Jump to content
Juoksufoorumi.fi

New Balance


Mauritsio

Recommended Posts

24 minuuttia sitten, kimmoke kirjoitti:

Nyt tuli hommattua NB M1080 V9 XXL Lahti. 

UK 12 koko. Aika ison otin, normaalisti 11.5 on riittänyt. 

Vaimennusta tuntuisi riittävän ja askeltakin nuo ohjaa ja rullaa hyvin. 

Painoa 339gr nauhoineen. 

 

Mun mielestä se on aika hyvän tuntuinen kenkä. Nopeamman oloinen kuin aiemmat New Balancen vaimennetut mallit. Kilpailee Hokan ja uuden Vomeron kanssa. Lontoon maratonin malli on suosikkini. 

new-balance-1080-v9-london.jpg

Link to comment
Share on other sites

NB M1080 V9 (ne on turkoosinsiniset pirun hyvä väri myös) 3.12km/25min 120 AVG max 150. lenkki juuri äsken. Nämä on niitä infarktin jälkeisiä lyhyitä toipumislenkkejä.

Asfaltti tuntui ihan kuin olisi pururadalla juossut todella mukavaa 88kg.  Huvittavaa, kun noilla paikallaan tassuttelee niin kenkä narskahtelee koko ajan.

Pientä kantapään elämistä, mutta noissa on se erikoinen kantakuppi. Pitää vielä kokeilla erilaisia nauhoitustapoja niinkuin aina uusissa kengissä pitää.

 

edit. baltsulle ulkonäkö on hyvä ja kengän pinta on osittain samanlainen, kuin Golfpallossa. Silloinhan se on nopea...pallokin lentää pidemmälle.

 

 

Link to comment
Share on other sites

58 minuuttia sitten, MatiasN kirjoitti:

Hei!

 

Aion ostaa New Balance 1400v6 kengät netistä mutta en ole aikaisemmin juossut NB kengillä. Voisiko joku auttaa koon suhteen? Miten NB koot ovat suhteessa muihin merkkiin (esim. Saucony, Nike)?

 

 

 

Minä käytän Nikeissä, New Balanceissa ja Asicsissa kokoa UK 9/eur 44.

Link to comment
Share on other sites

5 tuntia sitten, MatiasN kirjoitti:

Hei!

 

Aion ostaa New Balance 1400v6 kengät netistä mutta en ole aikaisemmin juossut NB kengillä. Voisiko joku auttaa koon suhteen? Miten NB koot ovat suhteessa muihin merkkiin (esim. Saucony, Nike)?

 

 

 

 

Samaa kokoa mulla (42,5) NB Vazee Pace, 1400v5 ja 1400v6 kuin esim. Adidas Adizero Adios 2 (sekä vanha normimalli että boost), paitsi Adidas käyttää 2/3 välikokoja 0,5 sijasta. Joskus aikanaan juoksin Nikellä, sama koko kuin em. merkeillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 8.5.2019 at 18.35, Tarkki kirjoitti:

NB 890 v7 Juoksija lehden tubekanavalla:

 

Tulkitsen, että taas on palattu vanhaan 890 henkeen, eli keveämpi ja kiertolöysempi malli. Todellisuus tietysti paljastuu vasta kun kokeilee. Versio 6 oli ihan toista maata ja iso pettymys.

Ei oo kiertolöysä, eikä ole palattu vanhaan 890-henkeen. Siinä on edelleen Vazee Pacen lesti ja RevLite-välipohja. Mä kävin kanssa koittaa sen. Mun mielestä se on suht lähellä Vazee Pace ykköstä. Vähän liian epämukava treenikengäksi, mutta super kevyt. Vauhtitreeneihin tai kisoihin varmaan sopiva. Vähän jää epäselväksi kyllä, mihin itse tuon laittaisi rotaatiossa. Kaipaisin itse hieman enemmän pehmeyttä päkiävaimennukseen. Se on kevyt, jämäkkä, jopa jäykkä, nopean oloinen kenkä, mutta en mä sillä peruslenkkejä tai pitkiksiä tekisi. Pehmeämmällä alustalla ehkä, mutta kun juoksen pääasiassa assulla, niin mulle se olisi liian kovan tuntuinen yleistreenikengäksi eli se ei oo mielestäni enää samalla tavalla treenikenkä kuin viime vuonna. Siis näkemättä juoksijalehden videota, joten en osaa sanoa, mitä he siitä sanoivat. 

https://baltsu.wordpress.com/2019/05/09/tossutorstai-new-balance-890v7-hamaako-vari/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nykyinen 890-sarja v6 ja v7 ei ole manttelinperijä vanhalle 890-mallille, vaan Vazee Pacelle. Nimi muutettiin varmaan markkinoinnillisista syistä takaisin, mutta tekniikka on Pacen peruja. Se mikä itseni ärsyttää on se, että paino sahaa vuodesta toiseen edes takas. Pace v1 oli kevyt, v2 painava. 890v6 painava, v7 nyt kevyt. Kuluttajat eivät pysy kärryillä. Joka tapauksessa minusta 890v7 on moderni Pace v1. Kehitetty tämän päivän osaamisen mukaisesti eteenpäin ja nuo kaksi edellisvuotta olivat tavallaan välissä harha-askelia painavimpien peruslenkkareiden puolelle. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

FuelCell Propel kannattaa käydä kokeilemassa. Huhhuijakkaa, miten hämmentävä kenkä. Kevyt, mutta siinä on tolkuttomasti vaimennusta. Varsinkin kannan alla se on kuin joku Ultra Boost kun ne jalassa seisoo. En oikein tajua, miten ne ovat saaneet tuollaisen aikaiseksi. Mielenkiintoinen joka tapauksessa. Katsoin sitä väritystä, niin ne sopisivat hiton hyvin shortsien kanssa yhteen, joten eihän niillä tarttisi edes juosta, vaan kesän voisi vaikka vain hengata. Voi olla hyvä kenkä kevyille treenilenkeille. Kärkiosa on vain sen verran leveä, että pitää miettiä pitäiskö olla jopa pienempi koko. Oli vähän väärät sukat, joten vaikea sanoa. Jos tykkää pehmeästä tunteesta (vrt. esim. RevLiteen, joka on kova) ja siitä, että kengässä on leveyttä kärjessä, niin tossa on vaihtoehto.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy