Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyhän Olavin maraton sunnuntaina 21.7.2013,Savonlinnassa


Recommended Posts

Sunnuntaina 21.7.2013 juostaan Savonlinnan keskustan alueella kolmas Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohellaa voit osallistua myös 1/2 maratonille ja 10 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille.

Reitti muuttuu hieman viime vuotisesta reitistä rinnakkaisväylän valmistuttua.Virallinen mittaus reitistä suoritetaan juhannuksen jälkeen jolloin myös lopullinen reitti julkaistaan.

Pyhän Olavin maratonin sivuille

Ilmoittautuminen

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ilmoittautuminen lähti puolikkaalle.

Juoksun maisemia on tullut katsottua jo 35+ vuotta, mutta juoksemista (hölkkäilyä) on tullut harrastettua vasta vuoden päivät...

Toivottavasti saavat tuon uuden ohitustien juoksuun mennessä kuntoon, vielä ei ole kevyenliikenteen väylä avattu koko matkalta.

Link to comment
Share on other sites

Kävin sunnuntaina rikkomassa lakia ja juoksemassa läpi tuon ohitustiepätkän... Täytyy sanoa, että tulee todella upea lenkkeily/luistelubaana kun se saadaan asfaltoitua ja avattua.

Ja koska reitti menee Casinolta eteenpäin parin metrin päässä rannasta, ei siinä juuri mäkiä ole. Jos hellettä pukkaa kilpailupäivänä ei nopea uintireissukaan montaa sekuntia kestä.

Link to comment
Share on other sites

Puolikkaalle tulossa. Viime vuonna juoksin kokonaisen ja eksyin pari kertaa toisella kierroksella. Kun juoksen vain puolikkaan, on porukkaa sen verran, että ehkäpä pysyn oikealla reitillä tällä kertaa. Kiva tapahtuma ja upeat maisemat! Omia juomia ei sinne ainakaan viime vuonna saanut ottaa tai olisi saanut, mutta ne olisi pitänyt itse kiikuttaa juomapisteille.

Link to comment
Share on other sites

Tätä reittiä paikalliset ovat käyttäneet jo viime kesänä. Juoksijoita siellä on tullut vastaan vain muutama, mutta kävelijöitä on näkynyt joka lenkillä, etenkin sunnuntaisin :)

No juu, oon varmaan joskus ollut itsekin yksi kävelijöistä, kun ei muuhunkaan pystynyt. Joten tarkennetaan: Mitä kukaan ei ole aiemmin numerolappu rinnassa juossut! ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy