämisen tarvetta vauhdista olis tippunu vielä 5-10sek pois.

  • Like 3
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Mielenkiinnolla odotellaan testin tuloksia.

Sepolla alkaa olemaan tämä kokeneen juoksijan vk skaala. Pitkään/ paljon harrastaneilla vk alue kapenee, etenkin maratoonareilla. Kylmä tosiasia on, että yläkynnystä pitäisi saada parannettua ja siihen tarvitaan aika lailla erilaista harjottelua ja se taas ei lyhyellä tähtäimellä helpolla onnistu yhdessä maraohjelman kanssa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 tuntia sitten, Raaka Arska kirjoitti:

siihen tarvitaan aika lailla erilaista harjottelua ja se taas ei lyhyellä tähtäimellä helpolla onnistu yhdessä maraohjelman kanssa.

 

Tuopa mielenkiintoinen juttu ! Voisit valottaa aihetta enemmänkin, kiitos. Ehkä vaikka oman topicina, ettei sotke Sepon treenipäivyriä.

En enää treenaa maralle, mutta kommenttisi saattaa selittää parikin kummallisuutta, jotka tulivat vastaan taannoin, niin sykkeiden, kuin vauhtienkin kanssa. 

Link to comment
Share on other sites

No ei tuo vk alue loppujen lopuksi kovin kapea ole, 40s. Usein kokeneilla harrastajilla se on luokkaa 30s tai maratoonareilla vielä kapeampi. Sykealue vk zonella sitävastoin on kyllä kapea, oliko 12...13 lyöntiä. Esim mulla oli viimeeksi vk alue 30s ja sykezone 24 lyöntiä, tosin mulla sykealue kokonaisuutena hyvinkin laaja ikään nähden (max191)

Testaajan treenivinkit oli ihan järkevän oloisia, eli yläpäätä tarttis kurnuttaa. Miten sitten onnistuu/ ehtii jos startti huhtikuussa, siinäpä Donille pähkinää.... 

 

Olisko kuitenkin ollut aavistus harjoitusväsymystä testissä....?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy