Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 5.7.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Illemmalla lisää

Voiko lenkillä kastua yhtään enempää? Minä en ainakaan ole. Aika ukkoskuuron teki. Onneksi oli niin vähän ja verkkomaista vaatetta päällä kuin ihmisten ilmoilla kehtaa pitää. Tarkoitus oli tehdä viikontakaista pidempiä ylämäkivetoja, mutta huonon valmistautumisen takia suunniteltu mäki osoittautui aivan liian lyhyeksi ja jyrkäksi. Mitäpä siitä muuta improvisoimaan kuin vauhtileikkiä: 7,4 km @ 5'02 min/km, ka. 141. Kevyellä otteella, siis.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Linnahölkälle ja enteili kuumaa kyytiä ukkosineen, mutta ei sitten ihan niin lämpöiseltä tuntunutkaan lukuunottamatta radan puoleista rantaosuutta, jossa aurinko porotti. Ei tullut ukkosta eikä edes sadetta. Hyytyminen kyllä tuli. Liian kovaa liikkeelle (4:02, 4:10, 4:17 ekat kilsat) ja loppu olikin vaikeampaa. Vitoseen asti jaksoin vielä jotenkin tapella, mutta sitten meni jo hölkän puolelle. Syke oli hurja koko matkan eli ei tuosta olisi voinut kiristääkään. Lämmittelyksi reilu 3 km, jäähdyttely jäi pyöräilyn asteelle, kun ei noita kantapäitä oikein enää uskaltanut rasittaa. Koko reissu

13,1 km@4:48/km, 1:03, 160/177, josta 10 km@4:28/km, 44:33, 169/177 (garmin mittasi 9,96 km, joten ehkä vähän on lyhyt tämäkin reitti)

# vk 27: 30 km, heinäkuu: 30 km, v. 2013: 1277 km

Link to comment
Share on other sites

Linnahölkässä tämäkin. 10km ave 4:53/km. Ei voi itseään kehua, muusta kuin hyvästä taistelusta. Koko ajan tuntui todella väkinäiseltä. Alku päivän kuntoon nähden liian lujaa, puolivälissä muutama floppikilsa ja loppuun sitten taas uutta uskoa lähestyvästä maalista. Alkuvr 2,5km, loppuvr jäikin tekemättä, ei paljon juoksu inspiroinut.

Link to comment
Share on other sites

Ja onnea enkasta rjr!!

Kiitos. Kovempaa olisi silti pitänyt päästä. Niinkuin aina. Enkä minä mitään höpise, olihan siellä lämmin, muttei niin kuuma kuin ennen hölkkää saattoi arvata. Garmin Connect näytti lämpötilaksi "20℃ Tuntu: 20℃ 3 km/h tuuli Ilmankosteus 94%" eli eihän tuo kuumaa ole. Kosteata ehkä.

Mutta hyvä, että juostiin!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy