Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helatorstai 9.5.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 12,7 km @ 5:27/km, ave 155. Autonhakulenkki eilisen Brucen jäljiltä. Suussa maistui vähän vielä eilinen konsertti.

juhlitko USA:n voittoa? Matsissakin soi ainakin telkkarin perusteella Born in the USA joka maalin jälkeen ja mulla tuli vähän déjà vu fiilis Losin olympialaisiin, jolloin innostuin siitä, kun Jenkit voitti melkein kaikki mitalit.

Link to comment
Share on other sites

16 km vain hieman yli Korkeimman Totuuden määrittämää 5.00/km vauhtia varsin kesäisessä säässä. Shortsesissa ja hihattomassa paidassakin oli niin kuuma, että melkein aloin kaipailla talvisempia kelejä kunnes 13 km kohdalla varsin runsas kesäsade viilensi mukavasti. Tasaista tallaamista, mutta ei oikein jakasnut edes ajatella minkäänlaisia nopeampia vetoja ja reilun viikon päässä häämöttävä Cooppeeri tuntui varsin kamalalta ajatukselta. Nyt maistuu Tumma Kukko.

Link to comment
Share on other sites

Mukavan kevyet olivat jalat tänään. Kaksi lepopäivää röörien tukkoisuuden takia tuottivat tulosta, jaloille. Aurinkoisten päivien sijaan tänään oli vieläpä mukava sade, joten Aulangon suuntaan kävi reitti. Yksi kierros vastapäivään riitti tänään ja paluumatkallakin oli vielä rento askel. Huomaa siis hyvin, että normaalisti palautuminen on todella kesken. Akilleenkantapääkin tuntui vain yhdessä pitkässä ylämäessä. Kuuma oli kuitenkin ja liikaa päällä, mutta se ei tänään haitannut. Koko reissu

11,2 km@6:10/km, 1:08, 139/154 avg/max bpm

# vk 19: 23 km, toukokuu: 47 km, v. 2013: 967 km

Link to comment
Share on other sites

Lämm.1.5km.PK-juoksu 6.1km/42min.Av-syke 144.Jäähd.1.7km.Polarin testailua 400m radalla/350m,290m,380m ei hyvä.Jotain valitti 290m matkasta, että check GPS(ehkä patteri loppumassa)Toinen testi.2450m pururadalla:Eka kierros 2100m toinen kierros 2150m.Vajausta 750m.

Ei mun laite ainakaan liikaa näytä, liian vähän kuitenkin.Laitanpa viestiä Polarille.

Link to comment
Share on other sites

18, päivän toinen. Tällä kertaa nimetön loikkaaja, ei haukkunut, ei purrut; heiluttelin valkoisia hanskojani, kunnes isännän oloinen ilmaantui vajastansa. Mitä teen tämän Parkanon kanssa? En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa,tuntuu etten osaa enää kumpaakaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy