Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jämsä-Jukola 15.-16.6.2013


Squieri
 Share

Recommended Posts

Runsas viikko ennen H-hetkeä on aika avata myös tämän vuoden Jukolan viestille oma ketjunsa. Kuinka moni foorumilainen on lähdössä Jukolan yöhön ja aamuun suunnistamaan?

Itsellä oli alunperin tavoitteena parantaa viime vuoden suoritusta reilusti, eli mennä 3. osuus valkenevassa aamussa reilusti alle 2.30. Nyt kuitenkin muokattiin juoksujärjestyksiä niin, että lähdenkin avausosuudelle. Yösuunnistuskokemus tällä hetkellä pyöreä nolla, joten hektinen viimeisen viikon yötreeni pitää pyöräyttää käyntiin. Tavoitteeksi riittää, että pääsee hengissä metsästä pois hyväksytyn suorituksen jälkeen. Suunnistuksessa kun tuppaa olemaan enemmän intoa kuin taitoa, kun juoksukunto on suhteettoman hyvä metsäkokemukseen verrattuna.

Onko spekulaatioita kärjen osalta? Varmasti mennään taas aika pitkälti KR:n ja Haldenin komennossa, mutta yllätyksiäkin voi olla luvassa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Venloihin olen lähdössä kahdettakymmenettä kertaa, osuus vielä auki. Alunperin oli tarkoitus aloittaa, mutta nyt joukkue vaihtui, joten osuuskin saattaa olla joku muu. Vehka-Jukolasta alkaneessa putkessa on kaksi katkosta: yhtenä vuonna oma seura järjesti ja yhtenä vuonna olin liian raskaana juoksemaan.

Vähän kutittelee ajatus Jukolaankin osallistumisesta. Ainakin jos venloissa osuu lyhyempi väliosuus, houkuttelisi lähteä jossain puulaakijoukkueessa Jukolaankin. En sitten tiedä, tuntuisiko se yhtä hyvältä idealta enää yöllä.

Link to comment
Share on other sites

Hep!:vrolijk_26:

Mut pakotettiin mukaan. Koitin viimeiseen saakka ehdotella etteikö tosiaan ketään parempaa vaihtoehtoa ole tarjolla, mutta näyttää siltä ettei tosiaan ollut :stupid:

Eilen sitten kävin ekaa kertaa koittamassa mitenpäin sitä karttaa / kompassia pidellään käsissä ja ihmettelin sitä monenkirjavaa lappua :102:. Pyöräytin siinä samalla nilkkanikin konkkauskuntoon.

Eilen oli "opas" mukana, ensi viikolla jos nilkka toipuu, niin koitan mennä ittekseni iltarasteilla.

Kusessa ollaan - koko joukkue!

Rookie

Link to comment
Share on other sites

Mukana ollaan Jukolan viestissä 21. kertaa. Jukola-urani aloitin vuonna 1990 Juvan maisemissa.

Näyttää siltä, että viimevuotiseen tapaan on tarjolla 3. osuus. Tilanteet seuran sisällä ehtivät tosin muuttua vielä moneen kertaan. Vuosi sitten kolmososuus taittui mukavasti aikaan 1.50. Kahden tunnin alitus on sopiva tavoite tälle vuodelle.

Vähän kutittelee ajatus Jukolaankin osallistumisesta. Ainakin jos venloissa osuu lyhyempi väliosuus, houkuttelisi lähteä jossain puulaakijoukkueessa Jukolaankin. En sitten tiedä, tuntuisiko se yhtä hyvältä idealta enää yöllä.

Nyt kun naiset saavat juosta Jukolan viestissä, minua on kutitellut ajatus Venlojen viestiin osallistumisesta. Saattaisi hyvinkin olla mukava kokemus.

Link to comment
Share on other sites

Mukana ollaan samassa vanhassa tiimissä. Alkupään osuuksia lienee luvassa, mutta en nyt vielä tiedä mihin järjestykseen valmennusjohto nuo arpoo. Ykkönen olisi oma toive, mutta kakkonen tai kolmonenkin sieltä saattaa tulla.

Viime vuonna joukkueen sijoitus oli 509, mutta siitä pitäisi pystyä kyllä parantamaan ainakin se sata sijaa. Viime vuosien paras sijoitus meillä on Kytäjältä 309., mutta noille sijoille ei taida olla tällä hetkellä jakoa.

Link to comment
Share on other sites

3. osuus ja toiveet, että enimmän osan matkasta saa suunnistaa valoisassa. Fiilikset vähän kateessa, sillä juuri kun piti ruveta panostamaan suunnistusharjoitteluun, kipeytyi nilkka. Saa nähä missä kunnossa se on viikon kuluttua. Toki uskon tuosta suoriutuvani jotenkin, mutta ikävää kun kunnolliset suunnistusharjoitukset on jääneet tältä keväältä miltei olemattomiin.

Link to comment
Share on other sites

Kävin juuri metsässä hakemassa lajituntumaa :-) Tänä vuonna uuden työpaikan myötä uusi joukkue, ja arvontakone (=joukkueiden kokoajat) nimesi minulle viitososuuden. Yösuunnistusta en ole koskaan kokeillut, mutta onneksi joukkueessa osa nimenomaan halusi yöhön. Vähän pelkäsin, että saattaisin joutua ankkuriksi, sillä yhteislähdöt sopivat minulle huonosti, ja joukkueemme ankkuri on todennäköisesti yhteislähdössä. Aamu(yö)n osuus on minulle juuri passeli.

Ensi viikolla vielä yksi tai kaksi iltarastitapahtumaa, niin eiköhän sitä olla valmiita Jämsän yöhön. Hatapan pitäisi kyllä järjestää menonsa siten, että pääsee käymään ainutlaatuisessa urheilujuhlassa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy