Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Western States 2013


hancock
 Share

Recommended Posts

Ensimmäiset väliajatkin tulivat juuri 10,5 mailin kohdalta. Erot ovat pieniä ja ennakkosuosikit varmaan kaikki hyvin mukana. Timothy Olson on hyvin neljäntenä vain kolme minuuttia kärjestä. Aika samoissa luvuissa Hal Corner ja Nick Clark. Yleensä nopeana aloittajana tunnettu Mike Morton on vasta sijalla 18 noin 11 minuuttia kärjestä samalla ajalla Karl Meltzerin kanssa. Olisiko muuttanut normaalia taktiikkaansa vai olisiko kunto oletettua heikompi telakkajakson takia? Karl Meltzer taas lähti omien sanojensakin muka hitaan aloituksen taktiikalla tavoitteena poimia porukkaa lopussa. Tälle vuodelle oli ennakoitu erityisen lämpimät olosuhteet, joten poimittavaa riittänee niille, joilla voimia on. Naisten kärki ei vielä tuonne ole ehtinyt. Tänä vuonna tosin viime vuoden kaksi kirkkaasti kovinta jättivät kisan väliin vammaongelmien vuoksi.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Nyt 23,8 mailin kohdalla. Peräti 19 parhaan ajat neljän minuutin sisään. Joukossa mukana varmaan useimmat ennakkosuosikit kuten Timothy Olson, Nick Clark, Ian Sharman, Rob Krar, jne. Mike Morton sitten sijalla 20, mutta ero kärkeen on säilynyt samana tai hieman kutistunut eli 10 minuttia eli hänet on syytä pitää mukana laskuissa. Viimeistään loppupään kuumilla osuuksilla todellinen kunto punnitaan ja voi sitten tulla äkkiä isojakin eroja.

Link to comment
Share on other sites

No nyt on jotain pientä tapahtunut, vaikka tasaista on edelleen. Nick Clark on tipahtanut 43.8 mailin kohdalla kolmoseksi, Hal Koerner johtoon ja Olson on toisena. 8 parasta on kyllä edelleen seitsemän minuutin sisällä, eli tasaista on. Seuraan mielenkiinnolla, miten Koerner ja nyt viidentenä oleva Rob Krar pärjäävät. Koerner on veikkauksissa sijoitettu top 10:iin, mutta ei voittajaksi. Kärkiporukassa hän on sieltä vanhimmasta ja kokeneimmasta päästä. Silläkin on jännä nähdä, osaako hän mitoittaa nyt voimat oikein. Krar puolestaan juoksee ensimmäistä satamailistaan, mutta on viime vuodet tehnyt vahvaa jälkeä lyhyemmissä kisoissa Jenkeissä. Ja hänellä on nuoruudestaan melkoisen kovia tuloksia, kuten puolikas aikaan 1:05. Hänessä olisi potentiaalia mustaksi hevoseksi.

Link to comment
Share on other sites

Kuusi ensimmäistä maalissa Auburnessa. Viime vuotinen voittaja, Timothy Olson, otti voiton, mutta helpolla ei päässyt, kun Rob Krar on ollut vain viiden minuutin päässä. Mike Morton pääsi kolmannesi, mitä voi pitää hyvänä saavutuksena vammojen takia heikosti menneen alkukauden jälkeen. Naisten kärjessä Pam Smith kokonaiskilpailun kymmenentenä lähestyy maalia.

1 Timothy Olson 15:17:27

2 Rob Krar 15:22:05

3 Mike Morton 15:45:21

4 Ian Sharman 16:20:25

5 Dylan Bowman 16:32:18

6 Nick Clark 16:40:00

Muokattu
Maaliintulijoita yksi liikaa
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy