Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kalajärvi 17.8.


Morningstar
 Share

Recommended Posts

Avataas tälle Kivitipun manttelinperijälle uusi ketju.

Kävin katsomassa kisan sivuja (http://www.ssu-triathlon.fi/?sivu=kalajarvi), mutta muuta ei kerrota, kuin että kisamuotoina on puolikas ja "pikatriathlon". Onkos tänne ketään foorumilaisia menossa? Osuu aika pahasti Nastolan kinkereiden kanssa limittäin, mutta mikäli täysmatkaa ei ole kalenterissa, olettaisin tälle olevan enemmänkin kiinnostuneita?

Ainakin viime vuonna saman järjestön organisoima Kivitippu-triathlon oli erittäin mielekäs kokemus, joten oma mielenkiintoni tapahtumaa kohtaan on korkealla.

Mikäli tällä foorumilla liikkuu SSU:n puuhailijoita, niin olisi mukava jos edes pyörä -ja juoksureitistä heruisi jotain tietoa etukäteen. Ihan säkissä ei sikaa viitsisi lähteä ostamaan.. :friendly_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jos en Nastolaan lähde, niin tuonne sitten. Ja jos Kuopiossa kisailen, niin oman palautumiskykyni tuntien, menee kyllä tuskaiseksi koko homma.

Mutta kun Joroinen meni tän myko-plasman vuoksi ohi, niin vähintään joku toinen puolikas tälle kaudelle houkuttaa. Viime vuonna Lappajärvellä jäi kyllä kokonaisuutena hyvä maku suuhun kisasta, joten siltä pohjalta tuonne vois hyvillä mielin lähteä. Jopa vaikka ihan pikamatkalle, jos puolikas tuntuu tähän saumaan liioittelulta.

Reitit ois kyllä kiva nähdä jo hyvissä ajoin!!

Link to comment
Share on other sites

Kylläkyllä..mutta... Katsotaan ensin tervehtyykö tässä Kuopioon. Siellä varmaan näkee, kannattaako lähteä mihinkään pidempään kisaan. Olen parit varovaiset lenkit tehnyt tässä lääkekuuri päällä ja ei kyllä hyvältä tunnu. Ei kyllä pahaltakaan, mutta on niiiiin veto pois kun vain voi olla. Puolessa tunnissa loppuu jaloista voima pyörälenkillä. Jos tuo ei tuosta kummene niin eipä se kannata lähteä mieltään pahoittamaan enempää. Kuitenkin juhannukseen saakka kunto oli parempi kuin koskaan aiemmin käytyjen kisojen ja testien perusteella. Eipä ole enää! Katkeraa kalkkia niellä. Mutta ei se auta toisaalta vaipua suruunkaan. Koetetaan nauttia siitä mihin pystyy ja ottaa kesästä vielä kaikki irti. Siksi tuo puolikaskin täytyy pitää mielessä.

Link to comment
Share on other sites

Juu, niinhän se on, ettei hötkyillä parane, vaikka kuinka mieli tekisi. Itse olin keväällä 2010 paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen (ja varmaan jälkeenkään), kunnes huhtikuun lopussa reväytin vatsani >> ei juoksuaskeltakaan ennen lokakuuta. Siitä saikin aika nollista alkaa rakennella juoksukuntoa ja se jos jokin oli hi-das-ta...

Link to comment
Share on other sites

Sivulla lukee

"21,1km huom. juoksumatka hieman pidempi virallisesta."

Häh. virallinen on 21.097.5. Eikai ne sitä kahta ja puolta metriä laske? ;)

Vai että tuossa lukee 21.1 vaikka matka on todellisuudessa pidempi kuin 21.1?

Jos näin, niin onkohan kellään tietoa, kuinka pitkä se oikeasti on?

Myös pyöräreitti näyttää oudolta:

Jos se kierretään 3 kertaan, se tekee n. 79 km, jos se kierretään 4 kertaan, se tekee n. 105km.

90 kilsaa ei tuosta saa oikein millään..

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mittailin tuota gmap-pedometerillä ja sain juoksulle pituudeksi 21,47km [TABLE]

[TR]

[TD]http://www.gmap-pedometer.com/?r=6026956

Pyörälle 79,24km jos käännytään samassa kohdassa kuin juoksussa http://www.gmap-pedometer.com?r=6026962 Tuo juoksun pituus ei haittaa mutta pyöräily saisi olla kyllä lähellä 90km, onhan tuolla maantietä. Eivätköhän mittaile sen reitin kohdalleen.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Link to comment
Share on other sites

Morjensta,

reitti on päivitetty. Mittaus suoritettiin eilen. Uinnista ei reittiä ole tarjota tähän hätään. :)

Juoksuun lähdetään vaihtoalueelta ja siinä on selvä risteyskohta, jossa voidaan toiselle kierrokselle lähteä. Reitillä on myös miellyttävät rappuset, joissa ainakin eilen sai hapot muodostettua, sen jälkeen alkaa näännyttävän pitkä suora, joka henkisesti saattaa murskata miehen kuin miehen.

Juoksun kokonaispituus on 21,49km.

Pyöräilystä tulee yhdelle kierrokselle pituutta melkolailla tarkasti 30km, jolloin 90km reitti muodostuu. Pyöräilyn käännöspiste on kauempana, jolloin periaatteessa olisi mahdollista saada kierrosten väliajat pyöräilylle.

Reittillä ei ole suuria korkeusvaihteluja.

pyorareitti.jpg

juoksureitti.jpg

Tervetuloa kilpailemaan!

Juha Viitanen

SSU-Triathlon

post-18972-14304185892457_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy