Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mistä nick'inne tulevat?


tikari
 Share

Recommended Posts

Mietin tuossa itsekseni, että mistäköhän foorumilaiset saavat nick-ideansa. Esimerkiksi mainittakoon Savolka, Mesonge, Sirpos ym. ym. Itselläni nyt on kovin yksinkertainen, eli ti etunimestä ja kari sukunimestä. Se nyt ei kerro varsinaisesti mitään. Mutta jos joku haluaisi kertoa oman nick'insä tarinan, olisi kiva lukea. Vai onko tämmöinen kysymys ollut jo joskus aiemmin?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meitä oli kerran naisporukka treenaamassa HCM:lle. Meidän tiimin nimi oli paikkakunnan nimi+maradonnat.

Jotkut on vaihtanu nickiä, miten se onnistuu? Haluaisin vaihtaa, kun ärsyttää tuo nimi jo ihteäki.

Seppo auttaa tässäkin asiassa, ks. ketjua "Foorumin nick eli käyttäjätunnus"´.

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän tätä on ennenkin läpi käyty. Mensonge tulee Malcolm Bradburyn ssamannimisestä kirjasta. Kirjassa kuvataan eräänlaista epähenkilöä. Siis henkilöä, jota ei voida tarkkaan määritellä, eikä identifioida. Jotakuta, jonka olemassaolosta periaatteessa on olemassa jälkiä/todisteita, mutta jota ei koskaan konkreettisesti saada ns. kiinni.

Nimimerkin ihannekäyttö menisi siten, että useat eri ihmiset esim. kirjoittelisivat palstoilla saman nimimerkin alla. Mikä muuten voi toki olla tälläkin hetkellä mahdollista ;) oliko tarpeeksi sekavaa? Niin ja ne kuvat, joissa esiintyy "Mensonge", liekö otettu "oikeasta" henkilöstä..

Link to comment
Share on other sites

Sehän on sippeliä,ja meikäläisen yksinkertasuutta kuvastava.

Etunimi on kaikilla muuttune Peteksi ja 66 sitte syntymävuosi.Harmi vaan,ettie sillon kun edellisen foorumin aikaan rekisteröijyin,en älynny jättää tuota 66 nroa poijes.No olokoon...

Ja nyt lähetään ouluun suurmessuille.

Link to comment
Share on other sites

Tiger X-Caliber oli 1980-luvun alussa ensimmäinen juoksukenkä, joka sai aikaa todellisen WOW!-fiiliksen ollessaan sekä kevyt, rullaava että mukava. Toisin kuin sitä ennen käyttämäni Adidaksen eri mallit. Kovin kestävä se X-Caliber ei ollut, vaan vaimennus ja pohjakuvio katosivat jo muutaman sadan kilometrin matkalla. Noita tuli aikoinaan juostua loppuun aika monta paria muutamassa vuodessa.

Seuraajaksi tehtiin pari vuotta myöhemmin huomattavasti kestävämpi ja tuetumpi Tiger X-Caliber GT, mutta tukevuuden myötä menetettiin alkuperäisen X-Caliberin mukavuus ja rullaavuus.

Eipä tuota omaa tunnusta kovin paljoa tullut mietittyä, jälkeenpäin on tullut mieleen paljon parempiakin ideoita, mutta kun tuota olen jo käyttänyt jonkun aikaa muutamassa urheilufoorumissa niin pysyköön sitten. Vaikka Tigerin/Asicsin kengät ovatkin meikäläisen kohdalla jo vaihtuneet muihin merkkeihin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy