Jump to content
Juoksufoorumi.fi

keskitason juoksijoita Keravalta


Markir65
 Share

Recommended Posts

Etsiskelen juoksuporukkaa tai sitten yksittäistä juoksukaveria/kevereita Keravan seudulta. Olen hiukka alle 50-ikäinen ns aloittelija. Kunnoltani kultaista keskitasoa, 2 tunnin puolimaran menijä. Joten juoksuseurakin saisi mielluusti olla samantasoista. Pistäkäähän vinkkiä tai viestiä jos myös teillä/sinulla on vastaava haku. Lenkkieni pituudet ovat 5-20 km väliltä, fiilisten ym mukaan. Ei ryppyotsaisesti, mutta kuitenkin hieman tavoitteellisuutta ja pitkäjänteisyyttä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kovin vähän näillä kulmilla muutenkaan tulee samoja naamoja vastaan tossut jalassa, saatika vielä että olisivat foorumilaisia...

Tämän sanottua, en lyttää ideaa yhteislenkeistä vaikka viimeisen kolmen vuoden ajalta olen juossut porukassa vain kolmesti. Nekin olivat kaikki kisoja ;)

Rohkeasti vain tuohon ryhmään ilmoittautumaan. Höh, eihän se ole mikään pakkojuoksuleiri. Kukin osallistuu jos kiinnostaa tai aikatauluihin sopii milloinkin. Ja vinkatkaa toki näillä seuduilla oleville muillekin foorumilaisille, jos sellaisia tunnette.

Jos saataisiin pienikin porukka kasaan, niin olisi ainakin joskus muutama sellainen jolle sopisi sama lenkki.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy