Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ubuntu tutuksi


joukor
 Share

Recommended Posts

Live versiota mäkin olen vaan käyttänyt. Esmes sillä me kaverin kaa pelastettiin yhdestä windows koneesta tarpeellinen data kiintolevyltä, kun winkkarin recovery cd:kään ei suostunut konetta elvyttämään. Eli eka kiintolevylle mounttaus ja sitten kopioitiin tarviittava tavara verkon yli toiselle koneelle, hidasta oli mutta toimi. Ihan mukavan tuntuinen käyttis. Ja mun omassa koneessa se toimi ilman ongelmia, mutta en osannut asettaa WLAN salausta kohdalleen et olisin pääsyt omaan kotiverkkoon. Ehkä joskus siirryn win maailmasta liinux maailmaan...

Link to comment
Share on other sites

Imaisin taannoin cd:lle, mutta en ehtinyt asentaa, kun sattui Novellin SUSE hyppysiin. Näppärä kapistus sekin (on tuolla toisessa koneessa).

Eikös Ubuntusta ollut useampi versio vähän eri käyttötarkoituksiin (xubuntu, edubuntu, kubuntu...)? Netistä löytyy joka tapauksessa paljon tukea ja opastusta, jopa suomenkielistä http://www.ubuntu-fi.org/ - joten kannattaa tosiaan kokeilla. (Joku kaunis päivä - kun on joutilasta aikaa - asennan minäkin tämän mikkihiirikoneen dual bootiksi)

Ja ilmainen Open Office http://fi.openoffice.org/ täydentää paketin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy