Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Neuvoja Yhdistelmäharjoitteluun?


Janina
 Share

Recommended Posts

Hei,

olen juoksua jonkin tovin harjoittanut 30-kymppinen nainen pääkaupunkiseudulta, ja innostuin vastikään yhdistelmäharjoittelusta jossa yhdistän pyöräilyn ja juoksun toisiinsa. Ajattelin kirjoittaa tänne ja kysellä josko jollain tällaista yhdistelmää harjoittavalla olisi vinkkejä harjoituksen ja harjoitusmatkojen kehittämisessä. Normaalit juoksulenkkini ovat siinä keskimäärin 12-15 kilometrin luokkaa ja pyörämatkat jotain 20-25 kilmoterin kertaluokkaa. Minkälaisilla yhdistelmillä ja matkan pituuksilla tällaista yhdistelmäharjoittelua kannattaa rakentaa ja minkälaista vuorottelua pyöräilyn ja juoksun kesken tulisi suosia yhden harjoituksen aikana.

kaikki ideat ja ajatukset ovat tervetulleita..

t.

Janina

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Tuli mieleen vaan se, mitä olen itse tehnyt: juoksua alkuun ja loppuun 20-30 min, ja siihen väliin 1-1,5 h pyörän päällä. Tämä siksi, että se juoksu on kuitenkin "omempaa", ja koko ajan pysytään PK-alueella. Siis viikon pitkä lenkki.

Jotain tähän malliin minäkin välillä vuorottelen. Aikoja vaihdellen kunkin päivän fiiliksen mukaan. Joskus tulee juostua joka toinen päivä ja pyöräiltyä joka toinen. Ottaa pyöräilyn palauttavana harjoituksena juoksun vapaapäiville.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy