Jump to content
Juoksufoorumi.fi

SM kilpailut 2014


Alfred
 Share

Recommended Posts

Aloitetaanpa "mitä, missä, milloin?" tyylinen spekulointi ensi vuoden SM kilpailuken osalta.

Pikamatkan kilpailun osalta ainakin Hyvinkään suunnalta on osoitettu mielenkiintoa järjestämisen suhteen. Oliskohan heillä intoa järjestää kisa väliaikalähtönä? Reitti olisi ainakin tuohon sopiva ja samalla peesivalvonta helpottuisi huomattavasti. 30 sek lähtövälillä ajaan 400 kilpailijan kisa olisi ohitse reilussa neljässä tunnissa. Kilpailijat saisivat hyvän, reilun tunnin mittaisen itsenäisen rypistyksen.

Perusmatkan kilpailu olisi sitten ilmeisesti Kuopiossa vai olisiko aika jakaa kisa kahdelle eri järjestäjälle? Esim. peesisarjojen SM mitalit jaettaisi Kuopiossa ja age grouppien peesikieltokisan mitalit vaikka Vantaalla. Näin peesilähtöön voisi saada enemmän osallistujia, vauhtia ja taktikointia.

Puolimatkan kohdalla Joroinen olisi varmaan paras mahdollinen järjestäjä. Joroisten kohdalla isoin ongelma melkeinpä on, että mahtuvatko kaikki mestaruuksien tavoittelijat kisaan mukaan. Joroisten kisa menestyy varmasti ilman SM arvoa.

Täyden matkan kohdalla isoin karsinta taitaa olla kiinostuneen järjestäjän löytäminen

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Onko tietoa, onko sm-kisoja taas kesäkuun alussa, ja seuraavan kerran heinäkuun puolen välin jälkeen ja taas elokuussa? Jos puhutaan siis näistä normaaleista matkoista, ei maastoista tai talvesta. Tässä mietin muiden lajien kisoja, että mihin niitä saa mahdutettua, etenkin tuota alkukesää.

Link to comment
Share on other sites

Voi kun sais joskus kisata vastaavanlaisen kisan mikä oli Tampereen EM. Olihan se järjestelyiltään aivan uskomattoman hieno. Muutenkin toivois, että jotain vaihtelua ois. Esimerkiksi Kuopioon sprintti ja perusmatka johonni muualle? Tai jotain vastaavaa.

Vaikka en kyllä valita jos menee samalla paletill kuin tänä vuonna. Pääasia, että kisoja saataisiin käydä. Eli, että kaikille matkoille löytyis halukkaita järjestäjiä.

Ensi kesän kalenteri on vielä (yllättäin..) tyhjää täynnä. Mieli tekis käydä myös rajojen ulkopuolella kokeilemassa. Mutta kyllä meikäläisellä nuo kustannukset meinaa hirvittää. Juuri katsoin Kalmaria ensivuodelle, ja 450€ ois pelkkä osallistuminen. Siihen nähden nämä kotimaan kisat on edullisia. Tuolla rahalla kustantaa matkat, majoituksen ja itse kisankin!

Link to comment
Share on other sites

Ensi vuoden kotimainen täysmatkan reitti kiinnostaisi tosiaan kuulla jo tässä vaiheessa. Tavoite olisi tehdä lopullinen ennätys mieluiten nopealla reitillä. Kalmar näkyy olevan auki ja Köpistä veikataan taas samaan tai edelliseen viikonloppuun, mutta mieluummin kisaisin kotimaassa jos olisi kilpailukykyinen reitti. Logistisesti olisi paljon helpompaa. Jos siis esim. Kalajärvi avaisi tasaisen täysmatkan 300e hinnalla, pistäsin ilmon sisään heti. SM-arvolla (tms) ei ole väliä, varsinkaan jos/kun pääosa nopeimmista kisaajista on muualla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nastolan sivuilla toivotetaan

Tervetuloa seuraavan kerran täysmatkalle Nastolaan elokuussa 2014.

eli eiköhän tuolla SM-arvosta taas kilpailla. Näyttäisi aika vahvasti siltä, että neljän trimatkan SM:t menisi samoille kisoille kuin tänä kesänä ja mikäpä siinä, kun homma toimii.

Nyt kun Köpis ja Kalmar myivät aika hätäisesti loppuun, elättelen toivetta, että useampi suomalainen kisaisi täyden matkan kisansa Suomessa... ei se reitti (jos edes Nastolassa juostaan samalla reitillä) nyt NIIN paha ole.

Link to comment
Share on other sites

Eli kertauksena, nämä lienevät nyt aika saletit:

7.6. Sääksi (sprintti-SM)

19.7. Joroinen (puoli-SM)

9.8. Kuopio (perus-SM)

"elokuu" (16. tai 23.8.) Nastola (täysi-SM)

Ja jos ei kummia käy, niin Kuopiota lukuun ottamatta koluan nuo kaikki. Duathlonit, talvi- ja maastokisat jätän oikeille urheilijoille :-)

Link to comment
Share on other sites

Eli kertauksena, nämä lienevät nyt aika saletit:

7.6. Sääksi (sprintti-SM)

19.7. Joroinen (puoli-SM)

9.8. Kuopio (perus-SM)

"elokuu" (16. tai 23.8.) Nastola (täysi-SM)

Ja jos ei kummia käy, niin Kuopiota lukuun ottamatta koluan nuo kaikki. Duathlonit, talvi- ja maastokisat jätän oikeille urheilijoille :-)

Ensi vuosi vuorotteluvapaalla eli tarkoitus käydä kaikki triathlon, duathlon, talvi ja maastokisat läpi vaikka en oikea urheilija olekkaan. Enää tarvitaan vain maastopyörä.

Link to comment
Share on other sites

Niin, jos foorumin osio "muut lajit" - "triathlon" - "kilpailut", niin vois epäillä tarkoitettavan triathlon kisoja :) eipä silti, mahtuuhan tänne muutakin.

Kisoista; taitaa taas mennä niin että sprintti jää väliin käytännön syistä. Joten jäljelle jäävät on tarkoituksena käydä. Tosin ensin täytyy selvittää tuleva vuorokalenteri ja mahdolliset vapaat. Eli minkälaisia mahdollisuuksia on lähteä tienpäälle. Duathlon on aikomuksena käydä myös testaamassa. Tänä keväänä jo piti mennä, mutta kuumehan sen pilasi.

Toivottavasti kisakalenteri päivittyy mahdollisimman hyvissä ajoin, niin pääsee suunnittelemaan.

Link to comment
Share on other sites

MarkoA, jotkut käyttää tätä foorumia niin, että painavat vain tuota vasemman yläreunan Uudet viestit -painiketta, jolloin tulee näkyviin ketjut, joihin on tullut uusia viestejä (kannattaako Foorumia muulla tavalla käyttää?). Siinä sitten on sekaisin pelkän juoksun, triathlonin, hiihdon yms. viestit. Parikin kertaa oon painanut Aloittelijan harjoittelu & tavoitteet -ketjua siinä luulossa, että siellä puhutaan juoksua aloittelevan harjoittelusta ja tavoitteista. Vähän täsmällisemmät ketjunimet olisivat ainakin eduksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy