Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kangasalan puolimaraton 17.8.2013


Recommended Posts

Tänne täytyy osallistua kun taitaa olla ainoa oman kylän juoksutapahtuma. Mielenkiintoista on tuo EmitTagin käyttö: "Reitin huoltopisteillä väliaikalaitteita, joissa ”leimaamalla” kilpailija saa halutessaan väliajan. Maalissa kilpailija ”maalileimaa” ja saa tulospalvelusta tulosteen loppu- ja väliaikoineen".

Täytyy varmaan teipata tuo Emit ranteeseen että ei tartte puristaa sitä kädessä koko matkaa.

Link to comment
Share on other sites

Joo, tännehän tuli jo ilmoittauduttua - valinta tämän ja HCM:n väliltä oli helppo.

Järvikulman Autokoulun Jyrkihän pyöritti muutama vuosi sitten vastaavaa tapahtumaa, tosin reitti oli silloin erilainen. Noitten Emitien käyttö on vähän niin ja näin, voisihan sen ajanoton toisinkin järjestää. Ainakin silloin ennen muinoin joutui laimausvuoroaan maalissa hetkisen odottelemaan.

Link to comment
Share on other sites

Onko reitti kellekään tuttu? Ymmärsin työkaverilta että yksi hiekkatien pätkä on ihan kamalaa peukalonpään kokoista kiveä, oli kuulema koittanut siitä pyöräillä ja oli ollut tuskaista menoa kapearenkaisella pyörällä. Olen tänne myös ilmoittautunut mutta tuo vähän rupesi epäilyttämään sillä tossahan saa nilkkansa nyrjäytettyä jos se on ihan irtosoraa ja kivenmurikkaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kävin katsastamassa (eli juoksin läpi) reitin tuossa kuun alussa ja ihan hyvin nuo soratiet oli tasoittuneet ajourien kohdilta. Aina siellä tietysti jotain kiviä pyörii, mutta ei haitanne menoa. Tien reunassa on tietysti irtosoraa, mutta tosi vähän siellä autoja liikkuu joten eikun vaan ajouraa pitkin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy