Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 10.8.


JussiM
 Share

Recommended Posts

21,6 km @5.03. HR Avg 143. Ensimmäinen puolimaratonin mittainen lenkki sitten HCR:n. Puolikkaaseen aikaa kului 1.46. Tuntui hyvältä huomata, että jonkinlaista vauhtia pystyy juoksemaan vähän kovempaakin. Tekee motivaatiolle hyvää. Sisällytin lenkkiin mutaman 1-2 km pätkän 4.25 - 4.35 vauhdeilla, joista yksi ylämäkeen vanhaa Lahdentietä Kuusijärven suuntaan (suosikkapaikkojani pieneen kiihdyttelyyn). Kokonaisvaiuhtia hidasti hieman se, että kiertelin useamman lenkin Kuusijärvellä ja saunatyömaa piti kiertää neljään kertaan metsän kautta. Ennen kuin jatkoin Kuusijärveltä kotiinpäin, kävin kastelemassa pään järvessä. Tuntui hyvältä!

Vasemmalle nilkalle pitää edelleen muistaa antaa kylmää vettä joka lenkin jälkeen. Juostessa sen alkaa jo pikkihiljaa unohtaa, vaikkakin hieman eriparisilta jalat vielä tuntuvat, mutta kipuja ei ole juostessa eikä levossa.

Elokuussa tähän mennessä 110 km juoksua / suunnistusta. Huomenna AM-viesti.

Link to comment
Share on other sites

50 km pyörällä, ave 150, max177. Aika korkealla teholla vaikka ei ollut tarkoitus. Kävin vähän ojanpohjaakin "tutkimassa", oli liukasta ja väsy päällä ja liun hiljaisessa vauhdissa penkalta ojaan. Tuli mutka vähän "silmille". Oli muuten hieno naisten maraton teeveessä.

Link to comment
Share on other sites

14.5 km juoksua, josta 10 km aikaan 57 min, avg 5.37, alkuun ja loppuun verryttelynä muutamat kilsat. Tuo 10 km osuus on hurjan vaihtelevaa, suuria ylämäkiä soratietä, johon juuri ajettu mursketta isolla kouralla, lipsuu jalat ja on tosi raskas juostava. Pakko oli pysähtyä kesken suurimman ylämäen, pituutta sillä nousulla varmaan kilometrin verran ja pienempiä nousuja vielä perään. Mulla tuo Polarin mittari tai gps heittelee tuota vauhtia melkoisesti, välillä nopeutta on 11 min/km välillä oikeamman tuntuisesti 5-6 min/km. Nytkin yritin pitää 5.00 min/km keskivauhtia, mutta noiden ylämäkien ja pysähdysten vuoksi ei varmaan koskaan tuolla reititllä onnistu. Joka pysähdykseen en mittaria stoppaa ja vaikka stoppaisin niin uudelleen juoksemaan lähtemisestä mittarilla menee hetki ennen kun löytää oikeat lukemat. Sateliititkin ovat tuolla niin huonot, että ei voi kovin hyvin matkan aikana nopeutta seurata.

Link to comment
Share on other sites

Kahden lepopäivän jälkeen saunalenkille. Jalat kevyet, mutta kantapäät edelleen kireät. Juosta kuitenkin pystyi. Kevyttä Aulangon kautta rantareitille ja siitä Sairion kautta kotiin. Syke pysyi ihan mukavasti matalalla, lepo vaikuttaa. Alusta loppuun

12 km@5:48/km, 1:09, 133/143

# vk 32: 33 km, elokuu: 78 km, v. 2013: 1571 km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy