Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14.8.2006


Waari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3km repun kanssa juosten töihin. ja sitten iltapäivällä tiedossa sama matka takasin. viimeistelyharjoitus HCM:aa varten tuli vetäistyä toissapäivänä ja jalat tuntuvat olevan ihan kohtuullisessa kunnossa. nyt sitten rauhallisesti palautellen lauantaita kohti, missä tavoitteena on PW:n parantaminen.

Link to comment
Share on other sites

Olipa mukava päästä kerrankin aamusta peruspitkälle. Oli jopa lähtiessä niin kylmä, että olisi tarvinnut hanskat. Asia kyllä petraantui myöhemmin. 17 kilometrin kodalla sain jo riisua pitkähihaisen puseron pois.

Aikaa meni tasan 3 tuntia avg 136 ja matkaa n 26.6 mittarin mukaan. Hiukanhan tuo saattaa valehdella riippuen aina kengistä ja nopeudesta, mutta ei se ole parin sadan metrin päälle. Suurin piirtein se matkan mittas oikein.

Mie kyllä tykkään näistä aamujuoksuista.

Link to comment
Share on other sites

12 km pk, 95 min, keskisyke 154. Kiva lenkki Haltiavuoren maastoissa, ellei sitä lasketa että eksyttiin koiran kanssa :eusa_doh: (tai no koira nyt varmaan tiesi koko ajan missä ollaan, mutta sattuneesta syystä se oli minussa kiinni :hali_hehe:)

Mutta oli kyllä mukavaa kun ei ollut niin kuuma! :icon_cool:

Link to comment
Share on other sites

VR 1,1 km + VK 0:15 - 3,0 km (5:07/km) - avg 159, max 171 + VR 1,1 km (yht. 5,2 km)

Kokeilin ihan rennosti vauhdinpitoa ja hyvinhän tuo meni. Vasta sorapätkän pienellä nyppylällä syke pompahti ylemmäs, mutta fiilis oli todella kevyt koko ajan. Ilman HCM:ää lenkkiä olisi voinut jatkaa mielellään ja pitkään...

Link to comment
Share on other sites

2 * 2.5 km + venyttelyjä pururadan varrella.

1. 2,5 km / 15:30 / 6:12 min/km / avg. 137

2. 2.5 km / 15:15 / 6:06 min/km / avg. 138

Total 5.0km / 30:45 / 6:09 min/km / avg. 138

Sykkeet kumman alhaiset omaan kuntooni nähden, kaitpa tuo on vain väliaikaista. Sääriä vähän kuumotti...joten kylmää sinne. Ja pientä kolotusta siellä sun täällä.

Link to comment
Share on other sites

PA 13,2km

MasUsta palautuva juoksu ja samalla tutkin lähinnä jalkojen vaurioita. Ensimmäisiä juoksuaskeleita oli todella karmeita, jalat ovat ihan pölkkyinä, ei voi sanoa juoksuksi. ½km jälkeen jalat alkoivat tottua juoksuaskeliin ja aika pian pystyin hölkkäämään 6 min/km vauhdilla. Juoksin 13,2km vakioreitin ja en havainnut mitään vakavia vaurioita jaloissa, tosin oikean kantapään ulkosyrjässä on verirakkula, mutta juoksua ei haitannut kovin paljon. Sen lisäksi varpaiden kärjet ovat hiukan arat. Minä pelkäsin oikean polven puolesta, koska keväällä polvi kipeytyi ja jouduin lääkärille. Onneksi polvessa en huomaa kipua.

Link to comment
Share on other sites

1.6km - 10min - syke 140 - 6.15min/km

4.8km - 28min - syke 160 - 5.50min/km

1.6km - 10min - syke 150 - 6.15min/km

Koko lenkki: 8km - 48min - syke 152(80%)- 6.00min/km.

Harjoituksella haettiin pikkaisen maratonvauhtista kovempaa vauhtia, jossa syke ei saa nousta yli 165. Toi puolituntinen sitten meni vähän kovempaa kuin olen ajatellut juosta. Vauhti maratonilla tämän harjoituksen mukaan asettuu ton verryttelyjuoksun ja kovemman osuuden välille. Ehkäpä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy